yasak askim var nolur akil verin

Yeni üye olmuşsun konuna da sahip çıkmıyorsun, hoş kendine de sahip çıkamamışsın ya neyse.
Ama senin gibi olan birileri illa vardır, burda cevaplar kişiye özel gibi olsa da onbirlerce insan kendine uygun mesajları alıyor fikir sahibi oluyor.işe yaradın öyle ya da böyle tavsiyelere doydun mu şekerim? Yetmediyse hani:)))

Çocuklarınızın yüzüne nasıl bakıyorsunuz . O çocuklar annelerini babalarını örnek alıyorlar. Sonra bu kadın niye aldatıyor adam niye aldatıyor . Yaz dur sonra yapmayın etmeyin diye forumlarda orada burada . Allah yardım etsin sizin gibi insanların çoluğuna çocuğuna ...

değil mi ya ? mahkeme Emrine amade bekliyor git boşan....maymun iştahlı rezil...
kadına zaten lafım yok...benzer benzeri çeker böyle adilik anlarında...
insan evlenmekten insanlardan soğuyor kaç gündür öyle şeyler duyuyorum ki içimde zerre kadar yaşama sevinci kalmadı ya.lanet pislik insanlar evli adamlardan ne istiyolar anlamıyorum.dışarda tonla bekar erkek var.kalbi kireç tutmuş bunların b*k sineği gibi her yere konuyolar.

Yasak aşk.
Kürt türk ayrımı.
Bana istediğinizi söyleyin vs. Tarzı cümleler.
BDVın en tutulan konularını bir hikayede harmanlamışsın yeaaaaaa
Hooojgeldin fakecim

biz napalım ki bu durumda, senin istediğin birimizin çıkıp adamı karısından ayırması ki rahatça ilişkini yaşa herhalde başka nasihat yardımı kabul etmezsin

Allah doğru yolu göstersin ne denir ki başka. Yaptığın şeyin yanlış olduğunu 5 yaşındaki çocuğa söylesen o bile bilir

Dilerim sürünürsünüz!

İğrençsin KONU SAHİBİ. Senin çocukların babasından uzak diye, o zavallı kadının evlatları da mı babadan uzak büyüsün. Düşüncesiz insan dicem insan değilsin.

Ay vallahi yeter artık bu kadınların evli erkek merakı yaa. Piyasada adam mı yok. Başka bir şeylerin peşine düşüyorlarsa paralı da yapan yerler var.

başka kadınların mutsuzluğuyla nasıl mutlu olabiliyorsunu siz metresler.
bu kadar vicdansızlık neden?
yakın çevremden birinin bu durumuna şahidim herkes şaşkın neydi ne oldu diye, kadıncağızın son haline üzüldüm, içim cız etti resmen.
çökmüş, sinirleri harap olmuş, bi deri bi kemik kalmış. kadıncağızın hiçbir geliri hiçbir güvencesi de yok.
millet de kendine bak, salma kendini vs diye akıl veriyormuş. kadın demiş ki verdiği 200 tl para çocuklarıma mı harcayım (2 tane kızı var) evin masrafını mı karşılayım kuaföre mi gideyim demiş. adam keyif süreceğim diye karısını ve çocuklarını perperişan bırakmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…