• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yasalardan anlayan biri lütfen yardım

Evettt bir o.ç Türk erkeği vakası daha

Hiç şaşırmadım, çağırırlar gel gel derler sonra da yarıyolda bırakır ee gelmeseydin kızım derler sen oratada kalırsın. Türk erkeği oynaktır güven olmaz.

Kamu spotunu tekrar yapayım Türk erkeği şerefsizdir, oynaktır, sakın ola ki bunların lafına güvenip evi barkı bozma, hele ki kış vakti taşınma hatasına düşmeyin.

Kamu spotumu yaptıktan sonra da yapılacak şeyi söyleyeyim. Başka ev bakın çıkın ama buna söylemeyin. Başka eve geçerken de evin anahtarını alın bu o.ç.den, kapıyı kitleyin anahtarı uzakta bir yerde çöpe atın. Evde TV, laptop, süpürge değerli ne varsa içini açıp çamaşır suyu dökün yandığına emin olun. Bu eve kayıtlı değilsiniz, evli zaten değilsiniz hiçbir şey ispat edemez b.k gibi kalır. Hayırlı olsun.
Miss hiç kusura bakma sen dahil kızan kızabilir bana, kızdığımız sinirlendiğimiz zaman erkeklere güven olmaz diyebiliriz ama bir ırkın erkeklerini genelleyerek çok afedersiniz ama "şerefsizdir oynaktır" denirse orada bir dur bakalım derim demeliyiz, yeri geldi pandemi başında kundaktaki bebeleri dahil tüm Çinlileri yakalım diyenlere de aynı tepkiyi gösterdim, Rus kadınlara söylenenlere de aynı tepkiyi gösterdim, Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayan farklı etnik kökenli insanlar için söylenenlere de aynı tepkiyi gösterdim, bu tepkim üye olarak, işlemse site kurallarına göre verildi.

Böyle bir yazı alkışlanmaz kusura bakmayın.

geniş bir hayal gücünüz var. gülümsemeden edemedim. hırsızlık yaptı deyip kadını hapse de attırabilir biraz daha hayal edersek :) bakın parmak izinin olması, evi o kişinin o hale getirdiğini göstermez. kadının o eve girmiş olması bişi ifade etmez. evde kimbilir kaç parmak izi çıkar. herkesi suçlayabilir o zaman herkes. evi adamın o hale getirmediğini kim bilebilir. belki adam iftira atıp başını belaya sokmak istiyor kızın. yani şu durumda ancak evin içinde kamera olursa suç ispatlanabilir. suç kanıtlanamadığında da beraat kararı çıkar.

yeri geliyor kadınlar dayak yiyor kanıtlayamıyor. kadının evi dağıttığını nasıl kanıtlayabilir adam evin içinde kamera yokken?
hayal gucum genıs degıl yasadıklarımdan ogrendıgım bırseyler var uydurmuyorum

adam konu sahıbının o evde bır suredır kendısıyle yasadıgını her turlu ıspatlar en basıtı konu sahıbı ev sahıbını aramıs ,aralarında telefon mesajları var evın heryerınde yasayan bırının bırakacagı sekılde ızler var eve buyuk zarar verılırse veya evıme hırsız gıtmıs dıye sıkayetcı olursa suphelendıgım kısı de bu derse parmak ızı alınır

yeterlı delıl ve sebep var konu sahıbını ısaret eden demek ıstedım yanı

dayak yedıgımıı kanıtlamakda cok kolay darp raporu almak da cok kolay sımdı kendıme ıkı vursam ozel hastaneye gıtsem su kısı bana vurdu sıkayetcıyım darp raporu almak ıstıyorum desem verıyorlar.

ne yanı konu sahıbı adamın evıne zarar mı versın gercekten saka gıbısınız adam ıspatlayamaz dıyorsunuz bırde elınde bırsuru done varken

Yalnız bu konuda tansiyon nasıl yükseldi birden.

Konu sahibi güzel çiçek gibi bir ev bulun da rahatlayalım şurada. 😅
valla niye birbirimize düştük biz?çözüm basit.yeni bir ev gerekirse apart tek oda bulunup taşınılacak hepsi bu.adam da engellenecek telefondan misss :KK45: :KK53:

valla niye birbirimize düştük biz?çözüm basit.yeni bir ev gerekirse apart tek oda bulunup taşınılacak hepsi bu.adam da engellenecek telefondan misss :KK45: :KK53:
bana hayal gucun genıs bıle dendı ya
aslında goz ardı lıstemde olan konu sahıbıne yanlıs yonlendırme yuzunden zarar gelmesın dıye baska uyelerle polemıge gırecegım hıc aklıma gelmezdı yarabbım :KK70: bu gunlerıde mı gorecektım

Bazıları mesajları eksik okuyor.
Bazıları okuduğunu anlamıyor.
Sorun ordan çıkıyor bence.
😊 😊
Kış günü artı iş çıktı konu sahibine. Allah kolaylık versin.

bana hayal gucun genıs bıle dendı ya
aslında goz ardı lıstemde olan konu sahıbıne yanlıs yonlendırme yuzunden zarar gelmesın dıye polemıge gırecegım hıc aklıma gelmezdı yarabbım :KK70: bu gunlerıde mı gorecektım
Bana kadınlara çöp dedin dendi. Ama artık kızmıyorum. 😊

hayal gucum genıs degıl yasadıklarımdan ogrendıgım bırseyler var uydurmuyorum

adam konu sahıbının o evde bır suredır kendısıyle yasadıgını her turlu ıspatlar en basıtı konu sahıbı ev sahıbını aramıs ,aralarında telefon mesajları var evın heryerınde yasayan bırının bırakacagı sekılde ızler var eve buyuk zarar verılırse veya evıme hırsız gıtmıs dıye sıkayetcı olursa suphelendıgım kısı de bu derse parmak ızı alınır

yeterlı delıl ve sebep var konu sahıbını ısaret eden demek ıstedım yanı

dayak yedıgımıı kanıtlamakda cok kolay darp raporu almak da cok kolay sımdı kendıme ıkı vursam ozel hastaneye gıtsem su kısı bana vurdu sıkayetcıyım darp raporu almak ıstıyorum desem verıyorlar.

