- 29 Nisan 2010
- 7.839
- 3.454
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım iş seyahatindeyim.yarın dönüyorum ve direk tatile çıkıyorum.salı günü artık ben de şu kadar yüzdüm bu kadar yüzdüm diyebilicemsimsims nerelerdesin?
Ohhh ohh benide al kız yanına :)canım iş seyahatindeyim.yarın dönüyorum ve direk tatile çıkıyorum.salı günü artık ben de şu kadar yüzdüm bu kadar yüzdüm diyebilicem
gel gız gidelim buralardanOhhh ohh benide al kız yanına :)
Ohhh sefan olsun.Git git bol bol yüz.Deniz insanın bütün stresini alıyor.Tatile nereye gidiyorsun?canım iş seyahatindeyim.yarın dönüyorum ve direk tatile çıkıyorum.salı günü artık ben de şu kadar yüzdüm bu kadar yüzdüm diyebilicem
Beni de alın diyeceğim ama iki çocukla almazsınız tabi.gel gız gidelim buralardan
canım benim ya ne güzel olurdu..
Ohhh sefan olsun.Git git bol bol yüz.Deniz insanın bütün stresini alıyor.Tatile nereye gidiyorsun?
çeşmeye gidiyorum canım :) ya ne güzel olurdu.. kadınlar kulübü bi organizasyon yapsın hep beraber toplanıp tatile gidelim.. gülferen sen nerdeydin? yüzüyorum yazınca seni deniz kenarı bir yerde düşünmüştün..Beni de alın diyeceğim ama iki çocukla almazsınız tabi.
Beni de alın diyeceğim ama iki çocukla almazsınız tabi.
Ben İzmurdeyim ve Çeşme bana 40 dakika uzaklıkta canım.O yüzden günü birlik gidip geliyoruz.Haftaya Çeşme paşalimanına gideceğiz insallah.canım benim ya ne güzel olurdu..
çeşmeye gidiyorum canım :) ya ne güzel olurdu.. kadınlar kulübü bi organizasyon yapsın hep beraber toplanıp tatile gidelim.. gülferen sen nerdeydin? yüzüyorum yazınca seni deniz kenarı bir yerde düşünmüştün..
Küçüğüm dört yaşında ama her seferinde sporumu sabote etmeyi başarıyor.Olsun onların varlığı yeter.Egzersizi onlarlada yapabilirsin.
harikaa.. ilerde benim de planım bu..haftaiçi izmir haftasonu çeşme.. ben de çeşmedeyim bu aradaBen İzmurdeyim ve Çeşme bana 40 dakika uzaklıkta canım.O yüzden günü birlik gidip geliyoruz.Haftaya Çeşme paşalimanına gideceğiz insallah.
Ohhh keyfini çıkar canım.Sen nerede yaşıyorsun?bugün 1 saatten fazla yüzdüm..ama keyifli keyifli..yarın tempolu ve kulaç sayılı yüzmelere başlıyorum
sagol canım.. ben Ankarada yaşıyorum..Ohhh keyfini çıkar canım.Sen nerede yaşıyorsun?
yarı izmirli sayılırız,yazları izmirde olarak ama eşimle hayalimiz bir kaç yıl sonra tayinle izmire gelmekİzmire bekleriz o zaman.