Yaşam Boyu Spor :)

hepiniz harikasınız hanımlar. o yüzden de tek tek alıntılayamadım :) çok kıskandım ben de bu akşam julian dan biraz yapayım ^^ yapmazsam yarın ceza verirsiniz
gulfuren canım tarifini deneyeceğim ama süt göz kararı demişsin onda takılı kaldım. en azından 1 çay bardağına yakın mı yoksa su bardağına, fincana mı yakın kullandığın süt miktarı belirtirsen sevinirim.. içine yağ konulmuyor anladığım kadarıyla? sorularımdan hamur işinde ne kadar kötü olduğumu da anlayabilirsiniz

herkese iyi kandiller bu arada

Yap yap 5 dakikayla başla,daha sonra arttır.
1 büyük su bardağı ılık süte yaş maya ve şekeri koyduktan sonra una koyup karıştırmaya başla.Yumuşak hamur olması lazım kulak memesinden daha yumuşak.Bu hamuru elde edene kadar süt ekliyorsun canım.Afiyet olsun.

Bugün de spor günüydü
25 dk koşu bandı hızlı tempo yürüyüş, 15 dk bisiklet, 10 dk merdiven gibi olan bisiklet adı ne bilmiyorum Kalan sürede mekik, bacak ve kol hareketleri. Toplam 1 saat 15dk

dün eve çok geç geldigim için 4. günü bugün yapabildim..az önce bitti..terli terli yazıyorum bu yazıyı.. nasıl güzel terletti ve her gün daha bir iyi geliyor daha çok hareket yapabiliyorum,çok mutluyum.. hadi ben cupcupaa gider :)

Dün piknikte çok yoruldum.Bugün de baş ağrıma rağmen yine dağa tırmandık ve ilk defa 10.000 adım yaptım.Çok mutluyum.Jillian yine kaldı.Vakit bulunca onu da yapacağım.

evet canım bi denemek lazım..henüz başlamadım ama dedigim gibi victoria secrets mankenlerini çalıştırıyormuş bu hatun.. ve oldukça populer.. hem estetik hem de etkili hareketleri.. izlemesi bile güzel :)
Benim kollarım da çok kalın.Bende başlayayım.Teşekkürler.

kızlar çok yorgunum veee jillian yapmamak için bin tane bahanem vaaaaar.. ama inşallah birazdan güç toplayıp başlayacagım.çünkü sonrasında ki mutluluk herşeye deger :)

kızlar çok yorgunum veee jillian yapmamak için bin tane bahanem vaaaaar.. ama inşallah birazdan güç toplayıp başlayacagım.çünkü sonrasında ki mutluluk herşeye deger :)
Bugün yazlık-kışlık olayına girdim.Yorgunluktan ölüyorum hala da bitmedi.Şunu bitirebilirsem bende yapmak istiyorum..Önce kol için olanı yapayım diyorum.

Bugün yazlık-kışlık olayına girdim.Yorgunluktan ölüyorum hala da bitmedi.Şunu bitirebilirsem bende yapmak istiyorum..Önce kol için olanı yapayım diyorum.
yaaa sorma benim de yapmam lazım bu hafta artık gülferen ayaklarıma karasular inmiş bir şeklide oturuyorum..sence bahane mi yapıyorum yaa???bugün yapamayacagım jillian

yaaa sorma benim de yapmam lazım bu hafta artık gülferen ayaklarıma karasular inmiş bir şeklide oturuyorum..sence bahane mi yapıyorum yaa???bugün yapamayacagım jillian
HA hayyy tam adamına soruyorsun :) Sabahtan beri oturmadım bacaklarım ağrıyor.Yarım saat önce işim bitti şükür.Hiç bir şey yapamadım.Sabah da erken kalkıp oğlumu okula götüreceğim.Yaaa jillianı düzenli yapmak istiyorum

günaydın kızlaaaar jillian michael level 1/ 6. gün de bitti.. iki günlük tembellik yaptım ama geri döndüm.. bu 30 günlük program hiç arasız mı yapılıyor normalde??sabahları yapmak daha güzel ve sanırım daha garantili olucak benim için..her yaptıgımda daha da mutlu oluyorum.. gerçekten şuan kendimi süper hissediyorum..herkese güzel bir gün dilerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…