Milletin esinden vazgec yuva dagitma nefisinin de kulu olma bukadar ayip gunah ahlak anla....ve daha bisuru seyy....Sevdigini söyluyor. Ama evli ve cocuklari var. Ayni isyerinde calisiyoruz aksi gibi. Ben esimden ayrildim cocuklarimda var. Kac kere bitirmek istedim olmadi. Hastalandim gunlerce agladim. Fazla görusemiyoruz ama bisekilde beraberiz. O kűrt ben turk. Ne dört elle sarilabiliyorum vicdanim el vermiyor nede ayrilabiliyorum. Cikmazdayim nasihatinize ihtiyacim var. Sevgiler...
Ne acı değil miseni elime geçirip öyle bir dövesim varki konu sahibi
senin gibi gurursun kişiler yüzünden kaç kişinin yuvası yıkıldı
kaç çocuk baba ilgisinde sevgisinden muhtaç büyüdü
kaç çocuk geceleri babalarının hayilini kurarak uyudu
kaç kadın anne babam nerde diyen evladına cevap veremedi gözyaşlarını evladından sakladı yutkundu dügümlendi kaldı
Allah cezanızı versin hepinizin
Ne acı değil mi
yuva yıkanın yuvası olmaz.iki dünyada da başın beladan ayrılmaz.bekar adam mı yok sokakta da evli adamlara sarıyosunuz.bir musibet bin nasihatten iyiidir ya .adam velevki karısını boşadı senle oldu senleyekn de başkasını bulur.oo zaman anlarsın.!Sevdigini söyluyor. Ama evli ve cocuklari var. Ayni isyerinde calisiyoruz aksi gibi. Ben esimden ayrildim cocuklarimda var. Kac kere bitirmek istedim olmadi. Hastalandim gunlerce agladim. Fazla görusemiyoruz ama bisekilde beraberiz. O kűrt ben turk. Ne dört elle sarilabiliyorum vicdanim el vermiyor nede ayrilabiliyorum. Cikmazdayim nasihatinize ihtiyacim var. Sevgiler...
ağzınıza sağlık,seni elime geçirip öyle bir dövesim varki konu sahibi
kaç kadın anne babam nerde diyen evladına cevap veremedi gözyaşlarını evladından sakladı yutkundu dügümlendi kaldı
ağzınıza sağlık,
azıcık vicdan varsa sende konu sahibi şu mesajı bikaç kere oku.
belki yaptığın yanlıştan dönersin.
ama yok şu mesaj bile zerre kadar içini acıtmıyorsa zaten kimsenin vaktini alma boşa ne halin varsa da gör. ve yaşattığının bin mislini de başka bi kadın sana yaşatsın..
mesajınızı beğenmekle beraber birşeyleri düzeltemkte isterim evet bu karaktersiz kadın gibileri yüzünde ne yuvalar yıkılıyor ama bir o kadar iradesiz adam bozuntularını da göz ardı etmeyelim lütfen..Hepsi toptan ölsün meselaseni elime geçirip öyle bir dövesim varki konu sahibi
mesajınızı beğenmekle beraber birşeyleri düzeltemkte isterim evet bu karaktersiz kadın gibileri yüzünde ne yuvalar yıkılıyor ama bir o kadar iradesiz adam bozuntularını da göz ardı etmeyelim lütfen..Hepsi toptan ölsün mesela
Konu fake ya da değil bilmiyorum ama belki tesadufen biri okur vicdana gelir. Bu tarz ilişkiler yüzünden çocuklar çocukluğunu yaşayamıyor. Bir örneği de benim. Çok acı bir çocukluk geçirdim, mutsuz bir ailede büyüdüm.malesef ama bunun gibi ahlak yoksunu aşagılık insanlar yüzünden yaşanmaya devam ediyor
adamın çocuklarına acı vicdansız kadın
Kendi ailesinin, evliliğinin sorumluluğunu taşıyamayan sahip çıkayamayan adamların ailesini el kadınları mı düşünsün yani.mesajınızı beğenmekle beraber birşeyleri düzeltemkte isterim evet bu karaktersiz kadın gibileri yüzünde ne yuvalar yıkılıyor ama bir o kadar iradesiz adam bozuntularını da göz ardı etmeyelim lütfen..Hepsi toptan ölsün mesela
banlamasalaramaaa kızlar çok yumuşak davranıyorsunuz birazdaha caydırıcı olun
Konu fake ya da değil bilmiyorum ama belki tesadufen biri okur vicdana gelir. Bu tarz ilişkiler yüzünden çocuklar çocukluğunu yaşayamıyor. Bir örneği de benim. Çok acı bir çocukluk geçirdim, mutsuz bir ailede büyüdüm.