Yaşam Boyu Spor :)

ayyy ben 10 gündür su içinde belenen bir camış gibiyim adeta ne bir spor ne bir şey, İzmir de nasıl sıcak nasıl sıcak, anlatamam. İstanbul'a gittim geldim, beslenme de hak getire, kesin kilo almışımdırı püffff
ama düzgün beslenmeye ve hareket etmeye devam. olmazsa gece 10dan sonra çıkacağım yürüyüşe

Ben başladım spora toplu yazıcam 1 hafta boyunca yaptığım sporları

bende bugün itibariyle düzenli yürüyüş ve pilatese başlıyorum
pilatesi her gün değil ama yürüyüşü her gün yapacağım

Ben başladım spora toplu yazıcam 1 hafta boyunca yaptığım sporları
kızlar hadi birbirimizi gaza getirelim.. ben de koptum spordan şu jillian michaeli yapmak istiyorum yaa.. ne var ki günde 25dk.. hemde vaktim de bol..

pöffff İzmir çok sıcak, ben de akşamları yürüyüş yapıyorum. ağırlıklar yazlıkta kaldı, çalışamıyorum bu ara hafta içi gidiyorum gibi. o zaman kaldığım yerden devam

Ya ben bu hafta yaptığım sporları yazmıştım ama yanlışıkla sildim
Bu hafta toplamda 1 saat 10 dk pilates ve squata başladım squatta bugün 6. Günüm bu da squat programım

Bu haftalık bildirimim
Pazartesi:80 squat
Salı:30 dk yürüyüş
30 mekik
20 saniye plank
Çarşamba:75 mekik
50 squat
20 saniye plank
Perşembe:120 mekik
30 saniye plank
20 dk yürüyüş
Cuma:yok
Cumartesi:300 ip atlama
50 mekik
30 saniye plank
Pazar:30 dk yürüyüş
100 mekik
30 saniye plank

jillian a tekrar başlıyorum ama hergün yapmam zor..çünkü bayramda tatile gidiyorum..hergün degilse de elimden geldigince yapmaya çalışıcam şimdi kalori ölçer saatimle jillian yapalım bakalım jillianla kaç kalori yakıyormuşum ben bi spor yapıp geliyorum

şuan kollarım titriyor ve şıp şıp terliyorum.duş öncesi paylaşımımı yapıyorum.jillian michaelle 28 dakikada 159 kalori yakmış bulunmaktayım..darısı diger günlere..

merhaba canım ben de bir türlü spora başlayamadım.pazartesi başlayalım mı nedersin*
Jillianı yapamayacağım ama. Çok yorulunca vertigo tetikliyor.İki buçuk aydır bununla uğraşıyorum.
Savaş Cebecinin videosu bayanlar için bugün ona başlayacağım.Haftada üç gün.Aralarada squat,plank telefona indirdim.30 günlük program.İp atlamayla destekleyeceğim.Yoga da ara sıra yapayım diyorum.
Ben bugün başlıyorum.Ölçülerimizi de alalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…