onu bunu boşver anam sen. senin "en iyi kaynana mort kaynana" lafını unutmıycam. seni gördükçe aklıma geliyoiyidir pelin,seni sormalı:)
yok be başağım istedikleri kadar beğensinler evimizi ,bizde okadar safo değiliz herhalde,
3-5gün sonra gitmelerini sağlarım ben,önemli olan ben devreye girmeden onların tatlılıkla gitmesi
geçmiş olsun cnm çok rahatlatıcı şeyler iç bitki çayı gibi felan belki uyku getrir.
ya size bişi sorcam kızlar. benim sağ göğsümde bezelye kadar bi sertlik var. onun içn hangi bölüme gidiyim doktora
kuzum valla ben görmedim bi de sayfalar deli gibi ilerliyo kaçırıyoruz arada kusura bakma bebişim seni görmez olur muyuz hiiiiiçççççççççççççç.kızlar selam veriyorum alan olmuyo...neyse sizleri azda olsa tanıdıgıma memnunum iyi sohbetler inş bebişleriniz hayırlısıyla en yakın zamnda göbüşlerinize konar...hoşcakalın...
kuzum senin donunu monunu kim napsın yaa. yani özel eşyalarını çekmecelerini karıştıracak kadar basit aşağı adii insanlar değiileridr heralde
kuzum okuma boşver burdakşi kzıların çenesi çok 1 saat içinde 20 sayfa oluyo. sen buunduğumuz zamana gel. sen neden devamlı girmeiyonmu
sayfalar birikiyo ya dayanamıyorum bu kzılar ne konuştu diye
geçmiş olsun cnm cım neden ağrıyor o kadar
o nasıl oluyor yavv bida anlat hele
cnm ben vurundum ertesi gün müydü neydi kendimi çok kötü hissetmiştim. galiba biraz etkileri olabiliyor. sen ne erken evlenmişin kuzum neden erkenden evlendin[
bilmemki eşimle tanıştık 18 yaşındaydım 8ay içinde evlendik benim okul ve onun işyeri aynı yerdeydi evlendim evimden gittim okula:)
kızlarr çatlatma iğnesi vurulupda bikaç gün sonra iğne gibi batmaları olan oldumu aranızda
inşallah canım ya ilk fark ettiğimde dışardan belli olmuyordu bezelye kadardı, şu an dışardan belli oluyo ve leblebiye doğru gidiyo. hiç acı falan yok ama yine de korkutuyo. süt bezesi falan da olabilir inşallah. yaa işten de fırsat bulup gidemiyom kii offfffffffffffçok sağol cnm gideceğin hastaneye sorabilirsin onlar seni yönlendirir cnm ihmal etme ama biran önce git doktora inş. kötü bişey değildir tatlım
yüklemek istediğim sayfayı sağ tıklayıp yer imlerine ekle çıkıyor tamam diyorum... tabii şimdi yeni birşey öğrendim üstte sayfanın linkinin olduğu yerin altına mavi yere sağ tıklayınca yeni dizin yazan yere tıklayınca yeni dizin yazan yere forum yazdım artık ne için açıyorsan onu yazıyorsun mesala bir tanede yeğenim için oyunlar yazdım direk oradan istediği oyunları açıyor...ben sayfayı yükleyecem zaman sağ tıklayıp yer imlerine ekleye tıklayıp forum yazan yerin yanındaki oku tıklıyorum forum yazana tıklayıp tamam diyorum... en sonkini bırakıp bir önce yüklediğimi siliyorum...biraz uzun oldu ama yaparken okadarda uzun sürmüyor
iğnemsi batmalar yumurtanın çatlaması sebebiylede olabilir..
ben iğneyi yaptırdıktan 4-5gün sonra memişlerde sızlama ve şişme hissettim..
adet olana kadarda geçmedi..adet oldumda rahatladılar...
üniv.yemicnm ben vurundum ertesi gün müydü neydi kendimi çok kötü hissetmiştim. galiba biraz etkileri olabiliyor. sen ne erken evlenmişin kuzum neden erkenden evlendin[
bilmemki eşimle tanıştık 18 yaşındaydım 8ay içinde evlendik benim okul ve onun işyeri aynı yerdeydi evlendim evimden gittim okula:)
nereye yüklüyos sayfayı ki ben anlamadım yaaaaayüklemek istediğim sayfayı sağ tıklayıp yer imlerine ekle çıkıyor tamam diyorum... tabii şimdi yeni birşey öğrendim üstte sayfanın linkinin olduğu yerin altına mavi yere sağ tıklayınca yeni dizin yazan yere tıklayınca yeni dizin yazan yere forum yazdım artık ne için açıyorsan onu yazıyorsun mesala bir tanede yeğenim için oyunlar yazdım direk oradan istediği oyunları açıyor...ben sayfayı yükleyecem zaman sağ tıklayıp yer imlerine ekleye tıklayıp forum yazan yerin yanındaki oku tıklıyorum forum yazana tıklayıp tamam diyorum... en sonkini bırakıp bir önce yüklediğimi siliyorum...biraz uzun oldu ama yaparken okadarda uzun sürmüyor
üniv.yemi
nereye yüklüyos sayfayı ki ben anlamadım yaaaaa
canım görmeyebilirsin tabi ama kac gündür giriyorum selam veriyorum kimse görmüyo o yüzden oyle yazdım yoksa bende burda kalmak isterim...belkide cok sohbete gelemedigim icin böyle oluyo ama bende cok int bakamıyorum başım kötü oluyo sinuzit var bende tatlım...kuzum valla ben görmedim bi de sayfalar deli gibi ilerliyo kaçırıyoruz arada kusura bakma bebişim seni görmez olur muyuz hiiiiiçççççççççççççç.
neden gidiyosun ki hemn
pelin aşkolsun tatlım,hatrını sordum ama sen görmedin herhalde:)
hele bi anlat bakalım:)sende bizdensin galiba:)kaç zamandır bebek istiyosunuz:)
kuzum burda kızların çenesi maaşalah hiç durmuyo ki , demekii sen sohbete katılmadın o yüzden atlanmıştır. tamam barışalım hadicanım görmeyebilirsin tabi ama kac gündür giriyorum selam veriyorum kimse görmüyo o yüzden oyle yazdım yoksa bende burda kalmak isterim...belkide cok sohbete gelemedigim icin böyle oluyo ama bende cok int bakamıyorum başım kötü oluyo sinuzit var bende tatlım...
görmedim canım kusura bakma aslında ben anlatmıştım kendimi ama yine anlatayım 2.5 yıllık evliyim bir düşük birde dış gebelik gecirdim..şimdi clışmalara yeni başladık bu ay ovulasyon testi kullanıyorum bakalım inş hayırlısı olur...