Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her şeyin çok güzel güle güle kullanın. Cupcakeli olanlara özellikle bittim
teşekkür ederim tatlım ben de senin çeyizleri çok beğendimmmm
Son aldiklarini gule gule kullan hepsi askla alinmis belliki askli alisverisler dilerim az para coj esya ah ahhh
Yeni ıvır zıvırlarım Limangodan 20 tllik çeki de kullandım hepsi 80 tlye geldi.
misafir için Yargıcı lavabo setim, koku sabun kese ve setlerim, lavabo süzgecim
bi de misafir lavabosuna pedallı kova ile halı alıcam olucak bitecek
Eki Görüntüle 715750 Eki Görüntüle 715751 Eki Görüntüle 715752 Eki Görüntüle 715753 Eki Görüntüle 715754 Eki Görüntüle 715755
ee bunlar çok şıklar canım yaa güle güle kullan
hepside birbirinden güzel canım mutlulukla kullan inşallah ... bende kül tablalarına bayıldım onları nerden aldın acaba ?
canım son aldığın ciciler çok şeker güle güle kullan
misafir lavabosu nasıl oluyor canım :44: misafir banyosu mu yaptıracaksın evine, kafam karıştı :44:
son aldığın cicileri güle güle kullan
çeyizine bakıp feyz alıyorum resmen. "hım şuyum eksik hum bundan da almam lazım. aa ben bunu hiç düşünmezdim " gibi gibi. Tarzını çok beğeniyorum. Benim için örnek çeyizlerden bir tanesi. Canım inşallah huzurla,aşka , mutlulukla kullanırsın bu cicileri. Nasıl da ince ince düşünüp almışsın ya :)
en son aldıklarını ilk sayfaya ekliyor musun ? kafama takılan bir şey olduğunda yoksa sayfa aralarını da tek tek gezicek miyim :)?
bitanesin sitelere bakıyorum şimdi.
:)
tatlım saat olarak ben de bunu beğendim ;
Frank Ray Delicious Metal Duvar Saati : evmambo.com
cupcakeli olcak pembeli olcak her yer ben alırsam bundan alırım :) ama cupcakeee yaa :) cok cici