kız yok ne kızması bebekler için dediimm
yeter onlar gelsinnn diyeeeee
nasılsa bakıcaz ölede bölede bakılacaklarrr
alındırdıysam özür dilerimm
yanlış anladınn
sende anlatma annemm onlarlamı uğraşcannngeçen kaynanamgildeyiz...bebek için doktora gittiğimi bilmesine rağmen açmıyo kadın konuyu..neyse ben açtım konuyu
tabi sinirlerim laçkalaşmış bebekten bahsederken gözlerim doldu...
bana ne dese beğenirsiniz...(kahkaha atarak)ayyy senin bebeeen olsa bize dokandırmazsın hahahahah!!
sonra bi güzel konuyu değiştirdi,abuk subuk şeyler anlatıyo,yok köydeki evmiş,bilmem neymiş..
ben derdimi açıyorum kadına,o nelerden bahsediyo...kocamda tam tersi duygusal bir adam,hani tip olarak anasına benzemese
kesin hastanede karıştı diyecem:)
karman çormanım zatennon numara lafdamımsın
kızz bu nasıl bi ruh hali karman çorman
sanırım ne diyeceğini bilemedin dolunayın cümlesi karşısında
erenay huysuz hatundur boşvir sen onu
kızllarrrr kasıklarımmm ağrıyorrrr erken mi gelecek ne benim kırmızılar
ayyy kızlar bugün rüyamda kocişle gidip test alıyoruz ben yapıyorum çift çizgi çıkıyor bi bakıyom annemde yanımdaaa
anne hamileyim diyommm bi seviniyoduk ailecek bi mutluydukkk ahhhh.. bide diyorum ki bu değişik bi test ama kız mı erkekmi onuda gösteriyomuş kızım olacakmış pembe çıkmış
totom açık kalmış heralde yineeee
yada deliriyorummmm
yok canım alınmadım ben seni kızdırmak falan istemedim ondan dedim..problem yok ozaman
ayyy kızlar bugün rüyamda kocişle gidip test alıyoruz ben yapıyorum çift çizgi çıkıyor bi bakıyom annemde yanımdaaa
anne hamileyim diyommm bi seviniyoduk ailecek bi mutluydukkk ahhhh.. bide diyorum ki bu değişik bi test ama kız mı erkekmi onuda gösteriyomuş kızım olacakmış pembe çıkmış
yada deliriyorummmm
yada deliriyorummmm
annesi güzel mi barigeçen kaynanamgildeyiz...bebek için doktora gittiğimi bilmesine rağmen açmıyo kadın konuyu..neyse ben açtım konuyu
tabi sinirlerim laçkalaşmış bebekten bahsederken gözlerim doldu...
bana ne dese beğenirsiniz...(kahkaha atarak)ayyy senin bebeeen olsa bize dokandırmazsın hahahahah!!
sonra bi güzel konuyu değiştirdi,abuk subuk şeyler anlatıyo,yok köydeki evmiş,bilmem neymiş..
ben derdimi açıyorum kadına,o nelerden bahsediyo...kocamda tam tersi duygusal bir adam,hani tip olarak anasına benzemese
kesin hastanede karıştı diyecem:)
sende anlatma annemm onlarlamı uğraşcannn
ooo bilmesin daha iyi
bak o kadar iyi kaynanam var ama bebek konusunu hayatta açmam
beynimi tüketene kadar sorarda sorar sonraaa
en iyisi bilmesin ben o açsada konuyu kapatırımm
karman çormanım zatenn
bi harf öncesindesin del"i"rmedin
ama del"lendinn
hoşgeldiiin yenisin buradaaaaainşallah rüyan gerçekleşir ..bende 3 gündür sol tarafımda kasık ve belde hiç geçmeyen sancılar çekiyorum adetimi6 gün var.umarım gelmez....ağrılarım çok değişk önceki belirtiler gibi değil.mesela basınç hissediyorum oturup kalktıkça ağrım oluyor...off beklemek ne sıkıcıemir_bebek:
hadi ya cinsiyetini de mi söölüyomuşsen baya bi ileri teknolojiyi görmüşsün rüyanda
annesi güzel mi barikocan da ona benziyomuş ya?
benim koca da annesine benzer ama annesine rağmen kocam
on numara bi tip:82:
niye kızıyım kızzz ben iyi hatunumm
burda en aksi olan başakkk
sende anlatma annemm onlarlamı uğraşcannn
ooo bilmesin daha iyi
bak o kadar iyi kaynanam var ama bebek konusunu hayatta açmam
beynimi tüketene kadar sorarda sorar sonraaa
en iyisi bilmesin ben o açsada konuyu kapatırımm
karman çormanım zatenn
:84::111: hıhı haklısın canım aynen öleeee
yeşilimm batın kaç?
ne belli kırmızıların geldiği belkide yerleşiyodur sıpan:)hadi inşallahhh canımmm
bence de fazla anlam yüklemişsin. boşver çıkar tüm anlamları. anlamsız bişi olsun kaynanaüstelik erenayım infertiliteye gittiğimide biliyorlar,eşim söylemiş...telefon bile açmadı..
20lik dişim çekildi,geçmiş olsun demedi
belkide ben fazla anlam yüklüyorum kaynana kavramına...çok isterdim anne gibi dertleşmeyi ama maalesef
hep içi boş muhabbetlerimiz var kaynanamla...
hadi ya cinsiyetini de mi söölüyomuşsen baya bi ileri teknolojiyi görmüşsün rüyanda
niye kızıyım kızzz ben iyi hatunumm
burda en aksi olan başakkk
inşallah rüyan gerçekleşir ..bende 3 gündür sol tarafımda kasık ve belde hiç geçmeyen sancılar çekiyorum adetimi6 gün var.umarım gelmez....ağrılarım çok değişk önceki belirtiler gibi değil.mesela basınç hissediyorum oturup kalktıkça ağrım oluyor...off beklemek ne sıkıcıemir_bebek:
aşk olsun şimdikte ben alındım ben çirkef miyim yaniiiiitahmin ettim canım iyi hatunsunseni seviomm
bence de fazla anlam yüklemişsin. boşver çıkar tüm anlamları. anlamsız bişi olsun kaynana
aşk olsun şimdikte ben alındım ben çirkef miyim yaniiiii