Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız yok ne kızması bebekler için dediimm
yeter onlar gelsinnn diyeeeee
nasılsa bakıcaz ölede bölede bakılacaklarrr
alındırdıysam özür dilerimm
yanlış anladınn

yok canım alınmadım ben seni kızdırmak falan istemedim ondan dedim..problem yok ozaman

sende anlatma annemm onlarlamı uğraşcannn
ooo bilmesin daha iyi
bak o kadar iyi kaynanam var ama bebek konusunu hayatta açmam
beynimi tüketene kadar sorarda sorar sonraaa
en iyisi bilmesin ben o açsada konuyu kapatırımm

on numara lafdamımsın

kızz bu nasıl bi ruh hali karman çorman
sanırım ne diyeceğini bilemedin dolunayın cümlesi karşısında

erenay huysuz hatundur boşvir sen onu
karman çormanım zatenn

yeşilimm batın kaç?
ne belli kırmızıların geldiği belkide yerleşiyodur sıpan:)hadi inşallahhh canımmm

inşallah rüyan gerçekleşir ..bende 3 gündür sol tarafımda kasık ve belde hiç geçmeyen sancılar çekiyorum adetimi6 gün var.umarım gelmez....ağrılarım çok değişk önceki belirtiler gibi değil.mesela basınç hissediyorum oturup kalktıkça ağrım oluyor...off beklemek ne sıkıcıemir_bebek:

hadi ya cinsiyetini de mi söölüyomuş sen baya bi ileri teknolojiyi görmüşsün rüyanda

annesi güzel mi bari kocan da ona benziyomuş ya?
benim koca da annesine benzer ama annesine rağmen kocam
on numara bi tip:82:

ya kaynanamgilin köye yerleşme düşünceleri var,2hafta sonra oğlu evleniyo ,gelin onlarla yaşıyacak,gelinden çekiniyolar
emekliyiz köye giderik falan diyolarda,engel olmaya çalışıyom:)bebeeem olunca 1000km uzaktaki kaynanayı napiyim ben:)

2sene önce bebek düşünüyoruz demiştim(tabi salak olduğum günlerdi,ilk denemede olacak sanmıştım),insan bikere olsun sormazmı?

hoşgeldiiin yenisin buradaaaaa
hemen kendini tanıt takılbizee

başak eminim kocan senden daha güzeldirr

üstelik erenayım infertiliteye gittiğimide biliyorlar,eşim söylemiş...telefon bile açmadı..

20lik dişim çekildi,geçmiş olsun demedi

belkide ben fazla anlam yüklüyorum kaynana kavramına...çok isterdim anne gibi dertleşmeyi ama maalesef
hep içi boş muhabbetlerimiz var kaynanamla...

:84::111: hıhı haklısın canım aynen öleeee

yeşilimm batın kaç?
ne belli kırmızıların geldiği belkide yerleşiyodur sıpan:)hadi inşallahhh canımmm

canım netteki hesaplamacılara göre 14 aralık
ama şu yumurtlamadan sonra 14 gün sayınca 12 aralık
ayyyy inşallah canımmm
ama hiç bi belirti yokkkkk

bence de fazla anlam yüklemişsin. boşver çıkar tüm anlamları. anlamsız bişi olsun kaynana

offf anası tam taş gibi hatun ama bakımsız...

masmavi gözleri minnacık burnu pürüzsüz yüzü,sarı saçlarıyla çok güzel hatun ,zaten diyorum kızım olursa ona benzesin:)

eşimin gözleri yeşil/eladır ama yüz ifadesi annesine çok benziyor..

inşallah canımmm
benimde dün sağ tarafımda ani batmalar olduydu
kasık ve bel ağrım var sadece aynen canım benimde 6 gün var
haaaa bide midem felaket yanıyor ne yesem yanıyor ama
geçen ay bi sürü belirtim vardıııı kesin hamişim dedim erkenden geldi kırmızılar
bu ay bunları belirti olarak saymıyorum oyüzden üşütmüşte olabilirim ne bilimmm
ama senin daha öncekiler gibi değilse sen hamiş olabilirsin bakkk hadiii inşallahhh canımmm ne zamandır istiyosun bebiş?

yaniii...ben nekadar çok değer verdikçe,kadın verme bana değer falan diyoo...

amann çocuk olunca baksın ben başka bişi istemem malum çalışıyoz:)

bence de fazla anlam yüklemişsin. boşver çıkar tüm anlamları. anlamsız bişi olsun kaynana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…