- 8 Ocak 2017
- 222
- 116
- 18
- 34
Hangisi esini bosayipta seni es yapti kendine...Bu bir akıl alma nasihat verme konusu değil arkadaşlar sadece pişmanlık yahut çok acı, kötü şeyler söyleyin söyleyin ki ben ne kadar aptal bir kadın olduğumu daha çok idrak edeyim. Hayatıma 3 evli erkek girdi. Ama şimdi çok pişmanım nasıl bu kadar karaktersiz olabildik bilemiyorum... pişmanım ve biliyorum ki , yaşadığımı yaşayacağım bu yüzden evlenmeyi düşünmüyorum... bu kadar ahla başka hiç bir iliskim de yürümüyor..
Lanetlendim ben hemde sonsuza kadar... her elestiriniz kabuldur. Cunku; sonuna kadar hak ettim...
3 tane birden olunca aptallık değil , karaktersizlik oluyor doğru söylemişsin . Yaşattığını yaşarsın belki ama Zararın neresinden dönsen kardır . En azından farkındasınBu bir akıl alma nasihat verme konusu değil arkadaşlar sadece pişmanlık yahut çok acı, kötü şeyler söyleyin söyleyin ki ben ne kadar aptal bir kadın olduğumu daha çok idrak edeyim. Hayatıma 3 evli erkek girdi. Ama şimdi çok pişmanım nasıl bu kadar karaktersiz olabildik bilemiyorum... pişmanım ve biliyorum ki , yaşadığımı yaşayacağım bu yüzden evlenmeyi düşünmüyorum... bu kadar ahla başka hiç bir iliskim de yürümüyor..
Lanetlendim ben hemde sonsuza kadar... her elestiriniz kabuldur. Cunku; sonuna kadar hak ettim...
Allah belki affeder de ahını aldıkların affetmez. Hayatta en büyük yanlışlar affedilebilir ama bile bile evli bir adamla birlikte olan birini Allah'ın da affedeceğini zannetmiyorum. Çünkü onun adaletine güveniyorum.Pardon diyerek kurtulamazsınız üzgünüm.
Bu bir akıl alma nasihat verme konusu değil arkadaşlar sadece pişmanlık yahut çok acı, kötü şeyler söyleyin söyleyin ki ben ne kadar aptal bir kadın olduğumu daha çok idrak edeyim. Hayatıma 3 evli erkek girdi. Ama şimdi çok pişmanım nasıl bu kadar karaktersiz olabildik bilemiyorum... pişmanım ve biliyorum ki , yaşadığımı yaşayacağım bu yüzden evlenmeyi düşünmüyorum... bu kadar ahla başka hiç bir iliskim de yürümüyor..
Kınamayın lütfen.. zaten pişman olmuş.. önemli olan bidaha bu hataya düşmemesi..Evet sen epey aptal bi kadın olmalısın.
1 değil 2 değil tam tamına 3. Bravo valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?