• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yasalardan anlayan biri lütfen yardım

Ayrıca burada sana gaz verip evi yak, eşyalara zarar ver diyenleri de sakın dinleme. Kendini karakolda bulursun, hakkında dava açılır. Siciline de işler, hiç gerek yok. Hem eve zarar gelirse ev sahibiyle, hem de eşya sahibiyle uğraşmak zorunda kalırsın. Maddi zararı da alırlar senden. Senin yapman gereken, gururlu olup o evi biran önce terketmek ve Allah'a havale etmek olsun.

Konu sahibi umarım en kısa zamanda bir çözüm yolu bulursun. Lütfen bir daha bu kadar hızlı karar alma kendi düzenini kolay kolay bozma

bana hayal gucun genıs bıle dendı ya
aslında goz ardı lıstemde olan konu sahıbıne yanlıs yonlendırme yuzunden zarar gelmesın dıye baska uyelerle polemıge gırecegım hıc aklıma gelmezdı yarabbım :KK70: bu gunlerıde mı gorecektım
Ben size hak verdim. Ceza almasa bile ne gerek var aksiyona. Değmeyecek bir adam için neden karakoldu ifadeydi uğraşsın. En temizi kalacak bir yer bulup evden çıkmak..

Nikahlı yada nikahsız bir erkekle aynı evi paylaşma kararı aldıysanız bu ilişkinin çok ciddi boyutlarda olması gerekiyordu. Anladığım kadarıyla siz erkek arkadaşınızı doğru düzgün tanımıyorsunuz bile… Keşke en az bir sene evinizi bozmadan deneme süreci yaşama kararı alsaydınız , sonuçta bu devirde her adımı on adım sonrasını düşünerek atmak gerekiyor… neyse geçmiş olsun.

Hobi olarak gelip durduk yere millete eksi basan arkadaştı bu hatırlıyorum, Kazen uyarmıştı aklımda kalmış.
(PS: KKda sabahlamıyorum. Özel çaba sarf etmiyorum, hafızam güçlü. Ha istersem KKda sabahlayabilirim de :) )
Beddualar filan da gördüm oralarda, böyle bi negatiflikler, üyelere sert çıkışlar, şaşırmadım.

Neyse artık yeni bir ev bakarsınız kendinize, dünyanın sonu değil.

Evettt bir o.ç Türk erkeği vakası daha

Hiç şaşırmadım, çağırırlar gel gel derler sonra da yarıyolda bırakır ee gelmeseydin kızım derler sen oratada kalırsın. Türk erkeği oynaktır güven olmaz.

Kamu spotunu tekrar yapayım Türk erkeği şerefsizdir, oynaktır, sakın ola ki bunların lafına güvenip evi barkı bozma, hele ki kış vakti taşınma hatasına düşmeyin.

Kamu spotumu yaptıktan sonra da yapılacak şeyi söyleyeyim. Başka ev bakın çıkın ama buna söylemeyin. Başka eve geçerken de evin anahtarını alın bu o.ç.den, kapıyı kitleyin anahtarı uzakta bir yerde çöpe atın. Evde TV, laptop, süpürge değerli ne varsa içini açıp çamaşır suyu dökün yandığına emin olun. Bu eve kayıtlı değilsiniz, evli zaten değilsiniz hiçbir şey ispat edemez b.k gibi kalır. Hayırlı olsun.
Sizin bu her fırsatta Türk erkeklerini yerin dibine sokmaya çalıştığınız yorumlardan fenalık geldi bana.

Hiçbir millet ve cinsiyet için böyle ağır ve saçma bir genelleme yapılmaz. Bu öfkeniz hiç sağlıklı değil.

Konu sahibi sizinde, kimse namus lafı etmemisken konuyu ortaya getirip millete yargı dağıtmaya çalışmanız çok komik olmuş.

İyice tanıyıp, güvenmediğiniz kimsenin lafına bakarak düzeninizi bozmamaniz gerektiğinin öğrenmişsinizdir umarım. Yaşınız olgunluğu buna öğretememis demek size.

Sizin her fırsatta Türk erkeklerini yerin dibine sokmaya çalıştığınız yorumlardan fenalık geldi bana.

Hiçbir millet ve cinsiyet için böyle ağır ve saçma bir genelleme yapılmaz.
insanın kötüsü iyisi var bunun erkeği kadını milleti yok.ha erkeklerimiz kötü diyelim hadi.her gün tv de evliyken başka adama kaçan çocuklarını terkedip hiç umursamayan kadın hikayeleri de izliyorum.e bu bütün kadınlar böyledir demek mi?genelleme yapmak çok yanlış o yüzden

Yoo konuda erkek kelimesinin geçmesi miss’in yükselmesi için yeterli. Erkek ve seks birlikte geçiyorsa vay haline o konunun 😂
Gerçekten bu kadar yükselmesi normal değil. Sanırım evlenmek istediği ve karşısına istediği bir çıkmadığı için istemsiz olarak erkek kelimesini kafasında kötü kodlamış.

insanın kötüsü iyisi var bunun erkeği kadını milleti yok.ha erkeklerimiz kötü diyelim hadi.her gün tv de evliyken başka adama kaçan çocuklarını terkedip hiç umursamayan kadın hikayeleri de izliyorum.e bu bütün kadınlar böyledir demek mi?genelleme yapmak çok yanlış o yüzden
Bide bir sürü kişi beğenmiş kocaları Türk değil de Arap falan heralde djfkfkk

O kadınlar da erkekler yüzünden kaçıyordur kesin, çünkü her kötülüğün sebebi pis! Türk erkekleri sonuçta :deli:

Back