Yaşam Boyu Spor :)

Güldrdün beni Allahtinsanın bigüldürsn ben leslie yapıp çok kilo verdim bende videolarıda var sana gönderirdim istersen sende yap dene
Ben leslie yapıyordum bende baya kilo verdim ama çok çabuk sıkılan bi insanım mesela bi hafta IP atların sonraki hafrlta leslie her haftafarklı bi program uduyguların ben ,

Ben leslie yapıyordum bende baya kilo verdim ama çok çabuk sıkılan bi insanım mesela bi hafta IP atların sonraki hafrlta leslie her haftafarklı bi program uduyguların ben ,
Sende benm gibi hemen sıkılyosn ama leslie beni sıkmıyo nedense ama bi zaman sonra basit geliyordu illaki ek biseylergerekiyo ipte güzel bi alternatifmiş

Değişiyor o usraadd, post: 42164629, member: 656635"]Her gün arttırıyor musn sayıyı yoksa hep aynı mj[/QUOTE]
Degişiyor o günkü duruma göre :)

çalışan hanımlar napıyolar acaba ??. ben bi ara leslie 3mil yaparak 5-6kilo vermiştm tabi yoğurt kürü de yapıyodum ozaman cok iyiydi :KK76: ama şimdii sıkıldım leslie'den. ve geri kilo almaya basladım :110: şimdi inş yüzmeye başlıcam ama evde ekstra hareket yapim diyom, ona da işte oldugum icin pek dermanım kalmıyo :KK61::KK61:

Bugün ki spor bildirimi:cool:
Kalça egzersizi(kaç dakikaydı bilmiyorum ama terden su oldum ve bütün gün ayakta durmakta zorlandım:-))
200 ip atladım

Harikasın.Yine harikasın.:KK9:

Yanlış mekik çekiyorsun. Bende şunu tavsiye ederim. Namaz kılma pozisyonunda eller nasıl duruyorsa o şekilde ellerin dizlerine doğru hareket etsin.
http://www.cilt.net/gobek-eritme-hareketleri/gobek-eritme-hareketleri-mekik/ resim de ki fotoğ gibi de olabilir
2. alternatif veya 8*3 set te bubları yapabilirsin
http://www.hmongproperty.com/NzlkYzV0ZWVzNlk5

Video da şekli ile. kolların düz olacak açık bacakların arasında doğru ellerin gidecek. Karın kaslarını sıkarak kalkman gerekiyor. Ellerin başının arkasında olduğunda ister istemez gücünü başına veriyorsun. ellerinin dizinde olursa karın kasınla kalkıyorsun.

Sağol canım.Bu şekilde yapayım.Boynumda zaten sorun var bir de zorlayınca ertesi gün ağrım oluyor.Bugün misafirim gitti.Daha rahat spor yapacağım.Senin topikteki videoları da yapmaya başlayacağım.

Ben de aynı hareketlerden sıkılıyorum.

bugün de 1000 kulaç attım denizde ama bugün çoook zorlandım,çok yoruldum.. sonuçta tamamladım:KK28:
bugün de 1000 kulaç attım denizde ama bugün çoook zorlandım,çok yoruldum.. sonuçta tamamladım:KK28:
1000 kulaç çok iyi.Bir kerede mi ara ara mı kulaçların toplamı?
Nasipse çarşamba çeşmedeyiz.Bakalım ben kulaç atabiliyorum.

1000 kulaç çok iyi.Bir kerede mi ara ara mı kulaçların toplamı?
Nasipse çarşamba çeşmedeyiz.Bakalım ben kulaç atabiliyorum.
teşekkür ederim canım :) toplamda 1 saat civarı 1000 kulaç attım.50de bir duruyorum bir dakika falan sonra tekrar devam ediyorum.. yorulunca da su da dinleniyorum,yavaş yüzüyorum..sen de say bakalım,ben geçen sene bir arkadaştan ögrendim bunu ve yüzmek daha keyifli geliyor şimdi..ne kadar yüzdügümü biliyor ve hedefe kitleniyorum :)

Son düzenleme:
X