yasak askim var nolur akil verin

Yakışmaz bu size.. Çocuklarınız var. Onların yüzüne bakarken ne hissediyorsunuz.
Yanlış bir yoldasınız.. hemen dönmelisiniz

Kürt Türk meselesinden çok daha büyük sorunlarınız var ama bu konuyuda dipnot olarak yazdığınıza göre eşinden ayrılıp size geleceğini falan sanıyorsunuz.
Boş hayaller kuruyorsunuz.......

Eğer bu konu doğru ise,
iki yakınız bir araya gelmeyecek ömrü hayatınızda sevgilinin karısının ahları yüzünden ..
Ayrıcada,
Seven adam sevdiği kadını metres olarak kullanmaz.

Yargilamayin lutfen Allah kimswnin basina vermesin önceleri aynen bende beddua ediyordum sizin gibi öyle birsey ki sökulecek bisey olsa vallahi yapicam bu benim ilk askim o yuzden bitiremiyorum. Bu ulkede yanliz yasiyorum konusamiyorum gece hic uyimadim bu siteyi ögrenip sizlerle konusmak icin.

Amaaaaan fake konuymuş mesaj sayısına bakmadan gaza geldik yine

Bir musibet bin nasihatten iyidir, o musibetle karşılaşmanız dileğiyle au revoir

Bişeyler ler ler ler demek İSTİYORUMmm ama banlanırım şeyy kemm kümm. Allah bütün evlileri sizin gibi şeytanların şerrinden korusun. Ya evli bi adam başka bi kadınla neden görüşürki sadece değişik bi ten için. Oda hevesini alana kadar. Onlar sadece 2. Kadındır. Kullandıgı.. dönüp dolaşacağı yer yine karısının kollarıdır..

Şükür ben kararkterliyim ki hem yargılıyorum hemde büyük konuşuyorum

adam yuvasını yıkıp da seni alır mı sanıyorsun. alıyorsa da kuma alır gibime geliyor.
yuva yıkanın yuvası olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…