- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
aynen öyle.benle annem de yaşıyor mesela.evsahibine bildirmek zorunda mıyım yoooooooyoo yatılı kalan hangı bırını ev sahıbıne haber versın arkadası gelır akrabası gelır sokakta yasayan caresız bırını mısafır eder
hangı kıracı ev sahıbıne evınde yatılı mısafırlerın hesabını verıyor kı :)
kıracı oturdugu evı baskasına kıralamamıs sadece gecıcı mısafır etmıs gorunuyor mısafırıde ıstedıgı kadar kalabılır
yoo yatılı kalan hangı bırını ev sahıbıne haber versın arkadası gelır akrabası gelır sokakta yasayan caresız bırını mısafır eder
hangı kıracı ev sahıbıne evınde yatılı mısafırlerın hesabını verıyor kı :)
kıracı oturdugu evı baskasına kıralamamıs sadece gecıcı mısafır etmıs gorunuyor
ay bırde begenmedım yapmıs saka gıbı senelerce kıracı oldum evımde aylarca kalanım oldu ev sahıbını ne ılgılendırır evımde kalan mısafırden ne munasebet ısterse 2 sene benımle yasaraynen öyle.benle annem de yaşıyor mesela.evsahibine bildirmek zorunda mıyım yooooooo
hayır haber vermesı gerekmıyor sızın ev sahıbınız sıkıntılıymıs sızın sansızlıgınız olmusHayır haber vermesi gerekiyor.
Ev sahibi olarak o konuda kavga ettik oradan biliyorum, özellikle öğrenciler bu konuda sıkıntılı.
Örnek veriyorum iki kişinin eve verdiği zararla beş kişi bir değil. İki öğrenci tutup beş arkadaş yaşamaya çalışın hemen ev sahibi merhaba neler oluyor burada der. Evde aylarca kalan kişi misafir değildir artık.
Nerden haberi oluyor derseniz anında komşular söylüyor, kaçmaz.
Öff yine mi beddua. Gerçekten bıkmadınız mı beddua etmekten.Kınadığınızı siz yaşamasanız çocuğunuz yaşar hanımlar, bilip bilmeden yargı dağıtmakla olmuyor.
Çok yanlış yerden başlamışsın hehehehehaa oymuş.don giymeye zaman bulamayan kedi yanii.erkek milletini onun sayesinde tanımıştımm.
hayır sorun cıkar adam sıkayetcı olur evımde kalıyordu ayrıldık boyle yapmıs der polısler merkeze alır ve bır parmak ızıyle kendısının o evde yasayıp yasamadıgı telefondakı mesajlardan olayın gıdısatını bu evı kımın bu hale getırıp getırmedıgını gayet guzel ve kolay gorurler bası daha cok derde gırer
konu sahıbı normalde benım goz ardı lıstemde ama yasadıgı seye uzuldum ne yalan soyleyeyım bası daha cok derde gırmesın bence
hah konu sahıbı erkek olsaydı ve sevgılısını katletseydı 1 hafta yatar cıkardıBurda bir üyenin kocası sokakta, gündüz vakti sebepsiz yere delice darp edildi, hiçbir şey olmadı. Tonla cinayet, darp, hırsızlık oluyor failleri elini kolunu sallaya sallaya karakolda çıkıyor bence konu sahibesini de salıverirler olur biter.
yeni birini getirecek heralde eve tövbe tövbeSonra deniyor ki niye hanımlar geleneksel davranıyor?
Ağzını yaya yaya “evlilik falan çok demode yaaa modern olun” diyen erkeklere selamlar.
Konu sahibi adama güvendi de ne oldu? Ortada bıraktı. Zorla sert yapıyorlar insanı.
Konu sahibi bu adamın nişanlı evli falan olmadığına eminsiniz değil mi? 10 günde bir uğradığı ev için tam ayın kirasını ödemesi garip.
daha önce bir adlı suçu yoksa hükmün ertelenmesine karar verilip ceza falan almaz evet de bunu gene de yapmasın.adam haksız kadını evinden etmiş sonra da çık evimden demiş ama kadın da 2 kat suçlu olur elbise keserse ve eşyalara zarar verirse.kısasa kısas anca biri benim evladımı bilerek hayattan koparırsa yaparım onun dışında her şey kanuna uygun olmalı missBurda bir üyenin kocası sokakta, gündüz vakti sebepsiz yere delice darp edildi, hiçbir şey olmadı. Tonla cinayet, darp, hırsızlık oluyor failleri elini kolunu sallaya sallaya karakolda çıkıyor bence konu sahibesini de salıverirler olur biter.