ne yanı konu sahıbı adamın evıne zarar mı versın gercekten saka gıbısınız adam ıspatlayamaz dıyorsunuz bırde elınde bırsuru done varken
en güzel örneği siz vermişsiniz. kendimizi hırpalayıp sevgilimiz yapmış gibi şikayetçi olabiliriz. ancak davada buna ek deliller gerekir. mesela eve girerken sevgilinle beraber girer evden mor çıkarsın kamera kaydı bunu ispat eder. komşular gürültüleri duyar gibi. o zaman işte dayak ispatlanır. eğer yan deliller yoksa geçmiş olsun yediğiniz dayakla kalırsınız.

tekrar söylüyorum. kadının evde yaşıyor olması evi dağıttığına dair yeterli delil değil. adamda dağıtmış olabilir. ancak mesaj atmışsa "seni mahfedeceğim bitireceğim" vs bunlar yan delil olur. o zaman zaten tehditten de ayrıca yargılanır.

Kira kontratını üzerinize almanız bence de en makul çözüm.

Ev sahibini neden aradığınızı anlamadım çünkü sizin de ev sahibinin de tek muhatabı sevgiliniz. Sorunu sevgilinizle halletmeye çalışın, ev sahiplik bir durum şu anlık yok.

Ne kadar leş bir yorum. Hanımefendi 30 küsür yaşındayım bırakında orası bana kalsın , nice evli kadın kocası tarafından evden kovulmadı mı buradada çok konusu açıldı. Ne nikah ne bilmemne adam şerefsiz çıkarsa her türlü zararını veriyor işte.
Zorunuza gidince leş yorum oluyor zaten...
Tabi tabi 👍😃

Hiçte sahibini bulmaz kaldı ki kınayan kınadığını mutlaka yaşar bu beddua değildir, bence bedduanın kelime anlamını öğren. Ve yine kk'de sevgilisiyle birlikte yaşadığı için konudan sorudan bağımsız aptal aptal yorumlar bu neyin nefreti sahi? Yaşayamadıklarınız içinize dert falan olmuşta onun kinini mi kusuyorsunuz? En çok namusdan dem vurursa en namussuz o'dur ne kadar doğru. Herkese iyi geceler.
Ben sizin sevgilinizle yaşamanıza hiç bir şey demedim beni de ilgilendirmez. Koskoca kadınsınız bir karar vermişsiniz ve uygulamışsınız. Sonucu iyi ya da kötü sizi bağlar.
Her şeyi çok biliyorsunuz maden geleceği de ön görseydiniz

Sonra deniyor ki niye hanımlar geleneksel davranıyor?

Ağzını yaya yaya “evlilik falan çok demode yaaa modern olun” diyen erkeklere selamlar.

Konu sahibi adama güvendi de ne oldu? Ortada bıraktı. Zorla sert yapıyorlar insanı. 😡

Konu sahibi bu adamın nişanlı evli falan olmadığına eminsiniz değil mi? 10 günde bir uğradığı ev için tam ayın kirasını ödemesi garip.
++++++++++..... sadece erkekler demiyor ki. Temkinli davranmayı kezbanlık sayanlar inşallah okumuştur konuyu.

Herkese iyi akşamlar,hemen konuyu anlatım :KK43: bundan 2 ay önce erkekarkadaşım şantiyesine yakın bir yerde ev kiraladı, ve bana evimi boşaltıp o eve geçmemi (kendisinin Avrupa yakasında bir evi daha var) onun zaten o yeni kiralanan evde anca 10 günde bir kalabilceğini söyleyip beni ikna etti. Evimi boşaltıp onun tuttuğu daireye geçtim bir aydır inanılmaz soğuktu geçen mesajlaşırken artık ayrılmak istediğini ev sahibini aradığını 15 gün içerisinde boşaltıcağını benimde kendime yer bakmam gerektiğini söyledi. Kış geliyor nasıl ev bulayım bari evin sözleşmesini bana devret ben kalım öderim dediğimde tek cvp yazmadı. Bir şekilde ev sahibinin numarasını buldum ve bugün aradım kadına hiç birşey söylememiş :KK43:((n yani 15 gün içinde evi boşaltacağı yok ben gidiyim diye yalan söylemiş . İnanılmaz üzüldüm şimdi sorum şu evden çıkmasam hiç değilse bir kaç ay yeni ev tutacak kadar birikim yapana kadar beni polis zoruyla evden çıkartabilir mi ?
Başlangıçta yasal olarak gerceklestirdiginiz bir işlem yok erkek arkadaşınızla o yüzden işgalci konumundaainiz

Siz 30 yaşın üzerinde misiniz:skandal: 20li yaşların başında gibi davranmışsınız resmen 🤦
Ne kadar leş bir yorum. Hanımefendi 30 küsür yaşındayım bırakında orası bana kalsın , nice evli kadın kocası tarafından evden kovulmadı mı buradada çok konusu açıldı. Ne nikah ne bilmemne adam şerefsiz çıkarsa her türlü zararını veriyor işte.

Back