Haydi yarın dördüncü gün süpersin.an itibariyle jillian michael level 1/ gün:3 tamam kızlar… kendimi tebrik ediyorum çünkü yapmamak için bin tane bahanem hazırdı buna ragmen bugünü de bitirdim
Yap yap 5 dakikayla başla,daha sonra arttır.hepiniz harikasınız hanımlar. o yüzden de tek tek alıntılayamadım :) çok kıskandım ben de bu akşam julian dan biraz yapayım ^^ yapmazsam yarın ceza verirsiniz
gulfuren canım tarifini deneyeceğim ama süt göz kararı demişsin onda takılı kaldım. en azından 1 çay bardağına yakın mı yoksa su bardağına, fincana mı yakın kullandığın süt miktarı belirtirsen sevinirim.. içine yağ konulmuyor anladığım kadarıyla? sorularımdan hamur işinde ne kadar kötü olduğumu da anlayabilirsiniz
herkese iyi kandiller bu arada
Bu kollar için mi?kızlar ben bu kadının zarafetine hayran kaldım.. victoria secret mankenlerini çalıştırıyormuş ve youtube da birçok videosu var.. ben bu videoya başlamayı planlıyorum bugün :)
evet canım bi denemek lazım..henüz başlamadım ama dedigim gibi victoria secrets mankenlerini çalıştırıyormuş bu hatun.. ve oldukça populer.. hem estetik hem de etkili hareketleri.. izlemesi bile güzel :)Bu kollar için mi?
Benim kollarım da çok kalın.Bende başlayayım.Teşekkürler.evet canım bi denemek lazım..henüz başlamadım ama dedigim gibi victoria secrets mankenlerini çalıştırıyormuş bu hatun.. ve oldukça populer.. hem estetik hem de etkili hareketleri.. izlemesi bile güzel :)
rica ederim canımBenim kollarım da çok kalın.Bende başlayayım.Teşekkürler.
Bugün yazlık-kışlık olayına girdim.Yorgunluktan ölüyorum hala da bitmedi.Şunu bitirebilirsem bende yapmak istiyorum..kızlar çok yorgunum veee jillian yapmamak için bin tane bahanem vaaaaar.. ama inşallah birazdan güç toplayıp başlayacagım.çünkü sonrasında ki mutluluk herşeye deger :)
yaaa sorma benim de yapmam lazım bu hafta artıkBugün yazlık-kışlık olayına girdim.Yorgunluktan ölüyorum hala da bitmedi.Şunu bitirebilirsem bende yapmak istiyorum..Önce kol için olanı yapayım diyorum.
HA hayyy tam adamına soruyorsun :) Sabahtan beri oturmadım bacaklarım ağrıyor.Yarım saat önce işim bitti şükür.Hiç bir şey yapamadım.Sabah da erken kalkıp oğlumu okula götüreceğim.Yaaa jillianı düzenli yapmak istiyorumyaaa sorma benim de yapmam lazım bu hafta artıkgülferen ayaklarıma karasular inmiş bir şeklide oturuyorum..sence bahane mi yapıyorum yaa???bugün yapamayacagım jillian