• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yasalardan anlayan biri lütfen yardım

Sabahtan beri ağlıyorum, ya nasıl bana bunu yspsbildi benm hiç kimsem yok hiç kimsee. Ne annem var ne babam. Allah kahretsin
Çok üzüldüm… Lütfen kimseye güvenmeyin artık. Annesizlik, babasızlık yeterince zor, kimsesizliğiniz şerefsizlere cesaret verir… Erkekler, büyük oranda şerefsizdir.

Ya kendi evinizde kendi ayaklarınız üzerinde durmak varken, kimseye minnet etmemek varken daha resmi olarak bir birlikteliğinizin olmadığı bir adamın boyunduruğu altına neden giriyorsunuz? Kendi evinizden çıkarak çok yanlış yapmışsınız, keşke ne münasebet benim evim var zaten deseydiniz...
Erkeklere güçlü kadın olduğunuzu ve kimseye ihtiyacınız olmadığını gösterin. Yoksa böyle yarı yolda kaldığınızda ne yapsam ne etsem diye şaşıp kalırsınız. Biran önce evi terkedip yüzüne de bakmayın.
+1

Evden sizi atabilir.
Eve zarar verirseniz hakkınızda şikayette bulunabilir.
Adamın yalan söylemesine gerek yoktu ama ayrılmak istemesi de en doğal hakkı.

anında çıkarabilir.evime misafir geldi gitmiyor der polise.hiç bir hakkınız yok o evde maalesef.adamın karekteri zaten bozukmuş.erkeklere güvenerek hayatımızı yönlendirmemeliyiz bu size ders olur.geçmiş olsun tekrardan.umarım bir çare bulursunuz

Evden sizi atabilir.

Burda okuduğum en aptalca yorumlardan biri.

Nikah yok diye adamın konu sahibesine her türlü şerefiszliğe hakkı var yani? Madem adam ayrılmak istiyordu, bu kızı niye kaldırıp getirmiş neden evi barkı dağıttırmış??? Adam paşa değil mi çünkü, konu sahibesi nikahsız yaşayan bir çöp olduğu için evini de dağıttırabilir, sokakta da bırakabilir erkek diye her şeye hakkı var ... başka bir kadına şu yorumu yapıyorsanız yazıklar olsun! Umarım yarın öbür gün sizi de kış günü sokağa atarlar o zaman şu yazdıklarınıza pişman olursunuz.

Sonra deniyor ki niye hanımlar geleneksel davranıyor?

Ağzını yaya yaya “evlilik falan çok demode yaaa modern olun” diyen erkeklere selamlar.

Konu sahibi adama güvendi de ne oldu? Ortada bıraktı. Zorla sert yapıyorlar insanı. 😡

Konu sahibi bu adamın nişanlı evli falan olmadığına eminsiniz değil mi? 10 günde bir uğradığı ev için tam ayın kirasını ödemesi garip.

Nikah yok diye adamın konu sahibesine her türlü şerefiszliğe hakkı var yani? Madem adam ayrılmak istiyordu, bu kızı niye kaldırıp getirmiş neden evi barkı dağıttırmış??? Adam paşa değil mi çünkü, konu sahibesi nikahsız yaşayan bir çöp olduğu için evini de dağıttırabilir, sokakta da bırakabilir erkek diye her şeye hakkı var ... başka bir kadına şu yorumu yapıyorsanız yazıklar olsun! Umarım yarın öbür gün sizi de kış günü sokağa atarlar o zaman şu yazdıklarınıza pişman olursunuz.
Canım lütfen kavgaya girme bu zihniyet için ban yeme. Bunlar yüzünden kadına şiddet bitmiyor zaten bu tarz hemcinslerimiz yüzünden.

Evden sizi atabilir.

Aslında evde kalmasına izin verdiği için ev sahibiyle papaz olur. Normalde kontrata göre başka yatılı biri giriyorsa ev sahibine haber vermesi gerekir. Oturup misafiri söylemezsiniz de kiracı ortada yokken başka biri aylarca kalamaz.

Oturup adamın eşyalarına zarar vermesin tabi de adamın yaptığı tam şerefsizlik hiç kusura bakılmasın.

