Yaşam Boyu Spor :)

Yerden su="simsims, post: 42183708, member: 494675"]az olsun ama olsun rabicım,önemli olan hariket etmek :KK49: yavaş yavaş artar havalar düzeldikçe :KK60:[/QUOTE]
Terden su oluyorum hemen :d

Dün bende 1 saat sporumu yaptım.

8*4 set mekik ve yan mekik, şınav . 150 tane ip atlama.

Biraz da kardio ile güzel bir şekilde kalorimi yaktım.:KK200:

Bu bayanın konuşmasını izlemedim. İng. konuşuyor.

Azmine hayran kaldım...

O yapabildiyse bizde yapailiriz

[QUOTçok igulfuren, post: 42191586, member: 31599"]Terden su oluyorum hemen :d[/QUOTE]
Dün bende indirdim.Güzelmiş.200 ip atladım.Bir de bu videoyu yaptım.[/QUOTE]
Dimi çok güzel

gulfuren .!.:
Dün bende indirdim.Güzelmiş.200 ip atladım.Bir de bu videoyu yaptım.
Dimi çok güzel[/QUOTE]
Köprü hareketinde belimi çok zorladım heralde sabah belim ağrıyordu.Hareketlere devam beğendim.[/QUOTE]
Hareketleri doğru yapmıyorsun o zaman doğru yapmaya çalış

Image-539.jpg

herkese günaydın :) bu sabah güneşin doğuşunu denizde karşıladım..1000 kulaç attım..az önce geldim.. güne güzel başladım..:KK200:

Analı kızlı 300 ip atladı :)
16 yaşındaym 1.60 boyundaym sizce boyum uzar mı bide uzaması için bana ne önerirsnz

Çok güzel ve keyifli olmuştur senin için.
canım benim teşekkür ederimm.. gerçekten çok keyifliydi..denizde tek olurum sanıyordum ama benden önce biri daha gelmişti :) birde o bomboş denizde biriyle çarpıştım ya çok komik oldu..:KK70:ikimizde gözlüklerle balıkları seyre dalmışız yüzerken :-)

Analı kızlı 300 ip atladı :)
16 yaşındaym 1.60 boyundaym sizce boyum uzar mı bide uzaması için bana ne önerirsnz
tabiki uzar canım..ip atlama uzartır ama sana basketball öneririm.. şimdi başlarsan 21 yaşına kadar genetik olarak ne kadar uzamaya müsaitsen o kadar uzarsın,emin ol :KK66:

X