- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
- 198
Yazık belki bugün kendini iyi hissetmiyor demek. Ama engellenmiş.miss i çok severim ben.Ama niye bu kadar yükseldi coştu çözemedim.konu namusa nikaha beraber yaşamaya tüm erkek milletinin şerefsizliğine kadar gelmiş.ben şokkkk
başka bir şeye kızmıştır oYazık belki bugün kendini iyi hissetmiyor demek. Ama engellenmiş.
Yoo konuda erkek kelimesinin geçmesi miss’in yükselmesi için yeterli. Erkek ve seks birlikte geçiyorsa vay haline o konununbaşka bir şeye kızmıştır o
amannnn irkek demekk dert demekkkYoo konuda erkek kelimesinin geçmesi miss’in yükselmesi için yeterli. Erkek ve seks birlikte geçiyorsa vay haline o konunun
Ben size hak verdim. Ceza almasa bile ne gerek var aksiyona. Değmeyecek bir adam için neden karakoldu ifadeydi uğraşsın. En temizi kalacak bir yer bulup evden çıkmak..bana hayal gucun genıs bıle dendı ya
aslında goz ardı lıstemde olan konu sahıbıne yanlıs yonlendırme yuzunden zarar gelmesın dıye baska uyelerle polemıge gırecegım hıc aklıma gelmezdı yarabbımbu gunlerıde mı gorecektım
Sizin bu her fırsatta Türk erkeklerini yerin dibine sokmaya çalıştığınız yorumlardan fenalık geldi bana.Evettt bir o.ç Türk erkeği vakası daha
Hiç şaşırmadım, çağırırlar gel gel derler sonra da yarıyolda bırakır ee gelmeseydin kızım derler sen oratada kalırsın. Türk erkeği oynaktır güven olmaz.
Kamu spotunu tekrar yapayım Türk erkeği şerefsizdir, oynaktır, sakın ola ki bunların lafına güvenip evi barkı bozma, hele ki kış vakti taşınma hatasına düşmeyin.
Kamu spotumu yaptıktan sonra da yapılacak şeyi söyleyeyim. Başka ev bakın çıkın ama buna söylemeyin. Başka eve geçerken de evin anahtarını alın bu o.ç.den, kapıyı kitleyin anahtarı uzakta bir yerde çöpe atın. Evde TV, laptop, süpürge değerli ne varsa içini açıp çamaşır suyu dökün yandığına emin olun. Bu eve kayıtlı değilsiniz, evli zaten değilsiniz hiçbir şey ispat edemez b.k gibi kalır. Hayırlı olsun.
insanın kötüsü iyisi var bunun erkeği kadını milleti yok.ha erkeklerimiz kötü diyelim hadi.her gün tv de evliyken başka adama kaçan çocuklarını terkedip hiç umursamayan kadın hikayeleri de izliyorum.e bu bütün kadınlar böyledir demek mi?genelleme yapmak çok yanlış o yüzdenSizin her fırsatta Türk erkeklerini yerin dibine sokmaya çalıştığınız yorumlardan fenalık geldi bana.
Hiçbir millet ve cinsiyet için böyle ağır ve saçma bir genelleme yapılmaz.
Gerçekten bu kadar yükselmesi normal değil. Sanırım evlenmek istediği ve karşısına istediği bir çıkmadığı için istemsiz olarak erkek kelimesini kafasında kötü kodlamış.Yoo konuda erkek kelimesinin geçmesi miss’in yükselmesi için yeterli. Erkek ve seks birlikte geçiyorsa vay haline o konunun
Bide bir sürü kişi beğenmiş kocaları Türk değil de Arap falan heralde djfkfkkinsanın kötüsü iyisi var bunun erkeği kadını milleti yok.ha erkeklerimiz kötü diyelim hadi.her gün tv de evliyken başka adama kaçan çocuklarını terkedip hiç umursamayan kadın hikayeleri de izliyorum.e bu bütün kadınlar böyledir demek mi?genelleme yapmak çok yanlış o yüzden
O kadınlar da erkekler yüzünden kaçıyordur kesin, çünkü her kötülüğün sebebi pis! Türk erkekleri sonuçtainsanın kötüsü iyisi var bunun erkeği kadını milleti yok.ha erkeklerimiz kötü diyelim hadi.her gün tv de evliyken başka adama kaçan çocuklarını terkedip hiç umursamayan kadın hikayeleri de izliyorum.e bu bütün kadınlar böyledir demek mi?genelleme yapmak çok yanlış o yüzden
tutun kocaları sevgilileri kolundan atın bu saatte kapıyaO kadınlar da erkekler yüzünden kaçıyordur kesin, çünkü her kötülüğün sebebi pis! Türk erkekleri sonuçta
Pis Türk erkeği ile evliyim ve çocuğum var. Deme böyle şeylerO kadınlar da erkekler yüzünden kaçıyordur kesin, çünkü her kötülüğün sebebi pis! Türk erkekleri sonuçta
çocuk da erkekti değil mi?Pis Türk erkeği ile evliyim ve çocuğum var. Deme böyle şeyler
Bende öyleyim ve yetmezmiş gibi birde oğlum var. Türk erkeği sayısını bir tane daha artırmiş bulundumPis Türk erkeği ile evliyim ve çocuğum var. Deme böyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?