Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende net buldum dok cook zorlandım ozmanlar burayıda bılmyıdum kımseye anlatamıydum hala kımse bılmyoo dıyrum 1.5 sene bunla ugrstım ıns bebsım benı bekletmez
ayy cnm ya ıns hamıs kalırsın en yakın zamandaa bolesı gercekten zor dok muaneye bıle gıdemıyosun altan muane olacz dıyee

ben söylüyorum yavaş yavaş ablama arkadaşıma ben böyle bişey yaşadım diye artık olan olmuş nasıl şaşırıyorlar bukadar yıl nasıl sabretti diye...o dr muanesinden halen ürküyom her gittiğim dra söylüyorum ben böyle bişey yaşadım biraz canım acıyor diye sağolsunlar ona göre davranıyorlar...inşallah canım inşallah biran önce bekletmeden gelir meleklerimiz

ben soylemeyı hıc dusunmuyrum yaa aklıma bıle getırmıyorumm off ney unuutayım bu konuyuuu ben bebısımı ıstyorummmmm
arkamda anne anne dıye doolassın

neden her gece uyuyor numarası yapıyorsun arada seni bekledim de de sevinsin garip

arada şımartmak lazım abartmadan... mesala işin var bu akşam niye acele ediyon seni bekledim dersin... nerden bilecek kendi işin için beklediğini

tecrübe tecrübeeeee
dinle başak dinleee

hayır cezalı o çünkü ben onu hep beklediğimi gösteriyordum sevnsin diye. ama geçen gün yine bekledim onu uyumadım. kapı sesini duydum eve girdi, odamıza hiç uğramadan 1 saat annesinin yanınd oturdu. abartısız 1 saat. odaya bilem gelmedi.. ulan koca kafa önce insan bi odasına gelir ben geldim karıcım der, ondan sonra nereye gidiyosan gittt..
çok kızdım bu hareketine.. sonra dedim ki ; bi da seni beklemicem dedim.. şimdi de uyumş numarası yapıym

demi aranızda en tecrübeli ben sayılırım 14 yıl nasıl geçti sanıyorsunuz arada ufak oyunlar oynamak lazım kendilerini önemli hissetsinler yeri geldimide postanı koyacan başına çıkmayacak

yok ben posta koymammmmm
o yerini bilir başıma çıkmaz aşkım benim

ben soylemeyı hıc dusunmuyrum yaa aklıma bıle getırmıyorumm off ney unuutayım bu konuyuuu ben bebısımı ıstyorummmmm
arkamda anne anne dıye doolassın

tabi canım senin kendi tercihin kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yapacan ben rahatsız olmuyorum bu konuyu konuşmaktan geçmiş bitmiş

az fena diilsin haaa
çok sinir oluyo insan belki hanımın bekliyo dimiiiii??
telefonunu çaldıraydın yaa annem aklına gelmedimiii???
seninde kızınca herşey aklından mı gidiyo??

sen şimdi posta koyma modundasın devam ozaman haketmiş

kaynanlamı oturuyosun kuzummm

ben çıkayım ütü yapacam daha en azından yarın giyeceğini ütüleyeyimde gerisini sonra düşünürüm iyi gecelr

az fena diilsin haaa
çok sinir oluyo insan belki hanımın bekliyo dimiiiii??
telefonunu çaldıraydın yaa annem aklına gelmedimiii???
seninde kızınca herşey aklından mı gidiyo??

inadımdan çaldırmadım.bakalım ne zaman gelecek diye bekledim. odun odaya geldiğinde ben uymuşum ööle sinir oldum kiiiiii
sen şimdi posta koyma modundasın devam ozaman haketmiş
evet dimi ablacım doğru yoldayım.

kaynanlamı oturuyosun kuzummm

maalesef kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…