Yasalardan anlayan biri lütfen yardım

m1y1v

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
1.587
1.426
333
Herkese iyi akşamlar,hemen konuyu anlatım bundan 2 ay önce erkekarkadaşım şantiyesine yakın bir yerde ev kiraladı, ve bana evimi boşaltıp o eve geçmemi (kendisinin Avrupa yakasında bir evi daha var) onun zaten o yeni kiralanan evde anca 10 günde bir kalabilceğini söyleyip beni ikna etti. Evimi boşaltıp onun tuttuğu daireye geçtim bir aydır inanılmaz soğuktu geçen mesajlaşırken artık ayrılmak istediğini ev sahibini aradığını 15 gün içerisinde boşaltıcağını benimde kendime yer bakmam gerektiğini söyledi. Kış geliyor nasıl ev bulayım bari evin sözleşmesini bana devret ben kalım öderim dediğimde tek cvp yazmadı. Bir şekilde ev sahibinin numarasını buldum ve bugün aradım kadına hiç birşey söylememiş ((n yani 15 gün içinde evi boşaltacağı yok ben gidiyim diye yalan söylemiş . İnanılmaz üzüldüm şimdi sorum şu evden çıkmasam hiç değilse bir kaç ay yeni ev tutacak kadar birikim yapana kadar beni polis zoruyla evden çıkartabilir mi ?

Size yalan söylemesine hiç gerek yoktu. Karaktersiz. Sizden ayrılmak istediğini söylediğinde zaten beraber yaşamaya devam etmeyecektiniz muhtemelen.. Ne kadar çabuk hayatından gitmenizi istiyorsa o kadar çabuk size ev arayışında yardımcı olsun eski günlerin hatrına.. Camış. Bu da kadınlara umarım ders olur. Yasal olarak hiç bir şeyiniz olmayan "adam" işte böyle kapıyı gösterir usandığında.

Bu erkeklere (bazılarına) şerefsizlik sonradan bir güncellemeyle mi yükleniyor acaba?
Ya belki ben çok geri kafalıyım ama aynı evde yaşayıpta , mutlu son yaşayan daha görmedim desem yeridir.
Genelde erkekler istediklerini alıp, gönül eğlendirip ayrılıyorlar.

Ya kendi evinizde kendi ayaklarınız üzerinde durmak varken, kimseye minnet etmemek varken daha resmi olarak bir birlikteliğinizin olmadığı bir adamın boyunduruğu altına neden giriyorsunuz? Kendi evinizden çıkarak çok yanlış yapmışsınız, keşke ne münasebet benim evim var zaten deseydiniz...
Erkeklere güçlü kadın olduğunuzu ve kimseye ihtiyacınız olmadığını gösterin. Yoksa böyle yarı yolda kaldığınızda ne yapsam ne etsem diye şaşıp kalırsınız. Biran önce evi terkedip yüzüne de bakmayın.

Evet.sozlesme arkadasinizin uzerine

Çıkmanız gerekiyor. Bu saatten sonra kendisine çıktım diye bile haber vermeyin. Kesin toptan iletişimi. İstanbul'da kiralar da bayağı arttı çok zor bir durum ancak kalırsanız polis ile uğraşmak daha onur kırıcı..

Evettt bir o.ç Türk erkeği vakası daha

Hiç şaşırmadım, çağırırlar gel gel derler sonra da yarıyolda bırakır ee gelmeseydin kızım derler sen oratada kalırsın. Türk erkeği oynaktır güven olmaz.

Kamu spotunu tekrar yapayım Türk erkeği şerefsizdir, oynaktır, sakın ola ki bunların lafına güvenip evi barkı bozma, hele ki kış vakti taşınma hatasına düşmeyin.

Kamu spotumu yaptıktan sonra da yapılacak şeyi söyleyeyim. Başka ev bakın çıkın ama buna söylemeyin. Başka eve geçerken de evin anahtarını alın bu o.ç.den, kapıyı kitleyin anahtarı uzakta bir yerde çöpe atın. Evde TV, laptop, süpürge değerli ne varsa içini açıp çamaşır suyu dökün yandığına emin olun. Bu eve kayıtlı değilsiniz, evli zaten değilsiniz hiçbir şey ispat edemez b.k gibi kalır. Hayırlı olsun.

Mobilyalara çamaşır suyu döküp öyle çıkın , tv ye de. Gerçi beni dinlerseniz sonunuz hapis olabilir ama hak etmiş ahlaksız !
Güvenmeyin erkeklere !!!!

Hiçbir şey olmaz, konu sahibesinin ikametgahı bu evde değil, evli değiller bu evde olduğunu kanıtlayan hiçbir şey yok. Ben olsam her şeye çamaşır suyu dökerim, kıyafetlerini de keserim yığarım dolaba gününü görsün şerefsiz.

Aynı benim kafadansın itiraf.kom; yapmışlığım var aynı evde yaşamıyorduk , biizmki arabada xjsjjdjdjd arabaya döktüm

Ikma etti nedir yaa aklinız yok mu sizin. Adam sizi başindan atmaya çalişmış. Evden çikmasanız bile yasal koraci degilsiniz. Yani adam istese sizi polise şikayet edip evden attırabilir

Ne kadar leş bir yorum. Hanımefendi 30 küsür yaşındayım bırakında orası bana kalsın , nice evli kadın kocası tarafından evden kovulmadı mı buradada çok konusu açıldı. Ne nikah ne bilmemne adam şerefsiz çıkarsa her türlü zararını veriyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…