eroş pcye bakmaktan göslerim acıyo napçam bu işi bilemedim.
senin koca nerd
erenay bak iyice sana benzedi bbu hatunda. çatlatmak için direk bana anlatıyokıslarr iyi kaynatmışsınız yinebaşakk aklıma ne geldi..bi gün kaynanamla annem konuşmuşlar annenm demişki bebek olursa ben ilk başlarda bakarım sonrasında bakıcı tutsunlar baktırsınlar demiş..kayınannemde demişki kaç kuruş alıyorlarda bide bakıcıya para verdirmem ben bakarım demiş..aklıma geldi yazim dedim..bide bana bunu düşük yaptıktan sonra söledi kayınvaldem..konusu açılmıştı öle söledi bide..
erenay bak iyice sana benzedi bbu hatunda. çatlatmak için direk bana anlatıyo
ohhh aferinn kaynanaya. o zaman senin ki de kaynana değil "kayınanne
siz nasıl uygun görürseniz başak hanımöyle olsun o zaman kayınanneciğimm
ewet didim di yaaa benden bi tane daha
haahahahhahhaahhhaahhaaaaaaaaaaaa
ama öyle erenaycım napim annem ayıp etmiş..gezmeleri çok olur annemin gezmesiz duramaz ondanda yaklaşmıo bişeye:) kayınanneciğimde haklı napsın kira ver öğrenim kredisi taksidi öde bide bakıcıyamı para verelim..bide benim bebişe bakacak olan çok..eşimin teyzeleri var dünya tatlıları..biz bakarız diolardı..kısmet bakalım..gel bebiş gelllll..
valla kızlar; listede bulunupta , 1 hafta boyunca kk ya girdiği halde sebepsiz yere bizim topike uğramayan hatunları silcem. aradan 1 hafta geçmiş, kk ya girip o topik senin bu topik benim fink atıyosa ve buraya bi slm bile vermiyosa listede ne işi var dimi ama.
ayol en iyi kaynana mort kaynana :)boşver sen onları:)istisnalar kaideyi bozmaz
ayy yeter onla gelsin dee geerisi hikayee elbet bakılacaklarr
nasıl yani napıyon burdayım oturuyom niye sordunyaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
başakımmmmm napıyonnnn????
erenay kızdı sanırım ben konuşmayim en iyisi...
nasıl yani napıyon burdayım oturuyom niye sordun
on numara lafayol en iyi kaynana mort kaynana :)boşver sen onları:)istisnalar kaideyi bozmaz
kızz bu nasıl bi ruh hali karman çorman
erenay huysuz hatundur boşvir sen onuerenay kızdı sanırım ben konuşmayim en iyisi...
kızllarrrr kasıklarımmm ağrıyorrrr erken mi gelecek ne benim kırmızılar
ayyy kızlar bugün rüyamda kocişle gidip test alıyoruz ben yapıyorum çift çizgi çıkıyor bi bakıyom annemde yanımdaaa
anne hamileyim diyommm bi seviniyoduk ailecek bi mutluydukkk ahhhh.. bide diyorum ki bu değişik bi test ama kız mı erkekmi onuda gösteriyomuş kızım olacakmış pembe çıkmış
totom açık kalmış heralde yineeee
yada deliriyorummmm