dış gebelik ne zamn oldu
kuzum napçan mecbur girecekler mutfağına. sen iştesin çünkü "aman anne mutfağıma girmeyin, akşam yemekleri ben yaparım" diyemezsin. mecbur 3-5 gün katlan. evine gelince de yemek yapman olmaz tabii kahvaltılık felan idaretkız başak hele bi bak yavv
benim öyle yatılı misafirim gelmez normalde...ilk kez kaynanamlar kalmaya gelicek(kaynım evlendiği için 3-5 günlüğüne)
gerçi ben çalışıyorum sadece akşamları görücem onları ama aklımda tonla soru var,
yemek olayını nasıl yapıcaz ya, ben normalde onun yemeklerini beğenmiyorum,ya pişmemiş oluyor yada ağır kokulu şeyler yapıyor..
şimdi işten gelip kendime yemek yapsam ayıp olacak ama yemek istemiyorum onun yemeklerini..
hem benim mutfağımda başka biri fikride çıldırtıyo beni...
kuzum napçan mecbur girecekler mutfağına. sen iştesin çünkü "aman anne mutfağıma girmeyin, akşam yemekleri ben yaparım" diyemezsin. mecbur 3-5 gün katlan. evine gelince de yemek yapman olmaz tabii kahvaltılık felan idaret
erenay şimdik inceledim de "sabırla bebeğimizi bekliyoruz" topikinde seninle 3606. sayfada tanışmışız. ve sen hep kaynananları anlatmışın ben de seninle gayet insancıl konuşmuşum. hahaaaaaayttttttttttt şimdik olsa bu smiley i yapardımmmmmm
kuzum afedersin gözümden kaçmış. hatta gözümden burnumdan elimden dişimden baya bi kaçmış. saf mıyım ne niye bu kadar kaçırdıysamcanım ben kendimi tanıtırken yazmıştım sonra eksik varmı diye sormuştun yine yazmıştım bende gözünden kaçtı diye bir daha bir daha yazmıyım dedim 2005 de düşük 2006 da dış gebelik 2011 ocakda tüpe başladık erken çatlamadan aşılamaya geçilmişti
yani seni ciddi ciddi dinlemişim ve "ah ah ah maaşallah canım benim" vs vs şeklinde konuşarak seni şımartmşımkızım işin yokmuu inceleme yapıyonnnn
ya bu günlerde kafam atıkyaaa hiçbişe memnun etmiyo beniii
insancıl konuşmak mı????
başka nasıll konuşacaktıkkk
bak benim knkam nasıl biliyoo idare etmeyii
aferim kanka aferimm
kuzum napçan mecbur girecekler mutfağına. sen iştesin çünkü "aman anne mutfağıma girmeyin, akşam yemekleri ben yaparım" diyemezsin. mecbur 3-5 gün katlan. evine gelince de yemek yapman olmaz tabii kahvaltılık felan idaret
kaçak hatun geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiislm kızlar nasılsınız
dert etme o kadar yaaaaa. ni didim sana ben çıkar bütün anlamları kafandan anlamsız bişi olsunlaraşmış artık başağım ya:)
sağol bitanem...haklısın katlanmak zorundayım...belkide beklediğim gibi kötü geçmez..ilk kez kalacaklar ya..alışık değilim..
gittim yeni nevresimler battaniyeler aldım onlara...:)h.sonlarıda bol bol dip köşe temizliyorum,evi daha bi düzenliyorum:)
aslan burcuyuk ya laf gelmesin sonra:)
bi pürüz çıkmadan atlatalım off....
yuh hangisi be! kızım sen de milletin smley lerini sayıyonbaşak tam 73 tane smile yapmışın öceki mesajında hee
kaçak hatun geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dert etme o kadar yaaaaa. ni didim sana ben çıkar bütün anlamları kafandan anlamsız bişi olsunlar
yuh hangisi be! kızım sen de milletin smley lerini sayıyon
kaçak hatun geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dert etme o kadar yaaaaa. ni didim sana ben çıkar bütün anlamları kafandan anlamsız bişi olsunlar
yuh hangisi be! kızım sen de milletin smley lerini sayıyon
biri kovalasın beni burdan. sabaktan beri gözlerim boynum ağrıdı artık. yeteeeeerrrrrrrr çıkmak istiyom bu toopikteeeeeeeennnnnnn
iyilik bebeğim kaç gündür neden gelmedin valla ilk sayfadaki yıldızlarını almş olabilirm gelmedin çünkü ihmal ettin bizinaber cnm nasılsın
kocam 2 hafta sonra bugün izinli. pc ondasayarım tabiiiiiii
canım sıkkınnnnn
akşam gelcenmii
ben 22 den sonra burdayımm
gelsene başakk
iyilik bebeğim kaç gündür neden gelmedin valla ilk sayfadaki yıldızlarını almş olabilirm gelmedin çünkü ihmal ettin bizi
kocam 2 hafta sonra bugün izinli. pc onda
gerçi bizim 1 masaüstü 2 laptop olmak üzere tam tamınaaaaa 3 adet pc miz var amaaaaa
masaüstü yavaş çalışıyo, laptopun biri çok yenii kıyamıyom. biri de kocam da zaten. yarın gece olurm