Yaşam Boyu Spor :)

ben geldim
bugün jillian michaels 30 days level 1 e başladım.. en çok şınavda zorlandım ama düşündügümden daha kolaymış.. 30dakikayı bitirebildim :) tabi yarın ne olur bilmem

jillian michaels level 1/ gün:1

Guzel

Süpersin .Şınavı nasıl çektin?Ben arkadaki beyaz kız gibi yapıyorum.

Gece pat küt ses duyunca yataktan nasıl fırladım bilmiyorum.Küçük oğlum düştü sandım.Yüreğim ağzıma geldi.Meğer bizim kedi kutusunu düşürmüş.Ani kalkışın sonucu sabah boyun ve baş ağrısı ile uyandım.
Bir sürü ilaç içtim yeni geçmeye başladı.Bu ne ya arka arkaya iyi olmak istiyorum artık.

Kısaca spor bugün de yalan oldu

teşekkürler canım ben de anitanın hareketlerinin yapıyorum..onu bile tam yapamadım hay Allah yaa bak sen şu pisinin yaptıgına :) benim de var kedim benim ki de gece uyutmadı beni geçmiş olsun canım, saglık olsun.. iyi olunca başlarsın

merhaba hanımlar (= yoğun bir hafta geçirdim ve size bakamadım dolayısıyla ben de hiç bir şey yapamamış oldum :/ buranın ve sizlerin etkisini de ayrıca görmüş oldum... sizler ne alemdesiniz bakalım

merhaba hanımlar (= yoğun bir hafta geçirdim ve size bakamadım dolayısıyla ben de hiç bir şey yapamamış oldum :/ buranın ve sizlerin etkisini de ayrıca görmüş oldum... sizler ne alemdesiniz bakalım
merhaba canım ben de pek gelemedim spor yapamadıgım için.. hoşgeldin sen de :)

bol sporlu hareketliyik vallaha bi cumartesi spor yapmadım o kadan hep spor boool spor
harikasın canım yaaa topigin birincisi

Kızlar ben bugün regl oldum.
1 hafta da sürecek, bu dönemlerde nasıl spor yapıyorsunuz veya yapıyor musunuz?
Spor salonuna gidiyorum, tereddüt ettim şimdi

Kızlar ben bugün regl oldum.
1 hafta da sürecek, bu dönemlerde nasıl spor yapıyorsunuz veya yapıyor musunuz?
Spor salonuna gidiyorum, tereddüt ettim şimdi
ben ilk iki gün yapmıyorum ama burdaki çogu arkadaş yapıyor ve sporun ilk günlerdeki sıkıntıyı da geçirdigini söylemişlerdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…