- 2 Mart 2012
- 1.150
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım her şeyine ayrı ayrı bayıldım Allah huzurla mutlulukla kullanmayı nasip etsin inşallah
canım ben cookplus sitesinden almıştım baharatlıklarımı. çay şeker tuzlukları da hepsiburadadan.
ben şöyle bi şey düşündüm:
1- dışı cam olmalı, içinde ne olduğu görünmeli,
2- vakumlu olmalı baharat nemlenmemeli,
3- pratik olmalı mesela hemen açılmalı ya da hemen dökülebilmeli,
4- kaşığı olmalı,
5- dolap içine koymaya uygun olmalı tezgahta kullanmak mutfağı darlaştırabilir. o yüzden güzel görünüyor da olsa tezgah üstü istemedim....
6- 6 değil 9-12 tane kavanozu olmalı çünkü ben çok baharat kullanan biriyim
ben kısacası kullanışlılığı ön planda tuttum bu konuda. annemi ve diğer evlenenlerin tavsiyesi de bu yönde olmuştu
bak bu benimkisi:
Eki Görüntüle 710763 Eki Görüntüle 710764
sana Brabantia markasını da önerebilirim. kaliteli en azından... ben o kadar para veremedim ama senin imkanın varsa önerilir
yine cookplus :):) sanırım dayanamayıp bir kaç şey alıcam o siteden ben bayıldım seninkilere. ikisini de mi ordan aldın :) o dediğin markaya bi bakayım. Ama çok paralar verme niyetinde değilim :) Teşekkür ederim canım benimmmmm ^_^
Dün merinosa gittik siparişimizi verdik hepsi VIP koleksiyonundan. konsol, yemek masası ve sandalyeleri, duvar ünitesi ve 3+2+1 şeklinde koltuk takımınız oldu
Umarım uyumlu olmuştur ya kendim kafamdan böyle bi takım yaptım şimdi bunlara uygun halı bakınıyorum
Eki Görüntüle 713093 Eki Görüntüle 713094 Eki Görüntüle 713095 Eki Görüntüle 713096 Eki Görüntüle 713097
aynı takıma bende bakmıştım
çok güzel tam bi genç evi
spor ve modern
rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
mutlu ve huzurlu bi yuvanız olsun inşallah
Güle güle kullan canımm gayet uyumlu olmuşlar halı olarakta Saray ve Gümüşsuyu halıları tavsiye ederimm
teşekkür ederim kızlar düz bi halı düşünüyorum çok renkli her şey o yüzden halıyı sade tutarım sanırım. önerdiklerine bakıcam canımcım :13:
teşekkür ederim canımmmcanım mobilyalarını güle güle kullan inşallah hepsi harika gözüküyor mutlu günler nasip olsun inşallah
odan genişse krem renk üzerine mobilyalardaki renklerden kullanabilirsin
ama küçükse düz kullanman daha uygun olur tabi canım
karışıklığa gerek yok
ama bayıldım yani çok hoş
Dün merinosa gittik siparişimizi verdik hepsi VIP koleksiyonundan. konsol, yemek masası ve sandalyeleri, duvar ünitesi ve 3+2+1 şeklinde koltuk takımınız oldu
Umarım uyumlu olmuştur ya kendim kafamdan böyle bi takım yaptım şimdi bunlara uygun halı bakınıyorum
Eki Görüntüle 713093 Eki Görüntüle 713094 Eki Görüntüle 713095 Eki Görüntüle 713096 Eki Görüntüle 713097
markafoniden aldıklarım :) 10 tl indirim ve kargo ücretsizle 68 tlye geldi
Eki Görüntüle 713712 Eki Görüntüle 713713 Eki Görüntüle 713714 Eki Görüntüle 713715 Eki Görüntüle 713716
Çok güzeller.. Mobilyalarına bakılırsa evine de çok yakışacaklar. Hepsi hayırlı olsun. Güle güle kullan canım.
canım mobilyaların son eklediğin ciciler çok güzeller. güle güle aşkla kullan
tatlım çok güzel yeni aldıkların mobilyalarında çok hoş Allah güle güle oturmayı nasip etsin aşk dolu yuvanızda