jillian michael level 1 gün 1
güzel terletiyor
napayım haftasonu yapamadım..umarım tamamlarım.. sen hala rahatsız mısın canım,neden başlayamıyorsun?Tekrar mı başladın ?Bir ayı tamamlarsın inşallah.Bende başlayabilsem
Bu arad boyum 1.55 kilom 58
bol sporlu hareketliyik vallaha bi cumartesi spor yapmadım o kadan hep spor boool spor
teşekkürler cnm harikasın mazaret yok yeterki istesenin zaten maşallahın var-) ben de bugün ofisin kapısını kilitleyip 1ml leslie yaptım, mutlu ve huzurluyum ^^
napayım haftasonu yapamadım..umarım tamamlarım.. sen hala rahatsız mısın canım,neden başlayamıyorsun?
jillian bir bana mı ağır geldibir kez yaptım bir hafta toplalladım :F
yok canım bana da zor geliyor.. ben zorlandıgım hareketleri bırakıyorum..jillian bir bana mı ağır geldibir kez yaptım bir hafta toplalladım :F
harikasın canım yaa sabah yürüşünü yapmışsın işteBugün yapacağım diyorum bir şey çıkıyor.Akşama inşallah yapacağım.Bugün çok yoğun bir gündü.Sabah 1,5 km koşu bandıda yürüdüm.Okula öğretmenlere haşhaşlı yaptım.Sabahtan beri ayaktayım.Okulda aşağı yukarı sırtımdan terler aktı.Şimdi akşam yemeğini hazırlayacağım.Enerjim kalırsa akşama 1 gün inşallahhh.
Bir kereden yüklenmeseydim.5 dakika yapıp ,ertesi gün 10 dakika yapıp her gün beş dakika artır.O zaman çok rahat yapıyorsun.Ben de bir zamanlar bir kereden yapmışım üç gün adım atamamıştım.
kılzar bugün jillian 2. günü yaptım ama dizlerim agrıyor egilme hareketlerinden.. sizce bu bi uyarı mı yoksa devam etmeli miyim? dizlerim çok çabuk agrır benim..ipte atlayamam bu yüzden…bilemedim
offf haşhaşlıya bayılırım banada banadaaaaBenim dizlerimde ağrı olmadı.Bir gün daha dene dizine yük binen hareketlere dikkat et bakalım.Bir de kendini sakatlama canım.Plates veya yoga mı yapsan?
Bu arada haşhaşlım ünlüdür.Dün müdür yardımcısı yokmuş bende masasına bırakmıştım.Bugün de okulda kermes vardı.Haşhaşlı yapacağımı düşünmüşler.Öğretmen koşturuyor haşhaşlı nerde diye?İçecek aldım hocam dedim dün öğretmenlere yaptım masanıza bırakmıştım dedim.Hayal kırıklığına uğradı yazık.O kadar güzel yapıyorum yani..
tamam canım bugün bi dikkkat edeyim bakayım sagol :) eeeee o zaman senden haşhaşlı tarifini alalım hemenBenim dizlerimde ağrı olmadı.Bir gün daha dene dizine yük binen hareketlere dikkat et bakalım.Bir de kendini sakatlama canım.Plates veya yoga mı yapsan?
Bu arada haşhaşlım ünlüdür.Dün müdür yardımcısı yokmuş bende masasına bırakmıştım.Bugün de okulda kermes vardı.Haşhaşlı yapacağımı düşünmüşler.Öğretmen koşturuyor haşhaşlı nerde diye?İçecek aldım hocam dedim dün öğretmenlere yaptım masanıza bırakmıştım dedim.Hayal kırıklığına uğradı yazık.O kadar güzel yapıyorum yani..
tamam canım bugün bi dikkkat edeyim bakayım sagol :) eeeee o zaman senden haşhaşlı tarifini alalım hemen
canım teşekkürler tarif için… tarif listeme hemen alıyorummmmmNe demek seni kırar mıyım?
5 -6 büyük bardak un
1 tane instant maya
yarım yaş maya
göz kararı ılık süt
1 tatlı kaşığı toz şeker
1.,5 tatlı kaşığı tuz
ezilmiş haşhaş
sıvıyağ
Süte yaş maya ve şekeri koyuyorsun.Una toz mayayı ve tuzu koyup karıştırdıktan sonra sütü dökü yoğuruyorsun.Yumuşak bir hamur olması lazım.Hamurun üzerini kapatıp mayalandırıyorsun.Daha sonra mayalanan hamurları büyük beze yapıyorsun.Sıvı yağ sürüp elinle yada merdane ile açıp üzerine sıvı yağ ile karıştırdığımız haşhaşı sürüyorsun.Üzerine bir beze daha açıp koyuyorsun. Haşhaşı da sürüp rulo yapıyorsun.İki parmak kalınlığında kesip tepsiye kestiğin yer yukarıya gelecek şekilde sıralıyorsun.Kalan haşhaşlı sıvıyağa yumurta sarısı sürüp tepside biraz daha mayalandırıp ısıtılmış fırında pişiriyorsun.Afiyet olsun.
hadi gözün aydın,özlemiştik fotolu bildirimleriniMerhaba kızlar 12 gündür telefonsuzdum sonunda bugün yaptırdık artık fotoğraflarla bildirim yapabilicem
Bugün:40 dk yürüdüm
30 dk bisiklet sürdüm