nebilim yaa çekmecelerimde özel eşyalarım flaan var(don mon:))
açıp bakarlarmı yaa...onlarıda saklıyim mi?
offffff kayınbabamda emekli,oda bütün gün evimde olacak...çokmu pimpirikliyim
iyilik bebeğim kaç gündür neden gelmedin valla ilk sayfadaki yıldızlarını almş olabilirm gelmedin çünkü ihmal ettin bizi
kocam 2 hafta sonra bugün izinli. pc onda
gerçi bizim 1 masaüstü 2 laptop olmak üzere tam tamınaaaaa 3 adet pc miz var amaaaaa
masaüstü yavaş çalışıyo, laptopun biri çok yenii kıyamıyom. biri de kocam da zaten. yarın gece olurm
ben geldimmmm yaa burayıı takip etmek çok zorrrr en son yazdığım yeri bulamıyom okumaktan yoruldummm:)
benimkiler bakıyodu cnm önceden hatta kafalarına göre hoşlarına gitmeyenleride atıyolardı yaaa
neeeeeee??
ayyyy ozaman ben bi zahmet yatağın altına falan saklıyım..orda da bulamazlar inşallah...
ay bide abartıyorum diyodum..var yani böyle insanlar...offf...kocamla evlendim ben anasıylamı evlendim
neeeeeee??
ayyyy ozaman ben bi zahmet yatağın altına falan saklıyım..orda da bulamazlar inşallah...
ay bide abartıyorum diyodum..var yani böyle insanlar...offf...kocamla evlendim ben anasıylamı evlendim
kuzum senin donunu monunu kim napsın yaa. yani özel eşyalarını çekmecelerini karıştıracak kadar basit aşağı adii insanlar değiileridr heraldenebilim yaa çekmecelerimde özel eşyalarım flaan var(don mon:))
açıp bakarlarmı yaa...onlarıda saklıyim mi?
offffff kayınbabamda emekli,oda bütün gün evimde olacak...çokmu pimpirikliyim
kuzum okuma boşver burdakşi kzıların çenesi çok 1 saat içinde 20 sayfa oluyo. sen buunduğumuz zamana gel. sen neden devamlı girmeiyonmuben geldimmmm yaa burayıı takip etmek çok zorrrr en son yazdığım yeri bulamıyom okumaktan yoruldummm:)
sayfalar birikiyo ya dayanamıyorum bu kzılar ne konuştu diyeEki Görüntüle 303708 canım sen buraya sabah 8 akşam 6 anlaşmadınya istediğin zaman çıkarsın
geçmiş olsun cnm cım neden ağrıyor o kadarcnm bu ara fazla giremiyorum başım çok ağrıyo ağrımadığı zaman girmeye çalışıyorum ben yıldız olayını bile bilmiyorum aldıysanda canın sağolsun tatlım
o nasıl oluyor yavv bida anlat heleben yer imlerine ekleyip bir öncekini okuduklarımı siliyorum başka yoluda vardır belki ben kendimce böyle bir yol buldum
cnm benim migrenim var buaralar uykumu iyi alamıyorum ondan heraldekuzum senin donunu monunu kim napsın yaa. yani özel eşyalarını çekmecelerini karıştıracak kadar basit aşağı adii insanlar değiileridr heralde
kuzum okuma boşver burdakşi kzıların çenesi çok 1 saat içinde 20 sayfa oluyo. sen buunduğumuz zamana gel. sen neden devamlı girmeiyonmu
sayfalar birikiyo ya dayanamıyorum bu kzılar ne konuştu diye
geçmiş olsun cnm cım neden ağrıyor o kadar
o nasıl oluyor yavv bida anlat hele
ablam ilk evlendiğinde anahtar deliğinden bakıyormuş kaynanası ...ablamda farketmiş bir hareket çekmiş tabi kaynanası neden hareket çektin hali yok yoksa yapdığını kabul etmiş olacak...ne insanlar var ya ben özelime kimse karışsın istemem çöpüme bile bakmasınlar...allah kolaylık versin sana göz açıp kapayıncaya kadar geçsin...dua et en azından birkaç gün kalıp gidecekler sürekli sizinle yaşamayacaklar
dolunayım düşünsene evini çok beğeniyolarmış. ohhh biz burda kalalım diyolarmışneeeeeee??
uyuyamıyormusun. çalşmıyosun dimi sencnm benim migrenim var buaralar uykumu iyi alamıyorum ondan heralde
uyuyamıyormusun. çalşmıyosun dimi sen
geçmiş olsun cnm çok rahatlatıcı şeyler iç bitki çayı gibi felan belki uyku getrir.çalışmıyorum cnm ama uykum gelmiyo bugünlerde aslında normalde çok yatarım ne olduysa uykuma gelmiyo buara
selam kızlar nasılsınız...
dolunayım düşünsene evini çok beğeniyolarmış. ohhh biz burda kalalım diyolarmış
inşallah beğenmezler
cnm ben vurundum ertesi gün müydü neydi kendimi çok kötü hissetmiştim. galiba biraz etkileri olabiliyor. sen ne erken evlenmişin kuzum neden erkenden evlendinkızlarr çatlatma iğnesi vurulupda bikaç gün sonra iğne gibi batmaları olan oldumu aranızda
geçmiş olsun cnm çok rahatlatıcı şeyler iç bitki çayı gibi felan belki uyku getrir.
ya size bişi sorcam kızlar. benim sağ göğsümde bezelye kadar bi sertlik var. onun içn hangi bölüme gidiyim doktora