Yasalardan anlayan biri lütfen yardım

Miss hiç kusura bakma sen dahil kızan kızabilir bana, kızdığımız sinirlendiğimiz zaman erkeklere güven olmaz diyebiliriz ama bir ırkın erkeklerini genelleyerek çok afedersiniz ama "şerefsizdir oynaktır" denirse orada bir dur bakalım derim demeliyiz, yeri geldi pandemi başında kundaktaki bebeleri dahil tüm Çinlileri yakalım diyenlere de aynı tepkiyi gösterdim, Rus kadınlara söylenenlere de aynı tepkiyi gösterdim, Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayan farklı etnik kökenli insanlar için söylenenlere de aynı tepkiyi gösterdim, bu tepkim üye olarak, işlemse site kurallarına göre verildi.

Böyle bir yazı alkışlanmaz kusura bakmayın.

hayal gucum genıs degıl yasadıklarımdan ogrendıgım bırseyler var uydurmuyorum

adam konu sahıbının o evde bır suredır kendısıyle yasadıgını her turlu ıspatlar en basıtı konu sahıbı ev sahıbını aramıs ,aralarında telefon mesajları var evın heryerınde yasayan bırının bırakacagı sekılde ızler var eve buyuk zarar verılırse veya evıme hırsız gıtmıs dıye sıkayetcı olursa suphelendıgım kısı de bu derse parmak ızı alınır

yeterlı delıl ve sebep var konu sahıbını ısaret eden demek ıstedım yanı

dayak yedıgımıı kanıtlamakda cok kolay darp raporu almak da cok kolay sımdı kendıme ıkı vursam ozel hastaneye gıtsem su kısı bana vurdu sıkayetcıyım darp raporu almak ıstıyorum desem verıyorlar.

ne yanı konu sahıbı adamın evıne zarar mı versın gercekten saka gıbısınız adam ıspatlayamaz dıyorsunuz bırde elınde bırsuru done varken

Yalnız bu konuda tansiyon nasıl yükseldi birden.

Konu sahibi güzel çiçek gibi bir ev bulun da rahatlayalım şurada.
valla niye birbirimize düştük biz?çözüm basit.yeni bir ev gerekirse apart tek oda bulunup taşınılacak hepsi bu.adam da engellenecek telefondan misss

valla niye birbirimize düştük biz?çözüm basit.yeni bir ev gerekirse apart tek oda bulunup taşınılacak hepsi bu.adam da engellenecek telefondan misss
bana hayal gucun genıs bıle dendı ya
aslında goz ardı lıstemde olan konu sahıbıne yanlıs yonlendırme yuzunden zarar gelmesın dıye baska uyelerle polemıge gırecegım hıc aklıma gelmezdı yarabbım bu gunlerıde mı gorecektım

Bazıları mesajları eksik okuyor.
Bazıları okuduğunu anlamıyor.
Sorun ordan çıkıyor bence.

Kış günü artı iş çıktı konu sahibine. Allah kolaylık versin.

Bana kadınlara çöp dedin dendi. Ama artık kızmıyorum.

en güzel örneği siz vermişsiniz. kendimizi hırpalayıp sevgilimiz yapmış gibi şikayetçi olabiliriz. ancak davada buna ek deliller gerekir. mesela eve girerken sevgilinle beraber girer evden mor çıkarsın kamera kaydı bunu ispat eder. komşular gürültüleri duyar gibi. o zaman işte dayak ispatlanır. eğer yan deliller yoksa geçmiş olsun yediğiniz dayakla kalırsınız.

tekrar söylüyorum. kadının evde yaşıyor olması evi dağıttığına dair yeterli delil değil. adamda dağıtmış olabilir. ancak mesaj atmışsa "seni mahfedeceğim bitireceğim" vs bunlar yan delil olur. o zaman zaten tehditten de ayrıca yargılanır.

Kira kontratını üzerinize almanız bence de en makul çözüm.

Ev sahibini neden aradığınızı anlamadım çünkü sizin de ev sahibinin de tek muhatabı sevgiliniz. Sorunu sevgilinizle halletmeye çalışın, ev sahiplik bir durum şu anlık yok.

Zorunuza gidince leş yorum oluyor zaten...
Tabi tabi

Ben sizin sevgilinizle yaşamanıza hiç bir şey demedim beni de ilgilendirmez. Koskoca kadınsınız bir karar vermişsiniz ve uygulamışsınız. Sonucu iyi ya da kötü sizi bağlar.
Her şeyi çok biliyorsunuz maden geleceği de ön görseydiniz

++++++++++..... sadece erkekler demiyor ki. Temkinli davranmayı kezbanlık sayanlar inşallah okumuştur konuyu.

Başlangıçta yasal olarak gerceklestirdiginiz bir işlem yok erkek arkadaşınızla o yüzden işgalci konumundaainiz

Siz 30 yaşın üzerinde misiniz 20li yaşların başında gibi davranmışsınız resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…