Yaşam Boyu Spor :)

teşekkür ederim canım :KK19: harikasın ilk başlarda öyle olur sonra 100 100 arttırırsın :KK66: kulaç sayarken gözlükle mi gözlüksüz mü yüzdün? görüceksin kısa sürede bir bakmışsın 1000 olmuş bile :KK66:
Gözlüksüz yüzdüm.Bugün kollarımın arkası ağrıyor.Kollarda güzel incelir.Bakalım bir daha gittiğimizde 600 yapayım.

harikasın canım yaaa.. gözlüksüz daha zor.. bence gözlüksüz 500=gözlüklü 1000 :)) çünkü daha çok efor sarfediyorsun:)
Senin yöntemi beğendim.Denize gittiğim zaman kulaca devam.
Sen tartıldın mı kaç kilosun? Şimdi kaç kilo oldun?Diyete de başladın fark olmuştur.

Senin yöntemi beğendim.Denize gittiğim zaman kulaca devam.
Sen tartıldın mı kaç kilosun? Şimdi kaç kilo oldun?Diyete de başladın fark olmuştur.
ben tartılmadım canım..burda tartı yok zaten.. buraya gelmeden 67 küsürdüm ama yazlık öncesi 2 günlük iş seyahatinde ve sonra yazlıkta cozuttum.. şimdi ne desem yalan olur..kaç ile başladıgımı bilmiyorum ama 67 degildim onu biliyorum:KK53:şimdi ise tek tartım kıyafetlerim, zayıfladıgımı mayomdan bile anlıyorum :KK6: artık dönünce görücez.. :KK66:

ben tartılmadım canım..burda tartı yok zaten.. buraya gelmeden 67 küsürdüm ama yazlık öncesi 2 günlük iş seyahatinde ve sonra yazlıkta cozuttum.. şimdi ne desem yalan olur..kaç ile başladıgımı bilmiyorum ama 67 degildim onu biliyorum:KK53:şimdi ise tek tartım kıyafetlerim, zayıfladıgımı mayomdan bile anlıyorum :KK6: artık dönünce görücez.. :KK66:
Bence 65 olmuşundur

bugün 1250 kulaç attım denizde.. cup cup cup.. diye.. iki gündür deniz çok dalgalı ama pes etmek yok.. tatilin bitmesine ne kaldı şurda.. sonra kışın bugünleri çok ararım..

ben hala şimdilik yürüyüşle yetiniyorum..:)
sabah 30 dk hafif tempolu.. akşam iş çıkışı daha tempolu 1 saat 20 dakika yürüyorum.. yolumu uzatıyorum çıkışta..inş göbüşüm gider:)

Selam. bir kaç gündür bende ekmeği abarttim ağır yemekler vs...
yürüyüş yapıyorum evde ama arttirmam lazım. ..
gobegimden kurtulmak istiyorum. .

Image-605.jpg

bu da benden :KK66: pazar günü yaptıgım yürüyüşten fotolar :KK66:

X