• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yasalardan anlayan biri lütfen yardım

yoo yatılı kalan hangı bırını ev sahıbıne haber versın arkadası gelır akrabası gelır sokakta yasayan caresız bırını mısafır eder
hangı kıracı ev sahıbıne evınde yatılı mısafırlerın hesabını verıyor kı :)
kıracı oturdugu evı baskasına kıralamamıs sadece gecıcı mısafır etmıs gorunuyor mısafırıde ıstedıgı kadar kalabılır
aynen öyle.benle annem de yaşıyor mesela.evsahibine bildirmek zorunda mıyım yooooooo

yoo yatılı kalan hangı bırını ev sahıbıne haber versın arkadası gelır akrabası gelır sokakta yasayan caresız bırını mısafır eder
hangı kıracı ev sahıbıne evınde yatılı mısafırlerın hesabını verıyor kı :)
kıracı oturdugu evı baskasına kıralamamıs sadece gecıcı mısafır etmıs gorunuyor

Hayır haber vermesi gerekiyor.
Ev sahibi olarak o konuda kavga ettik oradan biliyorum, özellikle öğrenciler bu konuda sıkıntılı.

Örnek veriyorum iki kişinin eve verdiği zararla beş kişi bir değil. İki öğrenci tutup beş arkadaş yaşamaya çalışın hemen ev sahibi merhaba neler oluyor burada der. Sözleşmeye zaten aykırı. Evde aylarca kalan kişi misafir değildir artık.

Nerden haberi oluyor derseniz anında komşular söylüyor, kaçmaz. 😉

aynen öyle.benle annem de yaşıyor mesela.evsahibine bildirmek zorunda mıyım yooooooo
ay bırde begenmedım yapmıs saka gıbı senelerce kıracı oldum evımde aylarca kalanım oldu ev sahıbını ne ılgılendırır evımde kalan mısafırden ne munasebet ısterse 2 sene benımle yasar
sonucta sozlesme benım adıma ve kıra gununde odenıyor sevgılımle de yasarım kuzenımle de yasarım evıne zarar vermıyorum kıramı öduyorum hangı ev sahıbını ılgılendırır kı bu

Hayır haber vermesi gerekiyor.
Ev sahibi olarak o konuda kavga ettik oradan biliyorum, özellikle öğrenciler bu konuda sıkıntılı.

Örnek veriyorum iki kişinin eve verdiği zararla beş kişi bir değil. İki öğrenci tutup beş arkadaş yaşamaya çalışın hemen ev sahibi merhaba neler oluyor burada der. Evde aylarca kalan kişi misafir değildir artık.

Nerden haberi oluyor derseniz anında komşular söylüyor, kaçmaz. 😉
hayır haber vermesı gerekmıyor sızın ev sahıbınız sıkıntılıymıs sızın sansızlıgınız olmus ;)
bu konuda 2 ogrencı evı tutmus gıbı gorunup 5 kısı yasamıyor kımsede eve zarar vermıyor

Kınadığınızı siz yaşamasanız çocuğunuz yaşar hanımlar, bilip bilmeden yargı dağıtmakla olmuyor.
Öff yine mi beddua. Gerçekten bıkmadınız mı beddua etmekten.
Şöyle bir şey de var beddua döner dolaşır sahibini bulur derler:KK66:yapmayın bence

hayır sorun cıkar adam sıkayetcı olur evımde kalıyordu ayrıldık boyle yapmıs der polısler merkeze alır ve bır parmak ızıyle kendısının o evde yasayıp yasamadıgı telefondakı mesajlardan olayın gıdısatını bu evı kımın bu hale getırıp getırmedıgını gayet guzel ve kolay gorurler bası daha cok derde gırer

konu sahıbı normalde benım goz ardı lıstemde ama yasadıgı seye uzuldum ne yalan soyleyeyım bası daha cok derde gırmesın bence

Burda bir üyenin kocası sokakta, gündüz vakti sebepsiz yere delice darp edildi, hiçbir şey olmadı. Tonla cinayet, darp, hırsızlık oluyor failleri elini kolunu sallaya sallaya karakolda çıkıyor bence konu sahibesini de salıverirler olur biter.

Burda bir üyenin kocası sokakta, gündüz vakti sebepsiz yere delice darp edildi, hiçbir şey olmadı. Tonla cinayet, darp, hırsızlık oluyor failleri elini kolunu sallaya sallaya karakolda çıkıyor bence konu sahibesini de salıverirler olur biter.
hah konu sahıbı erkek olsaydı ve sevgılısını katletseydı 1 hafta yatar cıkardı
onda hemfıkırız
ama emın ol konu sahıbı kolay kurtulamaz

rıske degmez nıye basını belaya sokacak bırsey yapsın zaten bası belada ugrasmaya degmez belkı sunu yapabılır ama
meyve suyuna falan tukursun :D yemeklerıne tukursun o olur

Sonra deniyor ki niye hanımlar geleneksel davranıyor?

Ağzını yaya yaya “evlilik falan çok demode yaaa modern olun” diyen erkeklere selamlar.

