Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sorma başakcım benim rüyalar hep böle ileri teknolojii eeee burda takılıpp ve hamiş arkadaşlarla takılırsam sonum böle olur işte nolacak
kuzum bak senin için buldum . göstercektim ya sana. benim avatarla karşılaştır. çok fark var

aşk olsun şimdikte ben alındım ben çirkef miyim yaniiiii

başağın kalbini kırdınız ben seviyorum tatlım seni hem biliyorsun insan sevdiğini yerden yere vururmuş

Eklentiler

• $46729356.gif
    14,6 KB · Görüntüleme: 23
ben cts günü vuruldum 2 kez maç yaptık bikaç gündür iğne gibi bişey batıyo kasığıma ve belime

şimdi gördüm koşarak kaçarak evlendi ayrıca birde dış gebelik var hayatımda yok yok

kız başak hele bi bak yavv

benim öyle yatılı misafirim gelmez normalde...ilk kez kaynanamlar kalmaya gelicek(kaynım evlendiği için 3-5 günlüğüne)

gerçi ben çalışıyorum sadece akşamları görücem onları ama aklımda tonla soru var,

yemek olayını nasıl yapıcaz ya, ben normalde onun yemeklerini beğenmiyorum,ya pişmemiş oluyor yada ağır kokulu şeyler yapıyor..

şimdi işten gelip kendime yemek yapsam ayıp olacak ama yemek istemiyorum onun yemeklerini..
hem benim mutfağımda başka biri fikride çıldırtıyo beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…