yasak askim var nolur akil verin

Bu site için uyuyamadin ama diğer günler uyuyabiliyorsun, hiç Vicdanın sizlamiyor yani öyle mi? Hiç düşündün mü ya o sevgilin olcak adamın karısı bu siteye üyeyse? Nasıl bir vicdan var anlamıyorum ki .. yuva yikanin yuvası olmaz!

Boşanmışsın ya adam seni kullanmak istiyor.
Sakın eşinden ayrılıp sana geleceğini falan düşünme adamın amacı başka.
Al sana nasihat kendine saygın varsa bu ilişkiyi bitirirsin.
Adamın karısı için üzüldüm keşke öğrense kocasının gerçek yüzünü.

inşallah senin çocuklarından çıkmaz acısı ama ne ekersen onu biçersin
bir de anneyim diyorsundur sen de ne annelik kalmış ne insanlık

Kadın konuyu açan, adam değil. Öyle olsa adama laf söylenirdi. Bu ayrımı yapalım ilk önce. Aşın gözü kör diye her halt yensin ve olabilir diyelim, oh ne güzel dünya.
Konu sahibesi sizde zaten gerekli değer yargıları olsaydı bunu yaşamazdınız, o yüzden nasihate falan ihtiyacınız yok. Yazık çok yazık. Kimsenin ettiği kimsenin yanına kar kalmasın...

YAw yazdım yazdım sildim,az geldi kelimeler senin gibileri anlatmaya,neyse ben bi kusup geleyim en iyisi içimde kalmasın...

Yargilamayin lutfen Allah kimswnin basina vermesin önceleri aynen bende beddua ediyordum sizin gibi öyle birsey ki sökulecek bisey olsa vallahi yapicam bu benim ilk askim o yuzden bitiremiyorum. Bu ulkede yanliz yasiyorum konusamiyorum gece hic uyimadim bu siteyi ögrenip sizlerle konusmak icin.

siteyi öğrenmek için mi sabaha kadar uyumadın ,yoksa sabaha kadar ne konu uydursam da ortalığı karıştırsam diye düşünmekten mi uyuyamadın:KK43:

Ben anlamıyorum cidden nasıl sevdiğiniz insanı başkasıyla paylaşabiliyosunuz? evli diyorsun birde utanmadan..o adam geceleri eşiyle uyurken hiç mi çıldırmıyorsun..evli ve çocuklu adamlarla birlikte olan hemcinslerimden utanıyorum evet siz kendinizden utanmıyorsunuz, ben sizin adınıza utanıyorum.
Ayrıca bu ilişkide yürümez haberiniz olsun, sizinle evleneceğini falan düşünmeyin. Tez zamanda ayrılın kimsenin yuvasını yıkmaya hakkınız yok.

Kimse sana olumlu birsey yazmamis demekki yanliş yoldasın . Körmü oldun nedir. Kaç kurtar kendini bu günahtan.

aranızda kürt türk meslesi olmasa atlayacan demek kiii yazık çok yazık booşa dememişler bir kadının düşmanı yine bir kadın....hiç düşünmüyorsun yuva yıkanın yuvası olmaz ... tabiii en az senin kadar buna yeltenen erkekte suçlu seninde evladın varmış belki kızın vardır onun başına gelse ne yaparsın hemen aslan kesilirsin demiii benim kızıma bunlar yapılamaz diye yağdırırsın o kadına işte sen o durumdasın.... Allah ıslah etsin siz gibilerini...

seni elime geçirip öyle bir dövesim varki konu sahibi:KK62:
senin gibi gurursun kişiler yüzünden kaç kişinin yuvası yıkıldı
kaç çocuk baba ilgisinde sevgisinden muhtaç büyüdü
kaç çocuk geceleri babalarının hayilini kurarak uyudu
kaç kadın anne babam nerde diyen evladına cevap veremedi gözyaşlarını evladından sakladı yutkundu dügümlendi kaldı
Allah cezanızı versin hepinizin

yüzsüze bakın yaa..

bir yuva böyle düşünenler yüzünden yıkılıyor

X