Konu sahibi adama güvendi de ne oldu? Ortada bıraktı. Zorla sert yapıyorlar insanı. 😡

Konu sahibi bu adamın nişanlı evli falan olmadığına eminsiniz değil mi? 10 günde bir uğradığı ev için tam ayın kirasını ödemesi garip.
yeni birini getirecek heralde eve tövbe tövbe

daha önce bir adlı suçu yoksa hükmün ertelenmesine karar verilip ceza falan almaz evet de bunu gene de yapmasın.adam haksız kadını evinden etmiş sonra da çık evimden demiş ama kadın da 2 kat suçlu olur elbise keserse ve eşyalara zarar verirse.kısasa kısas anca biri benim evladımı bilerek hayattan koparırsa yaparım onun dışında her şey kanuna uygun olmalı miss

Öff yine mi beddua. Gerçekten bıkmadınız mı beddu etmekten.
Şöyle bir şey de var beddua döner dolaşır sahibini bulur derler:KK66:yapmayın bence
Hiçte sahibini bulmaz kaldı ki kınayan kınadığını mutlaka yaşar bu beddua değildir, bence bedduanın kelime anlamını öğren. Ve yine kk'de sevgilisiyle birlikte yaşadığı için konudan sorudan bağımsız aptal aptal yorumlar bu neyin nefreti sahi? Yaşayamadıklarınız içinize dert falan olmuşta onun kinini mi kusuyorsunuz? En çok namusdan dem vurursa en namussuz o'dur ne kadar doğru. Herkese iyi geceler.

daha önce bir adlı suçu yoksa hükmün ertelenmesine karar verilip ceza falan almaz evet de bunu gene de yapmasın.adam haksız kadını evinden etmiş sonra da çık evimden demiş ama kadın da 2 kat suçlu olur elbise keserse ve eşyalara zarar verirse.kısasa kısas anca biri benim evladımı bilerek hayattan koparırsa yaparım onun dışında her şey kanuna uygun olmalı miss
bırde adam pisleşebılır basa bela olabılır sen bana zarar verdın al bende sana zarar verıcem deyıp daha baska seyler yapabılır
en temızı buzdolabında ne varsa ıcıne tukursun evden cıkmadan

Maksimum 3-4 aydır birlikte olduğu adamın evine yerleşen kadında sorun yok, türk erkeği çok rererö... Hıhı evet.

Haydi gelsin linç 😂
4 ay olduğunu kim söyledi???? 7/24 forumda online olmaktan sosyal hayattan kopmuşsun bence arada devrelerini dinlendir. Çoğu yazdığın yorum hiç normal değil.

Hiçte sahibini bulmaz kaldı ki kınayan kınadığını mutlaka yaşar bu beddua değildir, bence bedduanın kelime anlamını öğren. Ve yine kk'de sevgilisiyle birlikte yaşadığı için konudan sorudan bağımsız aptal aptal yorumlar bu neyin nefreti sahi? Yaşayamadıklarınız içinize dert falan olmuşta onun kinini mi kusuyorsunuz? En çok namusdan dem vurursa en namussuz o'dur ne kadar doğru. Herkese iyi geceler.
namussuz biri varsa o sizin sevgiliniz.
ayrıca iyi yada kötü burdaki kadınlar sizin durumunuz için yorum yapıyor. beğenmiyorsanız burda tutan yok sizi

konu sahibine kim namussuz dedi ki?ben mi kaçırdım?ev sorunu olması hakkında konuşmuyor muyduk sadece.edit:aa konu sahibi sizmişsiniz pardon.namus sorunu falan yok konuda.ikili oynayan bir adam sorunu var sadece

4 ay olduğunu kim söyledi???? 7/24 forumda online olmaktan sosyal hayattan kopmuşsun bence arada devrelerini dinlendir. Çoğu yazdığın yorum hiç normal değil.
Konu ben değilim sizsiniz. Haziran sonundan hayatınızda biri olmadığı için yakındığınız konunuz var. Hayatınızda biri varken olmadığından yakınıyorsanız bilemeyeceğim. Çok normal çünkü 😂

hayır sorun cıkar adam sıkayetcı olur evımde kalıyordu ayrıldık boyle yapmıs der polısler merkeze alır ve bır parmak ızıyle kendısının o evde yasayıp yasamadıgı telefondakı mesajlardan olayın gıdısatını bu evı kımın bu hale getırıp getırmedıgını gayet guzel ve kolay gorurler bası daha cok derde gırer

konu sahıbı normalde benım goz ardı lıstemde ama yasadıgı seye uzuldum ne yalan soyleyeyım bası daha cok derde gırmesın

geniş bir hayal gücünüz var. gülümsemeden edemedim. hırsızlık yaptı deyip kadını hapse de attırabilir biraz daha hayal edersek :) bakın parmak izinin olması, evi o kişinin o hale getirdiğini göstermez. kadının o eve girmiş olması bişi ifade etmez. evde kimbilir kaç parmak izi çıkar. herkesi suçlayabilir o zaman herkes. evi adamın o hale getirmediğini kim bilebilir. belki adam iftira atıp başını belaya sokmak istiyor kızın. yani şu durumda ancak evin içinde kamera olursa suç ispatlanabilir. suç kanıtlanamadığında da beraat kararı çıkar.

yeri geliyor kadınlar dayak yiyor kanıtlayamıyor. kadının evi dağıttığını nasıl kanıtlayabilir adam evin içinde kamera yokken?

ay bırde begenmedım yapmıs saka gıbı senelerce kıracı oldum evımde aylarca kalanım oldu ev sahıbını ne ılgılendırır evımde kalan mısafırden ne munasebet ısterse 2 sene benımle yasar
sonucta sozlesme benım adıma ve kıra gununde odenıyor sevgılımle de yasarım kuzenımle de yasarım evıne zarar vermıyorum kıramı öduyorum hangı ev sahıbını ılgılendırır kı bu

Ev sahibi bizdik. 😔

Düzgün aileye kiraya verince yatan misafir problem olmuyor da diğer kiracılarda evde birkaç ay içinde çok ciddi hasar olabiliyor maalesef. Depozito falan karşılamıyor mümkün değil zararı kabulleniyorsunız. 😔

Back