Yaşam Güzeldir (ysmgzldr)'in Çeyiz Bahçesi :)

canım her şeyine ayrı ayrı bayıldım Allah huzurla mutlulukla kullanmayı nasip etsin inşallah :KK16:

canım ben cookplus sitesinden almıştım baharatlıklarımı. çay şeker tuzlukları da hepsiburadadan.

ben şöyle bi şey düşündüm:
1- dışı cam olmalı, içinde ne olduğu görünmeli,
2- vakumlu olmalı baharat nemlenmemeli,
3- pratik olmalı mesela hemen açılmalı ya da hemen dökülebilmeli,
4- kaşığı olmalı,
5- dolap içine koymaya uygun olmalı tezgahta kullanmak mutfağı darlaştırabilir. o yüzden güzel görünüyor da olsa tezgah üstü istemedim....
6- 6 değil 9-12 tane kavanozu olmalı çünkü ben çok baharat kullanan biriyim :21:

ben kısacası kullanışlılığı ön planda tuttum bu konuda. annemi ve diğer evlenenlerin tavsiyesi de bu yönde olmuştu :KK66:

bak bu benimkisi:
Eki Görüntüle 710763 Eki Görüntüle 710764

sana Brabantia markasını da önerebilirim. kaliteli en azından... ben o kadar para veremedim ama senin imkanın varsa önerilir :KK34:

yine cookplus :):) sanırım dayanamayıp bir kaç şey alıcam o siteden ben bayıldım seninkilere. ikisini de mi ordan aldın :) o dediğin markaya bi bakayım. Ama çok paralar verme niyetinde değilim :) Teşekkür ederim canım benimmmmm ^_^

yine cookplus :):) sanırım dayanamayıp bir kaç şey alıcam o siteden ben bayıldım seninkilere. ikisini de mi ordan aldın :) o dediğin markaya bi bakayım. Ama çok paralar verme niyetinde değilim :) Teşekkür ederim canım benimmmmm ^_^

evet yine o cookplus :KK9: cam olanları cookplustan aldım, table art markaları.
Table Art - Cookplus.com - Harikalar Mutfağı

diğer 3lü seti hepsiburadadan aldım, lavia diye bi marka :nazar:

eğer cam tezgahüstü arıyorsan şu da kullanışlı olur:Bernardo 12 li Baharatlık Seti 59.0TL - evmanya.com

Dün merinosa gittik siparişimizi verdik :KK16: hepsi VIP koleksiyonundan. konsol, yemek masası ve sandalyeleri, duvar ünitesi ve 3+2+1 şeklinde koltuk takımınız oldu :KK34:
Umarım uyumlu olmuştur ya kendim kafamdan böyle bi takım yaptım :KK30: şimdi bunlara uygun halı bakınıyorum :KK31:

$INTERIORSEHPAPYM067_091__1_04022013012728.jpg $INTERIORYEMEKODASIPYM067_091__1_31012013092713.jpg $INTERIORYEMEKODASIPYM067_091__2_31012013092804.jpg $INTERIORYEMEKODASIPYM067_091__3_31012013092822.jpg $Merinos FashionKT127__3_30012013113557.jpg

aynı takıma bende bakmıştım
çok güzel tam bi genç evi
spor ve modern:KK34:
rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
mutlu ve huzurlu bi yuvanız olsun inşallah:KK16:

Dün merinosa gittik siparişimizi verdik :KK16: hepsi VIP koleksiyonundan. konsol, yemek masası ve sandalyeleri, duvar ünitesi ve 3+2+1 şeklinde koltuk takımınız oldu :KK34:
Umarım uyumlu olmuştur ya kendim kafamdan böyle bi takım yaptım :KK30: şimdi bunlara uygun halı bakınıyorum :KK31:

Eki Görüntüle 713093 Eki Görüntüle 713094 Eki Görüntüle 713095 Eki Görüntüle 713096 Eki Görüntüle 713097

Güle güle kullan canımm :nazar::KK16::KK16: gayet uyumlu olmuşlar halı olarakta Saray ve Gümüşsuyu halıları tavsiye ederimm :KK6: :KK16:

Son düzenleyen: Moderatör:
aynı takıma bende bakmıştım
çok güzel tam bi genç evi
spor ve modern:KK34:
rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
mutlu ve huzurlu bi yuvanız olsun inşallah:KK16:

Güle güle kullan canımm :nazar::KK16::KK16: gayet uyumlu olmuşlar halı olarakta Saray ve Gümüşsuyu halıları tavsiye ederimm :KK6: :KK16:

teşekkür ederim kızlar :KK34: düz bi halı düşünüyorum çok renkli her şey o yüzden halıyı sade tutarım sanırım. önerdiklerine bakıcam canımcım :13:

canım mobilyalarını güle güle kullan inşallah hepsi harika gözüküyor mutlu günler nasip olsun inşallah :nazar::KK16:

teşekkür ederim kızlar :KK34: düz bi halı düşünüyorum çok renkli her şey o yüzden halıyı sade tutarım sanırım. önerdiklerine bakıcam canımcım :13:

odan genişse krem renk üzerine mobilyalardaki renklerden kullanabilirsin
ama küçükse düz kullanman daha uygun olur tabi canım
karışıklığa gerek yok
ama bayıldım yani çok hoş:KK16:

canım mobilyalarını güle güle kullan inşallah hepsi harika gözüküyor mutlu günler nasip olsun inşallah :nazar::KK16:
teşekkür ederim canımmm :KK19:

odan genişse krem renk üzerine mobilyalardaki renklerden kullanabilirsin
ama küçükse düz kullanman daha uygun olur tabi canım
karışıklığa gerek yok
ama bayıldım yani çok hoş:KK16:

evet aynen dediğin gibi dşünüyorum. kararsız kalırsam da düğün balayı işleri bitince sakin kafayla alırım sorun olmaz :KK31:

bu arada orta sehpayı biz duvar ünitesi, yemek takımı ve konsola uyacak şekilde söyledik ama... acaba koltuk takımına uyacak şekilde mi söylemeliydik :KK76: kararsız kaldım şimdi :26:

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 713093 Eki Görüntüle 713094 Eki Görüntüle 713095 Eki Görüntüle 713096 Eki Görüntüle 713097

çok güzel görünüyorlar sadece renkli oluşunu sevmedim çizgilerini yani ,Allah içinize sindirsin mutluluklar dilerim :KK16:

Perşembe pazarından 3,5 tl'ye aldım :KK34:
Bu arada pazarda çok uyguna çok güzel şeyler var kızlar. Belki çelik ürünlere, fırın kaplarına ve porselenlerine güvenilmeyebilir, sonuçta sağlıksız olabilir. Ama özellikle melamin ürünler dekorayon ürünleri alınabilir :KK31: Bizim 20 tlye aldığımız aynı tepsi pazarda 7-10 tl falan :KK53:
$WP_20130517_002.jpg

tatlım çok güzel yeni aldıkların mobilyalarında çok hoş Allah güle güle oturmayı nasip etsin aşk dolu yuvanızda :KK16:

X