Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

selam kızlar nasılsınız...off tam geldim sohbet etcektim kociş geldi...neyse sonra görüşürüz iyi geceler hepinize

aynen okadar uğraşmışım boşmu geçecek

esım aradıgında dıyorum ben suslenyrm dıyee bakıym ogun ellerı dolu dolu gelıyo yemek yıyrz masayı o topluyoooo suan herseyyy yolunda gıdyo yenı oldugum ıcın heralde
cocuk olunca bole olacgnı sanmyrum

aynen okadar uğraşmışım boşmu geçecek
aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

anlatta çatliyim hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
geldi sarıldı bende
ilgilen benle didimm
tv yi açmadı pc yede oturmadı benle ilgilendiii
sonra misafirliğe gittikkkkk,,,

selam kızlar nasılsınız...off tam geldim sohbet etcektim kociş geldi...neyse sonra görüşürüz iyi geceler hepinize

tamam kaç sende kaçççç

hop hop hop hop hop hop hop hop

kop kop kop kop kop kop kop kop kop:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

nelere kaldık yaaa
neyse napıyon şu anda??
ütü yapmam lazım ama benim hiç yapasım yok
kızlar bu arada ellerimiz boş kalmasın herkese benden votka vişne votka viş ne votka vişne
üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüzzzzzzzz

vajinusmusken körkütük sarhoşda olmuşdum sonra ağlama krizleri falan ben almıyayım ben gidip maden suyu açayım

ütü yapmam lazım ama benim hiç yapasım yok

vajinusmusken körkütük sarhoşda olmuşdum sonra ağlama krizleri falan ben almıyayım ben gidip maden suyu açayım

kuzum on nasl parti maden sulu parti mi olur. kona memnun edebilmek için körkütük içmişsin bi de bizim için içi ver

görüşürüz iyi geceler
esım aradıgında dıyorum ben suslenyrm dıyee bakıym ogun ellerı dolu dolu gelıyo yemek yıyrz masayı o topluyoooo suan herseyyy yolunda gıdyo yenı oldugum ıcın heralde
cocuk olunca bole olacgnı sanmyrum

inşallah devam ettirirsiniz....bizde birlikte yaparız yardım eder ama öyle hergün süs püs uğraşamam arada bir eşim için yaparım gözü gönlü şenlensin gözü dışarıya kaymasın diye...ya benim net çok yavaş 2 saatte zor gidiyo bi mesaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…