hazır mısınnn emin misin hazır olduğundan. biraz kilo vereydin eyydiiiiiiii
kaçıcanmı kankaaaa???
neden her gece uyuyor numarası yapıyorsun arada seni bekledim de de sevinsin garip
1 de geliyo herif. ayrıca gelmese bile ben sabakleyin işe gidiyom kuzum zaten kaçmam gerek
şu çok meşhur dr gittim bir akşam beyaz şhowu izlerken beynimde şimşekler çaktı haydar dümen vardı programında bir bayan dr aradı onun sayesinde yenmiş bende ertesi gün aradım randevu aldım...ondan önce nereye gideceğimi bilemedim ankaradan da randevu almıştım bir klinikten sonra vazgeçtim gidip gelmesi zor olacaktı diye... en son haydar dümene gittik işte o programdan sonra...önceden internet falanmı vardı keşke olsaydı ben araştıra araştıra ne yapacağımı nereye gidecem nasıl yapcam hepsini öğrenirdim...çevrende kimseyede söyleyemiyorsunki bi yardımcı olsunlar...hem eşim flört ettik ozamalar diyor sen benim förtümsün sevgilimsin diyordu
aynen özendin sansınnn
arada şımartmak lazım abartmadan... mesala işin var bu akşam niye acele ediyon seni bekledim dersin... nerden bilecek kendi işin için beklediğini
bende net buldum dok cook zorlandım ozmanlar burayıda bılmyıdum kımseye anlatamıydum hala kımse bılmyoo dıyrum 1.5 sene bunla ugrstım ıns bebsım benı bekletmez
ayy cnm ya ıns hamıs kalırsın en yakın zamandaa bolesı gercekten zor dok muaneye bıle gıdemıyosunaltan muane olacz dıyee
ben soylemeyı hıc dusunmuyrum yaa aklıma bıle getırmıyorumm off ney unuutayım bu konuyuuu ben bebısımı ıstyorummmmmben söylüyorum yavaş yavaş ablama arkadaşıma ben böyle bişey yaşadım diye artık olan olmuş nasıl şaşırıyorlar bukadar yıl nasıl sabretti diye...o dr muanesinden halen ürküyom her gittiğim dra söylüyorum ben böyle bişey yaşadım biraz canım acıyor diye sağolsunlar ona göre davranıyorlar...inşallah canım inşallah biran önce bekletmeden gelir meleklerimiz
tecrübe tecrübeeeee
dinle başak dinleee
neden her gece uyuyor numarası yapıyorsun arada seni bekledim de de sevinsin garip
arada şımartmak lazım abartmadan... mesala işin var bu akşam niye acele ediyon seni bekledim dersin... nerden bilecek kendi işin için beklediğini
tecrübe tecrübeeeee
dinle başak dinleee
demi aranızda en tecrübeli ben sayılırım 14 yıl nasıl geçti sanıyorsunuz arada ufak oyunlar oynamak lazım kendilerini önemli hissetsinler yeri geldimide postanı koyacan başına çıkmayacak
ben soylemeyı hıc dusunmuyrum yaa aklıma bıle getırmıyorumm off ney unuutayım bu konuyuuu ben bebısımı ıstyorummmmm
arkamda anne anne dıye doolassın
hayır cezalı o çünkü ben onu hep beklediğimi gösteriyordum sevnsin diye. ama geçen gün yine bekledim onu uyumadım. kapı sesini duydum eve girdi, odamıza hiç uğramadan 1 saat annesinin yanınd oturdu. abartısız 1 saat. odaya bilem gelmedi.. ulan koca kafa önce insan bi odasına gelir ben geldim karıcım der, ondan sonra nereye gidiyosan gittt..
çok kızdım bu hareketine.. sonra dedim ki ; bi da seni beklemicem dedim.. şimdi de uyumş numarası yapıym
hayır cezalı o çünkü ben onu hep beklediğimi gösteriyordum sevnsin diye. ama geçen gün yine bekledim onu uyumadım. kapı sesini duydum eve girdi, odamıza hiç uğramadan 1 saat annesinin yanınd oturdu. abartısız 1 saat. odaya bilem gelmedi.. ulan koca kafa önce insan bi odasına gelir ben geldim karıcım der, ondan sonra nereye gidiyosan gittt..
çok kızdım bu hareketine.. sonra dedim ki ; bi da seni beklemicem dedim.. şimdi de uyumş numarası yapıym
az fena diilsin haaa
çok sinir oluyo insan belki hanımın bekliyo dimiiiii??
telefonunu çaldıraydın yaa annem aklına gelmedimiii???
seninde kızınca herşey aklından mı gidiyo??
evet dimi ablacım doğru yoldayım.sen şimdi posta koyma modundasın devam ozaman haketmiş
kaynanlamı oturuyosun kuzummm
ben çıkayım ütü yapacam daha en azından yarın giyeceğini ütüleyeyimde gerisini sonra düşünürüm iyi gecelr