Mecbur çıkacaksınız o halde .Onun adına.
Ya belki ben çok geri kafalıyım ama aynı evde yaşayıpta , mutlu son yaşayan daha görmedim desem yeridir.Bu erkeklere (bazılarına) şerefsizlik sonradan bir güncellemeyle mi yükleniyor acaba?
Evet.sozlesme arkadasinizin uzerineHerkese iyi akşamlar,hemen konuyu anlatımbundan 2 ay önce erkekarkadaşım şantiyesine yakın bir yerde ev kiraladı, ve bana evimi boşaltıp o eve geçmemi (kendisinin Avrupa yakasında bir evi daha var) onun zaten o yeni kiralanan evde anca 10 günde bir kalabilceğini söyleyip beni ikna etti. Evimi boşaltıp onun tuttuğu daireye geçtim bir aydır inanılmaz soğuktu geçen mesajlaşırken artık ayrılmak istediğini ev sahibini aradığını 15 gün içerisinde boşaltıcağını benimde kendime yer bakmam gerektiğini söyledi. Kış geliyor nasıl ev bulayım bari evin sözleşmesini bana devret ben kalım öderim dediğimde tek cvp yazmadı. Bir şekilde ev sahibinin numarasını buldum ve bugün aradım kadına hiç birşey söylememiş ((n yani 15 gün içinde evi boşaltacağı yok ben gidiyim diye yalan söylemiş . İnanılmaz üzüldüm şimdi sorum şu evden çıkmasam hiç değilse bir kaç ay yeni ev tutacak kadar birikim yapana kadar beni polis zoruyla evden çıkartabilir mi ?
ağaca yaslanma çürür , erkeğe güvenme şero çıkarSabahtan beri ağlıyorum, ya nasıl bana bunu yspsbildi benm hiç kimsem yok hiç kimsee. Ne annem var ne babam. Allah kahretsin
Mobilyalara çamaşır suyu döküp öyle çıkın , tv ye de. Gerçi beni dinlerseniz sonunuz hapis olabilir ama hak etmiş ahlaksız !
Güvenmeyin erkeklere !!!!
Aynı benim kafadansınHiçbir şey olmaz, konu sahibesinin ikametgahı bu evde değil, evli değiller bu evde olduğunu kanıtlayan hiçbir şey yok. Ben olsam her şeye çamaşır suyu dökerim, kıyafetlerini de keserim yığarım dolaba gününü görsün şerefsiz.
Ne kadar leş bir yorum. Hanımefendi 30 küsür yaşındayım bırakında orası bana kalsın , nice evli kadın kocası tarafından evden kovulmadı mı buradada çok konusu açıldı. Ne nikah ne bilmemne adam şerefsiz çıkarsa her türlü zararını veriyor işte.Ya kendi evinizde kendi ayaklarınız üzerinde durmak varken, kimseye minnet etmemek varken daha resmi olarak bir birlikteliğinizin olmadığı bir adamın boyunduruğu altına neden giriyorsunuz? Kendi evinizden çıkarak çok yanlış yapmışsınız, keşke ne münasebet benim evim var zaten deseydiniz...
Erkeklere güçlü kadın olduğunuzu ve kimseye ihtiyacınız olmadığını gösterin. Yoksa böyle yarı yolda kaldığınızda ne yapsam ne etsem diye şaşıp kalırsınız. Biran önce evi terkedip yüzüne de bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?