yarı izmirli sayılırız,yazları izmirde olarakama eşimle hayalimiz bir kaç yıl sonra tayinle izmire gelmek
Merhaba arkadaşlar çok sinirliyimçünki kendimden sıkıldım her gün bi bahane buluyorum spor yapmamak için bana ne oldu anlamıyorum :ayy çok uykum var zaten uykumu alamadım
Ayy zaten bugün çok iş yaptım
Noluypr bana ya yarın baş-la-na-cako kadar tembel feraceli seni
15 dk kardio
100 ip az ama hiç yoktan iyidr
bugün ne yaptın Rabiacım?spor yapmak için bahaneler bulalım hadiMerhaba arkadaşlar çok sinirliyimçünki kendimden sıkıldım her gün bi bahane buluyorum spor yapmamak için bana ne oldu anlamıyorum :ayy çok uykum var zaten uykumu alamadım
Ayy zaten bugün çok iş yaptım
Noluypr bana ya yarın baş-la-na-cako kadar tembel feraceli seni
harikasın canımm..hem misafir hem spor helal olsundün toplam 650 ip atlama.Bugün 800 ip atlama.Misafirim var kalmalı ancak bunu yapabiliyorum.
Sağol canım.Ayıp olmasın diye kenarda köşede sporumu yaptım.bugün ne yaptın Rabiacım?spor yapmak için bahaneler bulalım hadi
harikasın canımm..hem misafir hem spor helal olsun
ben bugün 650 kulaç yüzdüm
Bugün naptım ne ettim spor yaptım çok huzurluyum
spor bildirimi
300 ip atlama
100 mekik
30 dk yürüyüş
Alıskınım mekik çekmeye bayılıyorum helede o yanma hissi offf fe650 kulaç çokve ayi kolların ağrımadı mı?
İşte bu.Seni biliyoruz iyi spor yapıyorsun.100/mekik nasıl çektin?Benim belim boynum ağrıyor.
Squat yapBayanlar kalça kücültmryr yarayan bildiğiniz video varsa s9yler misiniz
canm kalçayı daha dolgun yapıyo diye duydum o yüzden cok ypmamauya calısıyormSquat yap
Ayy pardon ben büyütme diye okumuşumBayanlar kalça kücültmryr yarayan bildiğiniz video varsa s9yler misiniz
önemli deglAyy pardon ben büyütme diye okumuşum
Bak ben bugün başladım kalça küçültmek icin egzersizler var bu programı telefonuna indirönemli degl
Canm seninde sıkıntılı yer kalça mıBugün ki spor bildirimi
Kalça egzersizi(kaç dakikaydı bilmiyorum ama terden su oldum ve bütün gün ayakta durmakta zorlandım)
200 ip atladım
Peki teşekkürlerBak ben bugün başladım kalça küçültmek icin egzersizler var bu programı telefonuna indir Eki Görüntüle 1605384
Benim her yer sıkıntı canım yaCanm seninde sıkıntılı yer kalça mı
650 kulaç çok iyi kolların ağrımadı mı?
İşte bu.Seni biliyoruz iyi spor yapıyorsun.100/mekik nasıl çektin?Benim belim boynum ağrıyor.