- 31 Ekim 2013
- 20.958
- 69.567
- 40
haklısın birazcık vicdan olsa, herkesi geçtim (o pisliğin eşini, çocuklarını vs) kendi çocuklarını bu duruma sokmaktan korkar, utanır. ama nerdeeee... bi de nasihat istiyor, nasıl bi nasihatse istediğiAnlayacak kapasitesi oldugunu sanmıyorum
o şimdi yasak aşkıyla meşguldur mesaj okuyamaz cevap veremez
yasak aşkı ilgisiz kalmasın onun
pardon ama demek istediğinizin mesajımla bağlantısını kuramadımKendi ailesinin, evliliğinin sorumluluğunu taşıyamayan sahip çıkayamayan adamların ailesini elin kadınları mı düşünsün yani.
oooo birazdan duymadığın nasihatları duyacaksın. kürt türk karışmam ben o olay beni aşar. ama evli bir adamla ilişkiye yuhhh diyorum ben. fazla görüşmeden nasıl bir şekilde berabersin. vicdan olsa o adama bakmazsın bile. valla böyle hemcinslerimden midem bulanıyor.Sevdigini söyluyor. Ama evli ve cocuklari var. Ayni isyerinde calisiyoruz aksi gibi. Ben esimden ayrildim cocuklarimda var. Kac kere bitirmek istedim olmadi. Hastalandim gunlerce agladim. Fazla görusemiyoruz ama bisekilde beraberiz. O kűrt ben turk. Ne dört elle sarilabiliyorum vicdanim el vermiyor nede ayrilabiliyorum. Cikmazdayim nasihatinize ihtiyacim var. Sevgiler...
haklısın birazcık vicdan olsa, herkesi geçtim (o pisliğin eşini, çocuklarını vs) kendi çocuklarını bu duruma sokmaktan korkar, utanır. ama nerdeeee... bi de nasihat istiyor, nasıl bi nasihatse istediği
Sevdigini söyluyor. Ama evli ve cocuklari var. Ayni isyerinde calisiyoruz aksi gibi. Ben esimden ayrildim cocuklarimda var. Kac kere bitirmek istedim olmadi. Hastalandim gunlerce agladim. Fazla görusemiyoruz ama bisekilde beraberiz. O kűrt ben turk. Ne dört elle sarilabiliyorum vicdanim el vermiyor nede ayrilabiliyorum. Cikmazdayim nasihatinize ihtiyacim var. Sevgiler...
Hırsızın hiç mi suçu yok demek istediğinizi düşündüğüm için, ben de adamın sadakatsizliğine vurgu yapmak istedim sizin gibi.pardon ama demek istediğinizin mesajımla bağlantısını kuramadım
Kendi ailesinin, evliliğinin sorumluluğunu taşıyamayan sahip çıkayamayan adamların ailesini elin kadınları mı düşünsün yani.
haaaa oldu mademHırsızın hiç mi suçu yok demek istediğinizi düşündüğüm için, ben de adamın sadakatsizliğine vurgu yapmak istedim sizin gibi.
ortalık başka türlü nasıl karıştırılır?uuuv çok hızlı bir harman olmuş türk kürt yasak aşk evli çocuklu hoş geldin bebeğiiiiiiim canın mı sıkıldı
b.k çukuru bence.resmen.bşka açıklaması yok.böyle kadın ve erkeklerin insan ırkından geldiğinde şüpheliyim....yaratıksınız siz yahu...dinozor devrinden gelme fosil,çürümüşsünüz
mesela devamında onunla karısına rağmen evinde birlikte oldumla daha bir miksleşebilir ...ortalık başka türlü nasıl karıştırılır?
Valla seninde çocukların varmış anlama n lazım. Bole adamdan Hayır gelmez. .eşine ce çocuklarına yazık değil mi. .ben anlamıyorum valla ne nasihat i ne çıkmazı. ..ggittiğiniz yol yol değil çocuklarınızın başında durun..Sevdigini söyluyor. Ama evli ve cocuklari var. Ayni isyerinde calisiyoruz aksi gibi. Ben esimden ayrildim cocuklarimda var. Kac kere bitirmek istedim olmadi. Hastalandim gunlerce agladim. Fazla görusemiyoruz ama bisekilde beraberiz. O kűrt ben turk. Ne dört elle sarilabiliyorum vicdanim el vermiyor nede ayrilabiliyorum. Cikmazdayim nasihatinize ihtiyacim var. Sevgiler...