Bugün tamamını yapabildim.Baktım çok kas ağrım yok tamamlayayım dedim.Çok fazla ısınadım 300 adım yaptım öncesinde.Kol kaslarım çok zayıf zaten bıldır bıldr ve yukarıdan 29 cm.Kollarım sabahda ağrıyordu.Bugün bir kaç tane az yaptım kol hareketlerini.Çok sağol vallahi iyi oldu .Şu an ter içindeyim banyoya gidiyorum.Troidlerim çalışmadığı için az terliyorum şu an çok mutluyum.Son kapanılı yoga selamlama ile yapıyorum.
ben bu hareketi yapamıyorum. daha doğrusu başımı yerden kaldıramıyorum hiçvar mı bunun bir püf noktası?
dünden bugüne yaptıklarınızı okudum ve buradaki en ham kişinin ben olduğuna karar verdim :// umarım ben de yakın bir zamanda sizin gibi yazarım buralarabugün ağrılarım azaldı leslie ile başlayıp jillian dan birkaç hareket yaparım
canım jillian çok mu zor??? hep isteyip hiç cesaret edemeyenlerdenim :))Bende bugün Jilliana devam.İki gün ara vermek zorunda kaldım ama olsun.3. GÜN / 1.LEVEL
aynen canımmm bu havalar kaçmazSelam cnm havalar harika bu havada yürüyüş yapmassak olmaz gerçekten bende hergün yapmaya çalışıyorum
Korkacak kadar zor değil.On dakika ile başla her gün artır.Sonra tam yapmaya başlayınca otuz günü tamamlarsın.Ben ilk gün on beş dakika yaptım.İkinci gün hoşuma gitmeye başladı ve tamamlayabildim.Bugün daha rahat yaptım.canım jillian çok mu zor??? hep isteyip hiç cesaret edemeyenlerdenim :))