Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırdır? kim vefat etti?simsims başın sağ olsun canım.. özletme kendini :/
Hoş geldin.Ne güzel spor salonunda daha disiplinli spor yaparsın.İnsan yavaş yavaş spora devam edince kondüstonun artıyor ve bıkmıyorsun,bırakmıyorsun.Ben önceden hata yapmışım kendime bir kereden yüklenerek.Şimdi severek spor yapıyorum.Selam kızlar
Diyeti tek başına yaparak kendimi yavaşlattığımı fark edip, bir ömür sağlıklı kalmak adına ben de spora başladım.
Bir spor salonuna üye oldum ve ölçümlerim yapıldı, vücuduma göre bir program belirlendi.
Şimdi önce alışana kadar standart bir yol izliyoruz. 1 ay kadar.
2o dk yürüyüş, 15 dk bisiklet, kalan 25 dakika ise kol-bacak-karın hareketleri.
Ardından 1 ay sonra squat da yapacağız. Şimdi erken diyor hocam.
Önce sıkılaşıp sonra da grup derslerine katılmayı düşünüyorum. Pilates, zumba, spinning.
Ama şimdi gidersem son nefesimi veririm 5. dakikada
Bravo istikrarlısın.buraya yazmaya pek fırsatım olmadı ama ben de her gün yürüyüşüne devam edenlerdenim. hafta başından itibaren bugün hariç yaklaşık 1,5 saatlik yürüyüşler yaptım.
Hoş geldin.Ne güzel spor salonunda daha disiplinli spor yaparsın.İnsan yavaş yavaş spora devam edince kondüstonun artıyor ve bıkmıyorsun,bırakmıyorsun.Ben önceden hata yapmışım kendime bir kereden yüklenerek.Şimdi severek spor yapıyorum.
canım çok geçmiş olsun… şimdi nasılsın???İki gündür diş ağrısı çekiyorum.Diş ağrısı çekerdim ama böylesini hiç yaşamadım.Çenem olduğu gibi iltihap olmuş.Allah sağlık versin.Nerede hasta varsa Allah hepsine şifa versin.İki gündür hiç bir şey yapamadım.
İlgilendiğin için sağol canım.Çok kötü üç gün geçirdim.Bugün hala ağrım var.1000 antibiyotik kullanıyorum.O da ayrı sıkıntı.Mide bulantısı,halsizlik yapıyor.Yarın doktora randevum var.canım çok geçmiş olsun… şimdi nasılsın???
rabiacım günaydın.. istikrarlı bir şekilde devam ediyorsun tebrik ederim.. ben de perşembeden itibaren burdayım tekrardanbugün
40 dk yürüdüm
30 dk bisiklet sürdüm
teşekkürler cnm biliyorsun ben sporu seviyorumrabiacım günaydın.. istikrarlı bir şekilde devam ediyorsun tebrik ederim.. ben de perşembeden itibaren burdayım tekrardan