Yaşam Güzeldir (ysmgzldr)'in Çeyiz Bahçesi :)

Son aldiklarini gule gule kullan hepsi askla alinmis belliki askli alisverisler dilerim az para coj esya ah ahhh :KK16:

Yeni ıvır zıvırlarım :KK16: Limangodan 20 tllik çeki de kullandım hepsi 80 tlye geldi.
misafir için Yargıcı lavabo setim, koku sabun kese ve setlerim, lavabo süzgecim :KK34:
bi de misafir lavabosuna pedallı kova ile halı alıcam olucak bitecek :KK76:

$Gül Nakışlı Kalp Kese.jpg $Gül Set Bambu Orta Boy (Nakışlı Havlu +Kese+Sabun).jpg $Lavanta Nakışlı Kalp Kese.jpg $Lavobo Süzgeci.jpg $Missi Gül Küvet (Havlu+ Sabun+Kokulu Taş+Banyo Tuzu).jpg $YARGICI 5 Parça Porselen Yaprak Desenli Banyo Seti.jpg

hepside birbirinden güzel canım mutlulukla kullan inşallah ... bende kül tablalarına bayıldım onları nerden aldın acaba ?

hepside birbirinden güzel canım mutlulukla kullan inşallah ... bende kül tablalarına bayıldım onları nerden aldın acaba ?

teşekkür ederim canım :) yanlış hatırlamıyorsam eylül ekim gibi evmanyadan almıştım. pop art küllük diye ararsan karşına çıkabilir belki :KK31:

Son düzenleme:
misafir lavabosu nasıl oluyor canım :44: misafir banyosu mu yaptıracaksın evine, kafam karıştı :44:

canım son aldığın ciciler çok şeker güle güle kullan

misafir lavabosu nasıl oluyor canım :44: misafir banyosu mu yaptıracaksın evine, kafam karıştı :44:

son aldığın cicileri güle güle kullan

teşekkür ederim kızlarrr :KK34:
krizsavar canım kiraladığımız evde iki tuvalet var yani iki lavabo. biri bizim kullanacağımız banyo dahil olan tuvalet. diğeri misafir tuvaleti. orası için aldım seti. çok da uyguna geldi yargıcı da kötü marka değil gibi :KK34:

çeyizine bakıp feyz alıyorum resmen. "hım şuyum eksik hum bundan da almam lazım. aa ben bunu hiç düşünmezdim " gibi gibi. Tarzını çok beğeniyorum. Benim için örnek çeyizlerden bir tanesi. :KK69: Canım inşallah huzurla,aşka , mutlulukla kullanırsın bu cicileri. Nasıl da ince ince düşünüp almışsın ya :)

en son aldıklarını ilk sayfaya ekliyor musun ? kafama takılan bir şey olduğunda yoksa sayfa aralarını da tek tek gezicek miyim :)?

Son düzenleme:
çeyizine bakıp feyz alıyorum resmen. "hım şuyum eksik hum bundan da almam lazım. aa ben bunu hiç düşünmezdim " gibi gibi. Tarzını çok beğeniyorum. Benim için örnek çeyizlerden bir tanesi. :KK69: Canım inşallah huzurla,aşka , mutlulukla kullanırsın bu cicileri. Nasıl da ince ince düşünüp almışsın ya :)

en son aldıklarını ilk sayfaya ekliyor musun ? kafama takılan bir şey olduğunda yoksa sayfa aralarını da tek tek gezicek miyim :)?

Ayy çok teşekkür ederim canım :KK16::KK16::KK16: Bi nebze fikir olarak yardımcı olduysa ne mutlu bana :KK34: Aslında daha kafamda bi sürü şey var almam gereken. Mesela misafir terlikleri, seramik muffin kalıbı, mutfak saati, tek kişilik dört mevsim set(misafire), kapı arkası askılık vs vs vs... al al bitmiyo anacığım :KK9: daha bunun halısı perdesi var onlara hiç girmiyorum :KK53:
En son aldıklarımı 1. sayfaya eklemedim ama ekleyince direk koyu renk olur sanırım link :KK31: ama boş bi vaktimde tüm çeyiz bitince toptan ekleyebilirim evet :13:

bu arada yeni keşfettiğim birkaç site:
Ev Dekorasyonu, Mobilya, Sehpa, Kanvas Tablo, Dekoratif Aksesuarlar - evmambo.com
Evidea Evinizi Baştan Yaratın | Ev Dekorasyonu - Banyo Dolapları
http://www.evium.com/
mutfak saati olarak şunu beğendim bu arada :KK16:
Dekart Cupcake Duvar Saati : evmambo.com

Son düzenleme:
bitanesin :KK16:sitelere bakıyorum şimdi.
:)

tatlım saat olarak ben de bunu beğendim ;

Frank Ray Delicious Metal Duvar Saati : evmambo.com

cupcakeli olcak pembeli olcak her yer ben alırsam bundan alırım :) ama cupcakeee yaa :) cok cici

hımm renkleri çok hoş yaa tam bi retro havası var :KK16:
madalion.com'a da bak çok tatlı şeyler var :KK16:
madalion.com | Retromance
madalion.com | İf Clock Duvar Saati
madalion.com | If Clock Abajur

abajur ve saatlerden alabilirim yaaa çok hoşlarrr :KK16:

aman tanrım!! ne güzel bir site!!!!

ouf hazirandan önce alamam bir şey :):) ama aklımda bulunsunlar çokkkkk tatlı

Canımcım mobilyaların hayırlı uğurlu olsun :nazar:
Aşkla mutlulukla eskitin tatlımm :KK16:

X