merhaba canım hoş geldin..Uzun bir aradan sonra tekrar karşınızdayım.
19 Mayıs milli bayramımız kutlu olsun.
Seninde canım hoşgeldin gitme bir dahaUzun bir aradan sonra tekrar karşınızdayım.
Senin de bayramın kutlu olsun.Hoş geldin.Uzun bir aradan sonra tekrar karşınızdayım.
Bugünkü spor menümüz
30dk hızlı tempo yürüyüş, 10dk bisiklet, 10dk eliptik, kalan sürede kol-bacak-kalça hareketleri.
Bugün hoca squat olayını abarttı biraz, bacaklarım tutmuyor kızlarrrr4 buçukta başladım az önce geldim eve, buhar odasına falan girdim bugün
Süper ama yürüyemiyorumSüpersin.
Ben telefonuma bir sürü indirmiştim.Ama böyle sorunca aklıma gelmedi.Telefonumun kapalı şarjda indirdiklerime bakıp yazarım.selamlar canlar :)
sizden bir isteğim var; şöyle sağlam bir içinde ağırlık vs de olan bir android uygulaması bilen var mı fitness olarak. yakında yazlığa gideceğim ve internetim sınırlı olacak o sebeple kafama göre netten video izleyemeyeceğim.
buna göre tavsiyeleriniz?
merhaba canım hoşgeldinmerhaba simsim özledim seni buradada buldum bende sporumu yazıyım sabah işe gelirken yürüyüş 4205 adım akşam da bir bu kadar yürürüm tamamdır
iyiyim cnm b fit üyeliğim bitti bende yenilemedim artık havalar güzel işe gidip gelirken yürüyüş yapıyorum en son 65.5 kilo olmayı başardımmerhaba canım hoşgeldinne var ne yok? ben de özledim ne iyi yaptın da geldin...
tebrik ederim çok azimliydin belliydi zateniyiyim cnm b fit üyeliğim bitti bende yenilemedim artık havalar güzel işe gidip gelirken yürüyüş yapıyorum en son 65.5 kilo olmayı başardım
Kas ağrılarına magnezyum iyi geliyor.Devam edersen ağrın kalmayacak.Seni çok zorlamış hata yapmış.Yavaş geçiş yapın diyor .Kızlar hoca squat yaptırdı ben pert oldum
2 gündür spora gidemiyorum. Oturamıyorum oturduğum yerden kalkamıyorum
Yarın ne olursa olsun gideceğim. Kas gevşetici mi alsam ne yapsam?
30 minute Dumbell Workoutselamlar canlar :)
sizden bir isteğim var; şöyle sağlam bir içinde ağırlık vs de olan bir android uygulaması bilen var mı fitness olarak. yakında yazlığa gideceğim ve internetim sınırlı olacak o sebeple kafama göre netten video izleyemeyeceğim.
buna göre tavsiyeleriniz?