Yaşam Boyu Spor :)

canım benim harikasın.. tamamını yapabildiysen tüm hamlığını atmışsın demektir[/QUOTE]

Bugün başım ağrıyor yapamadım.Ama dağ yürüyüşü yaptık.Kolları çok çalıştırıyor sadece kollarımda çok ağrı oluyor.Kolları bir -iki az yapıyorum.Yarın devam.

ben bu hareketi yapamıyorum. daha doğrusu başımı yerden kaldıramıyorum hiç var mı bunun bir püf noktası?

Mekik çekerken kalktığın gibi karnından kalk o zaman rahat oluyor.İlk yaptığımda boynum ağrıdı yaptıkça alışıyorsun.Gerçekten karın kasının çalıştığını hissediyorsun.

dünden bugüne yaptıklarınızı okudum ve buradaki en ham kişinin ben olduğuna karar verdim :// umarım ben de yakın bir zamanda sizin gibi yazarım buralara bugün ağrılarım azaldı leslie ile başlayıp jillian dan birkaç hareket yaparım

Vücudu çalıştırdıkça hamlık bitiyor üzülme.Jillianıda her hün iki- üç fakika arırarak yaparsan vücudun alışır.

p.tesi 4 günlük tembellikten sonra start verdim..ptesi 30 dk yüüyüş ve 30 dk pilates yaptım.
dünde 30 dk yüüyüş ve 40 dk pilates..
bugün de inş aynı şekilde devam..

[QUOTEC imsimsgidiyor d 40741920, member: 494675"]kızlar selam :)) ben bugün yürüyüş yapamadım ama diger günler hep yaptımmm rapor vereyim dedim [/QUOTE]
Selam cnm havalar harika bu havada yürüyüş yapmassak olmaz gerçekten bende hergün yapmaya çalışıyorum

canım jillian çok mu zor??? hep isteyip hiç cesaret edemeyenlerdenim :))
Korkacak kadar zor değil.On dakika ile başla her gün artır.Sonra tam yapmaya başlayınca otuz günü tamamlarsın.Ben ilk gün on beş dakika yaptım.İkinci gün hoşuma gitmeye başladı ve tamamlayabildim.Bugün daha rahat yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…