başak bak altta kaç kişi var kimse seriiii yazmıyo annem hareketlendirr şurayyıııı
başak kocacım beni sakinleştirdiii moralim iyiiiiiiii
anlatayım mııı
kızlar bu arada ellerimiz boş kalmasın herkese benden votka vişne votka viş ne votka vişne
üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüzzzzzzzz
aynen okadar uğraşmışım boşmu geçecek
aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaynen okadar uğraşmışım boşmu geçecek
geldi sarıldı bendeanlatta çatliyim hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
selam kızlar nasılsınız...off tam geldim sohbet etcektim kociş geldi...neyse sonra görüşürüz iyi geceler hepinize
hop hop hop hop hop hop hop hop
ütü yapmam lazım ama benim hiç yapasım yoknelere kaldık yaaa
neyse napıyon şu anda??
kızlar bu arada ellerimiz boş kalmasın herkese benden votka vişne votka viş ne votka vişne
üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüzzzzzzzz
aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
geldi sarıldı bende
ilgilen benle didimm
tv yi açmadı pc yede oturmadı benle ilgilendiii
sonra misafirliğe gittikkkkk,,,
tamam kaç sende kaçççç
ütü yapmam lazım ama benim hiç yapasım yok
vajinusmusken körkütük sarhoşda olmuşdum sonra ağlama krizleri falan ben almıyayım ben gidip maden suyu açayım
vajinusmusken körkütük sarhoşda olmuşdum sonra ağlama krizleri falan ben almıyayım ben gidip maden suyu açayım
gel kuzum gel bilgilerini ver eklen listemizeeee
tekşart hergün uğrayıp bi kelimede olsa yazcann:
naptı sanaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bplanı mı
yazarım yazmammı da konu okaadr hızlı ilerlioki yetişemiyorum size bilgilerimide yazmıştım önceki sayfalarda :)):
hayırrrrr tabiiisiiiiii
sarıldıı sımsıkııııııı
kolları yetişti mi sarmaya
görüşürüz iyi gecelerselam kızlar nasılsınız...off tam geldim sohbet etcektim kociş geldi...neyse sonra görüşürüz iyi geceler hepinize
esım aradıgında dıyorum ben suslenyrm dıyee bakıym ogun ellerı dolu dolu gelıyo yemek yıyrz masayı o topluyoooo suan herseyyy yolunda gıdyo yenı oldugum ıcın heralde
cocuk olunca bole olacgnı sanmyrum