- Konu Sahibi selendemircan
-
aynen öyle zamanında niye bu kadar güvenip peşinden gitmemiş acaba, işte dedğin gibi evlenince kıymete binmiş, bekarken gurur yapıp geri çekilmesini biliyorlar. evlenince bişey dürtüyor heralde insanları, gerçi biz boşa konuşuyoruz kendi bildiğini yaparlar gene
benim hatalarım vardı ve haklıydı o yüzden o konuda ona hak veriyorum
He bide cidden çok merak ettim nasıl tanıştınız kaç defa yüzyüze görüştünüz? Ailesini çevresini ne kadar tanıdın 2 yılda? 8 yıllık ilişkisine senin yüzünden mi ara verdi o sıra beraber yatıp kalktığı kadınla ayrıldımı o iki yıl yoksa onunla birlikteyken mi seninle konuşuyordu? Bunlar çok önemli bence açıklarsan ilişkinizin boyutuda anlaşılır?
Konu sahibi halen görmezden geliyo sorularımı.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iyide olan olmuş evlenmiş bitmiş, hatalarının farkına evlenmeden önce varabilirdin şimdi değil,geri çekil bence araya girmeye çalışma,hoş adamın niyeti belli
ben o zaman da farkındaydım ama elimden bir şey gelmiyordu, ben araya girmeye çalışmıyorum bir ara mevzusu yok zaten ayrılar diyorum
ne açıdan tekin gelmedi? bu arada ben 21 yaşındayım o 33 yaşında ve o akademisyen sayılır aklı başında, yalan söylemyen bir adam, yani bana söylediği her şeye inanıyorum. beni sevdiğini "biliyorum".
bence konuyu kapatalım gıtsin....
bence de kapansın bu konu. kimse yazmasın arkadaşlar. belli ki konu sahibi buraya bu konuyu açarak bizlerin "olur mu öyle şey elbette ki 3. kişi değilsin. adam evli ama sana aşıkmış bak oh bol bol yaşayın aşkınızı" dememizi ve bu vesileyle vicdanını rahatlatmaya çalışıyor. kendi içinde, kendini onaylamak istiyor adeta. hatasını katiyen kabul etmiyor. her tarafından çelişkiler sızıyor anlattıklarının. bizden onay bekliyor. ama o onayı vermez sana kimse konu sahibi arkadaşım. allah bilir kadının ayrılık mevzusumdan haberi bile yoktur. o çoook güvendiğin adam sırf seni kandırabilmek adına uydurmuştur. kalıbımı basarım! aynı duruma düşersin ilerde.. o kadın 8 senesini vermiş o adama. nolursa olsun.. ah ederse tutar.. bedduadan kork arkadaşım. etme eyleme. ne desek anlamayacaksın gerçi. ne halin varsa gör
tipik bir erkek değil inanıyorum çünkü ona insan sevdiği insana inanır, güvenir, ben neden muhatap olayım ki kadınla kadın kendi kafasınca evliliğini kurtarmak istiyor demek ki o yüzden fotograf yüklüyor sevgilimin haberi bile yok
Sevgilin eşinden ayrılıyor ama kayınvalidesi üzülmesin diye eşi istemediği halde ziyarete gidiyor. Tamam diyorsun.
Eşi eşyaları almaya geliyor son kez bu evde uyucam diyor ( uyumazsa eşyaları alamayacakmış gibi) tamam diyorsun.
Önce tartışıyorlar sonra eşi askerdeyken düşünür müsün vs diyor. Yine tamam diyorsun.
Tüm sayfaları okumadım ama bazı arkadaşlarım adam tekin değil, tipik erkek yalanları demiş.
'' Yalan söylemez biliyorum beni seviyor'' demişsin.
Her yorumda sevgilini savunmaya geçmişsin.
Kısacası madem her şey yolunda madem her şeye tamam demişsin madem adam seni seviyor, yalan söylemez madem eşiyle ayrılma kararı alınca seninle
görüşmeye başladı. Ee buraya konu açmanın nedeni nedir ben anlayamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?