Yasak ilişki mi yaşıyorum?

benim hatalarım vardı ve haklıydı o yüzden o konuda ona hak veriyorum

He bide cidden çok merak ettim nasıl tanıştınız kaç defa yüzyüze görüştünüz? Ailesini çevresini ne kadar tanıdın 2 yılda? 8 yıllık ilişkisine senin yüzünden mi ara verdi o sıra beraber yatıp kalktığı kadınla ayrıldımı o iki yıl yoksa onunla birlikteyken mi seninle konuşuyordu? Bunlar çok önemli bence açıklarsan ilişkinizin boyutuda anlaşılır?

Konu sahibi halen görmezden geliyo sorularımı.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayır biz tanıştığımızda ayrılardı, 4 5 ay olmuştu, ailesiyle yaşamıyor ve çok görüşmüyor yılda bir iki kez falan görüşüyor zaten, arkadaşları da çok yok ama tanıyorum onları da, iki yıldır birbirimizi tanıyoruz ama 3 4 ay birlikteydik daha fazla değil 2 yılın 1 yılı zaten konuşmadan geçti arada telefonlaşarak falan.

Sevgilin eşinden ayrılıyor ama kayınvalidesi üzülmesin diye eşi istemediği halde ziyarete gidiyor. Tamam diyorsun.
Eşi eşyaları almaya geliyor son kez bu evde uyucam diyor ( uyumazsa eşyaları alamayacakmış gibi) tamam diyorsun.

Önce tartışıyorlar sonra eşi askerdeyken düşünür müsün vs diyor. Yine tamam diyorsun.

Tüm sayfaları okumadım ama bazı arkadaşlarım adam tekin değil, tipik erkek yalanları demiş.

'' Yalan söylemez biliyorum beni seviyor'' demişsin.

Her yorumda sevgilini savunmaya geçmişsin.

Kısacası madem her şey yolunda madem her şeye tamam demişsin madem adam seni seviyor, yalan söylemez madem eşiyle ayrılma kararı alınca seninle

görüşmeye başladı. Ee buraya konu açmanın nedeni nedir ben anlayamadım?

bence konuyu kapatalım gıtsin....

bence de kapansın bu konu. kimse yazmasın arkadaşlar. belli ki konu sahibi buraya bu konuyu açarak bizlerin "olur mu öyle şey elbette ki 3. kişi değilsin. adam evli ama sana aşıkmış bak oh bol bol yaşayın aşkınızı" dememizi ve bu vesileyle vicdanını rahatlatmaya çalışıyor. kendi içinde, kendini onaylamak istiyor adeta. hatasını katiyen kabul etmiyor. her tarafından çelişkiler sızıyor anlattıklarının. bizden onay bekliyor. ama o onayı vermez sana kimse konu sahibi arkadaşım. allah bilir kadının ayrılık mevzusumdan haberi bile yoktur. o çoook güvendiğin adam sırf seni kandırabilmek adına uydurmuştur. kalıbımı basarım! aynı duruma düşersin ilerde.. o kadın 8 senesini vermiş o adama. nolursa olsun.. ah ederse tutar.. bedduadan kork arkadaşım. etme eyleme. ne desek anlamayacaksın gerçi. ne halin varsa gör

çelişkiler sızmıyor da ben olaylar dağınık olduğu için tam sıraya koyup anlatamadım, haklısınız siz de ben de boşanana kadar dediğine göre zaten eylül ekim gibi boşanacaklarmış o zamana kadar bekleyeceğim.

Siz de kendi kafanizca bir iliskiniz oldugunu zannediyorsunuz...
Adam herhalde sizi yedekler, bu zamanda sizin kadar sorgulamadan, koru korune inanan bir kadini nerde bulacak...

Yasak ve edepsiz bir ilişki yaşıyorsun. Evli adamlarla birlikte olan tüm kadınlar gibi. Ve malesef o kadına yaşattıklarını sen de hakediyorsun. Ne diyeyim sonun hayrolsun. Kafanın dank etmesi dileğiyle.

Ben şunu çok merak ettim; demişsin ya ilk başlarda görüşürken, bir kızgınlık oldu ve uzun süre konuşmadık falan... O kızgınlığın sebebi sen miydin? Sen isen eğer birbirinizden ayrılmamak için yeminler ederken ne oldu, ne yaptın da ayrıldınız? Yani akademisyen sevgiliniz ile ilk baştaki ayrılık sebebinizi öğrenmek istiyorum?? Düzeyi belirlemek maksatlı.

Buradaki bütün arkadaşlara katılıyorum! Gözünüzle gördünüz mü evlerini ayırdığını? Kadın eşyalarını almak istiyor ama orada kalıyor! Gercekten kör olmuşsun sen. Sevince göz hic birşey görmez ne desek fikrin değişmeyecek ama boşanma süreclerini beklerken insallah terkedilmezsin. Ya da burada bir arkadaşın yazdığı gibi karsının hamile olduğunu ögrenmezsin. Ne diyelim ki Allah gönlünüze göre versin..

çocuk yaştasın,kandırılmaya müsaitsin.ama be canım gerçeği gör artık,sevgiden sıyrılıpta şu yazdıklarını bir oku adamın sürekli bir bahanesi var,her şeye bir cevabı var.salak yerine koyuyor seni. o adam boşanmaz,ömür boyu sen gibi safları bulup kandırır

Yaşın çok küçük, adam seni kandırıyor. Sen her akademisyeni aklı başında mı sanıyorsun?

üzgünüm ama zaten boşanacaklarmış ben sebep olmadım demek bence yasak ilişkilerin standart bahanesi. o sana böyle diyebilir ama ben inanmıyorum her evli adamın söylediği yalanlar. seni seviyor olabilir bu konuda bişey diyemem ama karısının boşanmak istediğini sanmıyorum. hiç bir göz yaşının üzerine mutluluk kurulamaz bunu sakın unutma. daha önce ilişkinizde olsa sonuçta siz sevgiliydiniz o ise karısı.

Arkadaş fikirlerimizi merak etmiş. Lakin toz kondurmamakta ısrarcı😔

İkili oynuyo bence adam. Sonuçta yüzyüze görüşmeden başlayan bişey. Eşi belkide hamile belki seni yedekte tutmak istiyor. Bunu tam anlamıyla bilemezsin. Emin olamazsın ki. Yaşadıklarınız sanal sonuçta. İnşallah çok yara almazsın hakkında hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…