günaydın canımm gel yarın beraber başlayalım jilian a :)Kutlarım hepinizi.
Bende bugün dişime dolgu yaptırdım.Çok derinmiş hala ağrım var.Ama yediklerime devam.En baştan başlamam lazım.
Olur sevinirim.günaydın canımm gel yarın beraber başlayalım jilian a :)
ben geldim
bugün jillian michaels 30 days level 1 e başladım.. en çok şınavda zorlandım ama düşündügümden daha kolaymış.. 30dakikayı bitirebildim :) tabi yarın ne olur bilmem
jillian michaels level 1/ gün:1
teşekkürler canımGuzel
Süpersin .Şınavı nasıl çektin?Ben arkadaki beyaz kız gibi yapıyorum.
Gece pat küt ses duyunca yataktan nasıl fırladım bilmiyorum.Küçük oğlum düştü sandım.Yüreğim ağzıma geldi.Meğer bizim kedi kutusunu düşürmüş.Ani kalkışın sonucu sabah boyun ve baş ağrısı ile uyandım.
Bir sürü ilaç içtim yeni geçmeye başladı.Bu ne ya arka arkaya iyi olmak istiyorum artık.
Kısaca spor bugün de yalan oldu
çarşamba 1:30 saat yürüdüm
dün 1:30 saat yürüdüm,50 mekik çektim
bugün:hava kötü yarım saat yürümeye çalışırım genede
evet yapıyorum maalesef baya kilo verip geri aldım yarısını şımdı tekrar diyete başlayabildim sonunda diyet spordan daha zor geliyor banaDiyet de yapıyorsun değil mi? Kaç kilo verdin?Sporda iyi maşallah.
harikasın canım…4500 adım attım .Yani 2 km dağlara tırmandık.
harikasın canım…ben de şimdi oturdum kara kara jillian 2. günü nasıl yapıcam diye düşünüyorum ama yapıcam
Takip ettiğim bir yerde görmüştüm.Al benden de o kadar kilo konusunda bir ileri bir geri.evet yapıyorum maalesef baya kilo verip geri aldım yarısını şımdı tekrar diyete başlayabildim sonunda diyet spordan daha zor geliyor bana
bol sporlu hareketliyik vallaha bi cumartesi spor yapmadım o kadan hep spor boool spormerhaba hanımlar (= yoğun bir hafta geçirdim ve size bakamadım dolayısıyla ben de hiç bir şey yapamamış oldum :/ buranın ve sizlerin etkisini de ayrıca görmüş oldum... sizler ne alemdesiniz bakalım
canım benim boyum 1.58 kilom şuan 68 ve ben bugün tekrar başladım.çünkü haftasonu hiç yapamadımYap yap ben de başlayacağım.Ölçülerimizi de alırız.Senin boyun,kilon kaç?
merhaba canım ben de pek gelemedim spor yapamadıgım için.. hoşgeldin sen de :)merhaba hanımlar (= yoğun bir hafta geçirdim ve size bakamadım dolayısıyla ben de hiç bir şey yapamamış oldum :/ buranın ve sizlerin etkisini de ayrıca görmüş oldum... sizler ne alemdesiniz bakalım
harikasın canım yaaabol sporlu hareketliyik vallaha bi cumartesi spor yapmadım o kadan hep spor boool spor
merhaba canım ben de pek gelemedim spor yapamadıgım için.. hoşgeldin sen de :)
harikasın canım yaaatopigin birincisi
ben ilk iki gün yapmıyorum ama burdaki çogu arkadaş yapıyor ve sporun ilk günlerdeki sıkıntıyı da geçirdigini söylemişlerdi..Kızlar ben bugün regl oldum.
1 hafta da sürecek, bu dönemlerde nasıl spor yapıyorsunuz veya yapıyor musunuz?
Spor salonuna gidiyorum, tereddüt ettim şimdi