Kınadığınızı siz yaşamasanız çocuğunuz yaşar hanımlar, bilip bilmeden yargı dağıtmakla olmuyor.
aklı başında bir üyedir yazan.belki de çabucak yazdı fazla düşünmeden olay hakkında.öyle olmasını umuyorum

Hiçbir şey olmaz, konu sahibesinin ikametgahı bu evde değil, evli değiller bu evde olduğunu kanıtlayan hiçbir şey yok. Ben olsam her şeye çamaşır suyu dökerim, kıyafetlerini de keserim yığarım dolaba gününü görsün şerefsiz.
hayır sorun cıkar adam sıkayetcı olur evımde kalıyordu ayrıldık boyle yapmıs der polısler merkeze alır ve bır parmak ızıyle kendısının o evde yasayıp yasamadıgı telefondakı mesajlardan olayın gıdısatını bu evı kımın bu hale getırıp getırmedıgını gayet guzel ve kolay gorurler bası daha cok derde gırer

konu sahıbı normalde benım goz ardı lıstemde ama yasadıgı seye uzuldum ne yalan soyleyeyım bası daha cok derde gırmesın bence

Nikahtan bahsetsem siz hakliydiniz fakat okuma sıkıntısı oldu sanirim. Ben evlilikle alakalı tek yorum yapmadım.
Çünkü boşanmis birisi olarak. Nikah kıymanın bir garanti olmadigi bilincindeyim 🥰
Bir kadına asla çöp falan demedim demem. Çünkü kendimi ve kadın olmayı çok seviyorum.
Fakat 38 yaşında olunca insan oğlu herşeyi yapar diyorsunuz ve kendinizi güvence altında tutuyorsunuz.

hayır sorun cıkar adam sıkayetcı olur evımde kalıyordu ayrıldık boyle yapmıs der polısler merkeze alır ve bır parmak ızıyle kendısının o evde yasayıp yasamadıgı telefondakı mesajlardan olayın gıdısatını bu evı kımın bu hale getırıp getırmedıgını gayet guzel ve kolay gorurler bası daha cok derde gırer

konu sahıbı normalde benım goz ardı lıstemde ama yasadıgı seye uzuldum ne yalan soyleyeyım bası daha cok derde gırmesın bence
aynen öyle.çalınmayan evde dahi olmayan değerli bir eşyamı da almış giderken der ayıkla pirincin taşını

Aslında evde kalmasına izin verdiği için ev sahibiyle papaz olur. Normalde kontrata göre başka yatılı biri giriyorsa ev sahibine haber vermesi gerekir. Oturup misafiri söylemezsiniz de kiracı ortada yokken başka biri aylarca kalamaz.

Oturup adamın eşyalarına zarar vermesin tabi de adamın yaptığı tam şerefsizlik hiç kusura bakılmasın.
İşte insan . Herşeyi beklemek gerekir.

yoo yatılı kalan hangı bırını ev sahıbıne haber versın arkadası gelır akrabası gelır sokakta yasayan caresız bırını mısafır eder
hangı kıracı ev sahıbıne evınde yatılı mısafırlerın hesabını verıyor kı :)
kıracı oturdugu evı baskasına kıralamamıs sadece gecıcı mısafır etmıs gorunuyor mısafırıde ıstedıgı kadar kalabılır

Konu sahibi bu arada oturup eve zarar verneyin intikam tatlı geliyor biliyorum ama kış arifesinde bir de polisle uğraşmayın. Aklıma gelen tek yöntem evli/nişanlı ise durumunuzu anlatmak.

Hemen o dedi diye ertesi gün evden çıkmayın ama var gücünüzle yeni ev bakın.

yoo yatılı kalan hangı bırını ev sahıbıne haber versın arkadası gelır akrabası gelır sokakta yasayan caresız bırını mısafır eder
hangı kıracı ev sahıbıne evınde yatılı mısafırlerın hesabını verıyor kı :)
kıracı oturdugu evı baskasına kıralamamıs sadece gecıcı mısafır etmıs gorunuyor mısafırıde ıstedıgı kadar kalabılır

Konu sahibi bu arada oturup eve zarar verneyin intikam tatlı geliyor biliyorum ama kış arifesinde bir de polisle uğraşmayın. Aklıma gelen tek yöntem evli/nişanlı ise durumunuzu anlatmak.

Hemen o dedi diye ertesi gün evden çıkmayın ama var gücünüzle yeni ev bakın.
su yazdıgımın nesını begenmedıgınızı bır konusabılır mıyız ? konu sahıbı sozunuze guvenıp cıkmayabılır ve zor durumda kalabılır farkında mısınız ? veya sevgılısını senı ev sahıbıne sıkayet ederım der elınde patlar adam daha da cırkınlesebılır

Back