- 24 Ağustos 2013
- 1.317
- 856
değil mi ya ? mahkeme Emrine amade bekliyor git boşan....maymun iştahlı rezil...beddua timi kuralım bence .kk beddua timi.böyle karılar için.
Sevdigini söyluyor. Ama evli ve cocuklari var. Ayni isyerinde calisiyoruz aksi gibi. Ben esimden ayrildim cocuklarimda var. Kac kere bitirmek istedim olmadi. Hastalandim gunlerce agladim. Fazla görusemiyoruz ama bisekilde beraberiz. O kűrt ben turk. Ne dört elle sarilabiliyorum vicdanim el vermiyor nede ayrilabiliyorum. Cikmazdayim nasihatinize ihtiyacim var. Sevgiler...
insan evlenmekten insanlardan soğuyor kaç gündür öyle şeyler duyuyorum ki içimde zerre kadar yaşama sevinci kalmadı ya.lanet pislik insanlar evli adamlardan ne istiyolar anlamıyorum.dışarda tonla bekar erkek var.kalbi kireç tutmuş bunların b*k sineği gibi her yere konuyolar.değil mi ya ? mahkeme Emrine amade bekliyor git boşan....maymun iştahlı rezil...
kadına zaten lafım yok...benzer benzeri çeker böyle adilik anlarında...
bir de ciddi ciddi akıl verenler var ya hayret yamesela devamında onunla karısına rağmen evinde birlikte oldumla daha bir miksleşebilir ...
Dilerim sürünürsünüz!Sevdigini söyluyor. Ama evli ve cocuklari var. Ayni isyerinde calisiyoruz aksi gibi. Ben esimden ayrildim cocuklarimda var. Kac kere bitirmek istedim olmadi. Hastalandim gunlerce agladim. Fazla görusemiyoruz ama bisekilde beraberiz. O kűrt ben turk. Ne dört elle sarilabiliyorum vicdanim el vermiyor nede ayrilabiliyorum. Cikmazdayim nasihatinize ihtiyacim var. Sevgiler...