Hiçte sahibini bulmaz kaldı ki kınayan kınadığını mutlaka yaşar bu beddua değildir, bence bedduanın kelime anlamını öğren. Ve yine kk'de sevgilisiyle birlikte yaşadığı için konudan sorudan bağımsız aptal aptal yorumlar bu neyin nefreti sahi? Yaşayamadıklarınız içinize dert falan olmuşta onun kinini mi kusuyorsunuz? En çok namusdan dem vurursa en namussuz o'dur ne kadar doğru. Herkese iyi geceler.Öff yine mi beddua. Gerçekten bıkmadınız mı beddu etmekten.
Şöyle bir şey de var beddua döner dolaşır sahibini bulur derleryapmayın bence
bırde adam pisleşebılır basa bela olabılır sen bana zarar verdın al bende sana zarar verıcem deyıp daha baska seyler yapabılırdaha önce bir adlı suçu yoksa hükmün ertelenmesine karar verilip ceza falan almaz evet de bunu gene de yapmasın.adam haksız kadını evinden etmiş sonra da çık evimden demiş ama kadın da 2 kat suçlu olur elbise keserse ve eşyalara zarar verirse.kısasa kısas anca biri benim evladımı bilerek hayattan koparırsa yaparım onun dışında her şey kanuna uygun olmalı miss
4 ay olduğunu kim söyledi???? 7/24 forumda online olmaktan sosyal hayattan kopmuşsun bence arada devrelerini dinlendir. Çoğu yazdığın yorum hiç normal değil.Maksimum 3-4 aydır birlikte olduğu adamın evine yerleşen kadında sorun yok, türk erkeği çok rererö... Hıhı evet.
Haydi gelsin linç
namussuz biri varsa o sizin sevgiliniz.Hiçte sahibini bulmaz kaldı ki kınayan kınadığını mutlaka yaşar bu beddua değildir, bence bedduanın kelime anlamını öğren. Ve yine kk'de sevgilisiyle birlikte yaşadığı için konudan sorudan bağımsız aptal aptal yorumlar bu neyin nefreti sahi? Yaşayamadıklarınız içinize dert falan olmuşta onun kinini mi kusuyorsunuz? En çok namusdan dem vurursa en namussuz o'dur ne kadar doğru. Herkese iyi geceler.
konu sahibine kim namussuz dedi ki?ben mi kaçırdım?ev sorunu olması hakkında konuşmuyor muyduk sadece.edit:aa konu sahibi sizmişsiniz pardon.namus sorunu falan yok konuda.ikili oynayan bir adam sorunu var sadeceHiçte sahibini bulmaz kaldı ki kınayan kınadığını mutlaka yaşar bu beddua değildir, bence bedduanın kelime anlamını öğren. Ve yine kk'de sevgilisiyle birlikte yaşadığı için konudan sorudan bağımsız aptal aptal yorumlar bu neyin nefreti sahi? Yaşayamadıklarınız içinize dert falan olmuşta onun kinini mi kusuyorsunuz? En çok namusdan dem vurursa en namussuz o'dur ne kadar doğru. Herkese iyi geceler.
Onu beğenenler e de gelmeli o ban benceMaksimum 3-4 aydır birlikte olduğu adamın evine yerleşen kadında sorun yok, türk erkeği çok rererö... Hıhı evet.
Haydi gelsin linç
Konu ben değilim sizsiniz. Haziran sonundan hayatınızda biri olmadığı için yakındığınız konunuz var. Hayatınızda biri varken olmadığından yakınıyorsanız bilemeyeceğim. Çok normal çünkü4 ay olduğunu kim söyledi???? 7/24 forumda online olmaktan sosyal hayattan kopmuşsun bence arada devrelerini dinlendir. Çoğu yazdığın yorum hiç normal değil.
hayır sorun cıkar adam sıkayetcı olur evımde kalıyordu ayrıldık boyle yapmıs der polısler merkeze alır ve bır parmak ızıyle kendısının o evde yasayıp yasamadıgı telefondakı mesajlardan olayın gıdısatını bu evı kımın bu hale getırıp getırmedıgını gayet guzel ve kolay gorurler bası daha cok derde gırer
konu sahıbı normalde benım goz ardı lıstemde ama yasadıgı seye uzuldum ne yalan soyleyeyım bası daha cok derde gırmesın
ay bırde begenmedım yapmıs saka gıbı senelerce kıracı oldum evımde aylarca kalanım oldu ev sahıbını ne ılgılendırır evımde kalan mısafırden ne munasebet ısterse 2 sene benımle yasar
sonucta sozlesme benım adıma ve kıra gununde odenıyor sevgılımle de yasarım kuzenımle de yasarım evıne zarar vermıyorum kıramı öduyorum hangı ev sahıbını ılgılendırır kı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?