yasak askim var nolur akil verin

Anlayacak kapasitesi oldugunu sanmıyorum
o şimdi yasak aşkıyla meşguldur mesaj okuyamaz cevap veremez
yasak aşkı ilgisiz kalmasın onun
haklısın birazcık vicdan olsa, herkesi geçtim (o pisliğin eşini, çocuklarını vs) kendi çocuklarını bu duruma sokmaktan korkar, utanır. ama nerdeeee... bi de nasihat istiyor, nasıl bi nasihatse istediği

gönül otada b..k da konar diye boşuna dememişler...
e be güzel kardeşim etrafta bekar adam mı kalmadı,nesli mi tükendi şu bekarların, nedir bu evli adam meralı
ne nasihati bekliyorsun ki....

burada sana mesaj yazan arkadaşlardan birinin eşi olmadığı ne malum aşık oldum dediğin adam !!!
sana een güzel nasihat kendini adamın karısı yerine koy, eğer memnunsan halinden devam et ne diyim artık

oooo birazdan duymadığın nasihatları duyacaksın. kürt türk karışmam ben o olay beni aşar. ama evli bir adamla ilişkiye yuhhh diyorum ben. fazla görüşmeden nasıl bir şekilde berabersin. vicdan olsa o adama bakmazsın bile. valla böyle hemcinslerimden midem bulanıyor.

haklısın birazcık vicdan olsa, herkesi geçtim (o pisliğin eşini, çocuklarını vs) kendi çocuklarını bu duruma sokmaktan korkar, utanır. ama nerdeeee... bi de nasihat istiyor, nasıl bi nasihatse istediği

bana gelsin ben ona çok güzel nasihat veririm
mesala ilk olarak saçını ellerine veririm ama gelmezki
utanma olsa zaten konu açmaz
kendi vicdanıyla hesaplaşıyor olurr

Ahmaksın kardeşim.

Yasak aşk diye bahsedip ilişkini meşrulaştırmayı hayal eden bir akıl fukarasısın.

Evliliğin ne demek olduğunu bilen birisisin ve evli bir insanın yuvasına göz dikmişsin. Bir de iyi bir b*k yiyor gibi hemcinslerine anlatıyorsun.

Yasak aşkına da s*çarım sana da.

canım ya kıyamam, ne kadar zor durumdasındır kimbilir. biraz daha sabret elbette karısını boşar seni alır mutlu mesut geçinirsiniz. kıyamam sizee ( dememizi mi bekliyosun?
bana bak hanım hanım!!! ne nasihatı bekliyosun? utanmıyomusun? üstelik çocuklarınız varmış. hadi adamın karısını düşünmüyosun belli, o çocukların günahı ne??

Görüşmeye devam et sakın yuvası yıkılır mi? o çocuklara ne olur diye düşünme. Ha bir de ilerde aynısı benimde başıma gelir mi? O kadının yerinde birgün bende olabilirmiyim ? diye de düşünme. Keyfine bak. Bu mu nasihat verin dediğin, duymak istediğin şey. Daha çok yazacak şey var ya neyse. ...

eee cocuklarla o zavallı kadının sucu ne ? sen sanıyorsun onları bırakıp sana geldıgınde senı aldatmayacak oylemı? bos hayaller

böyle kadın ve erkeklerin insan ırkından geldiğinde şüpheliyim....yaratıksınız siz yahu...dinozor devrinden gelme fosil,çürümüşsünüz

Valla seninde çocukların varmış anlama n lazım. Bole adamdan Hayır gelmez. .eşine ce çocuklarına yazık değil mi. .ben anlamıyorum valla ne nasihat i ne çıkmazı. ..ggittiğiniz yol yol değil çocuklarınızın başında durun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…