sagol canımBende diyorum bizim simsims gezmelerde bizi unuttu günahını almışımallah zihin açıklığı versin sınavda başarılar canım
İyiyim 2 gündür pilatese başladım iyi gidiyor..sagol canımsen nasışsın?nasıl gidiyor?
Ben başladım spora toplu yazıcam 1 hafta boyunca yaptığım sporlarıayyy ben 10 gündür su içinde belenen bir camış gibiyim adetane bir spor ne bir şey, İzmir de nasıl sıcak nasıl sıcak, anlatamam. İstanbul'a gittim geldim, beslenme de hak getire, kesin kilo almışımdırı püffff
ama düzgün beslenmeye ve hareket etmeye devam. olmazsa gece 10dan sonra çıkacağım yürüyüşe
bende bugün itibariyle düzenli yürüyüş ve pilatese başlıyorum
pilatesi her gün değil ama yürüyüşü her gün yapacağım
ayyy ben 10 gündür su içinde belenen bir camış gibiyim adetane bir spor ne bir şey, İzmir de nasıl sıcak nasıl sıcak, anlatamam. İstanbul'a gittim geldim, beslenme de hak getire, kesin kilo almışımdırı püffff
ama düzgün beslenmeye ve hareket etmeye devam. olmazsa gece 10dan sonra çıkacağım yürüyüşe
kızlar hadi birbirimizi gaza getirelim.. ben de koptum spordanBen başladım spora toplu yazıcam 1 hafta boyunca yaptığım sporları
Ben squata başladım 30 günlük program 3 günüm bittikızlar hadi birbirimizi gaza getirelim.. ben de koptum spordanşu jillian michaeli yapmak istiyorum yaa.. ne var ki günde 25dk.. hemde vaktim de bol..
kızlar hadi birbirimizi gaza getirelim.. ben de koptum spordanşu jillian michaeli yapmak istiyorum yaa..K
geldim geldim hadi yapalım :)Yaâ cevap yazmıştım silinmiş dikkat de etmemisim hiç
Beraber yapalim dicektim simsims çim ben de yapamıyorum kendim
Canım ben ramazan bitince başlamayı düşünüyorum jilliana .geldim geldim hadi yapalım :)
ben bugün jillian a tekrar başlıyorum.. senin planın ne?
merhaba canım ben de bir türlü spora başlayamadım.pazartesi başlayalım mı nedersin*Ben geldim merhaba bayanlar.
Kimsecikler kalmamış.Yarından itibaren burdayım.simsims tatil bitti mi?
Jillianı yapamayacağım ama.merhaba canım ben de bir türlü spora başlayamadım.pazartesi başlayalım mı nedersin*