Güldrdün beni Allahta seni güldürsn ben leslie yapıp çok kilo verdim bende videolarıda var sana gönderirdim istersen sende yap deneBenim her yer sıkıntı canım ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güldrdün beni Allahta seni güldürsn ben leslie yapıp çok kilo verdim bende videolarıda var sana gönderirdim istersen sende yap deneBenim her yer sıkıntı canım ya
Ben leslie yapıyordum bende baya kilo verdim ama çok çabuk sıkılan bi insanım mesela bi hafta IP atların sonraki hafrlta leslie her haftafarklı bi program uduyguların ben ,Güldrdün beni Allahtinsanın bigüldürsn ben leslie yapıp çok kilo verdim bende videolarıda var sana gönderirdim istersen sende yap dene
Sende benm gibi hemen sıkılyosn ama leslie beni sıkmıyo nedense ama bi zaman sonra basit geliyordu illaki ek biseylergerekiyo ipte güzel bi alternatifmişBen leslie yapıyordum bende baya kilo verdim ama çok çabuk sıkılan bi insanım mesela bi hafta IP atların sonraki hafrlta leslie her haftafarklı bi program uduyguların ben ,
Evet ben çok seviyorum ip atlamayı :)Sende benm gibi hemen sıkılyosn ama leslie beni sıkmıyo nedense ama bi zaman sonra basit geliyordu illaki ek biseylergerekiyo ipte güzel bi alternatifmiş
Her gün arttırıyor musn sayıyı yoksa hep aynı mjEvet ben çok seviyorum ip atlamayı :)
Bugün ki spor bildirimi
Kalça egzersizi(kaç dakikaydı bilmiyorum ama terden su oldum ve bütün gün ayakta durmakta zorlandım)
200 ip atladım
Yanlış mekik çekiyorsun. Bende şunu tavsiye ederim. Namaz kılma pozisyonunda eller nasıl duruyorsa o şekilde ellerin dizlerine doğru hareket etsin.
http://www.cilt.net/gobek-eritme-hareketleri/gobek-eritme-hareketleri-mekik/ resim de ki fotoğ gibi de olabilir
2. alternatif veya 8*3 set te bubları yapabilirsin
http://www.hmongproperty.com/NzlkYzV0ZWVzNlk5
Video da şekli ile. kolların düz olacak açık bacakların arasında doğru ellerin gidecek. Karın kaslarını sıkarak kalkman gerekiyor. Ellerin başının arkasında olduğunda ister istemez gücünü başına veriyorsun. ellerinin dizinde olursa karın kasınla kalkıyorsun.
Harikasın.Yine harikasın.
Sağol canım.Bu şekilde yapayım.Boynumda zaten sorun var bir de zorlayınca ertesi gün ağrım oluyor.Bugün misafirim gitti.Daha rahat spor yapacağım.Senin topikteki videoları da yapmaya başlayacağım.
Ben de aynı hareketlerden sıkılıyorum.
yok canım agrımadı ama bugün pestilim çıktı resmen..650 kulaç çok iyi kolların ağrımadı mı?
İşte bu.Seni biliyoruz iyi spor yapıyorsun.100/mekik nasıl çektin?Benim belim boynum ağrıyor.
bugün de 1000 kulaç attım denizde ama bugün çoook zorlandım,çok yoruldum.. sonuçta tamamladım
1000 kulaç çok iyi.Bir kerede mi ara ara mı kulaçların toplamı?bugün de 1000 kulaç attım denizde ama bugün çoook zorlandım,çok yoruldum.. sonuçta tamamladım
teşekkür ederim canım :) toplamda 1 saat civarı 1000 kulaç attım.50de bir duruyorum bir dakika falan sonra tekrar devam ediyorum.. yorulunca da su da dinleniyorum,yavaş yüzüyorum..sen de say bakalım,ben geçen sene bir arkadaştan ögrendim bunu ve yüzmek daha keyifli geliyor şimdi..ne kadar yüzdügümü biliyor ve hedefe kitleniyorum :)1000 kulaç çok iyi.Bir kerede mi ara ara mı kulaçların toplamı?
Nasipse çarşamba çeşmedeyiz.Bakalım ben kulaç atabiliyorum.
az olsun ama olsun rabicım,önemli olan hariket etmek yavaş yavaş artar havalar düzeldikçeBugün az oldu ama
Telefonuma indirdiğim kalça egzersizi vidyosunu yaptım çok zor cidden günlerdir kalçam,baldırlarım ağrıyor allahtan program 2 günde bir
O programı bende indireyim.Bugün az oldu ama
Telefonuma indirdiğim kalça egzersizi vidyosunu yaptım çok zor cidden günlerdir kalçam,baldırlarım ağrıyor allahtan program 2 günde bir