Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

görüşürüz iyi geceler

inşallah devam ettirirsiniz....bizde birlikte yaparız yardım eder ama öyle hergün süs püs uğraşamam arada bir eşim için yaparım gözü gönlü şenlensin gözü dışarıya kaymasın diye...ya benim net çok yavaş 2 saatte zor gidiyo bi mesaj

bende hergun yapmam hatta bugun kocıs dıyo hep bole suslen dıyo olmaz dıyorumm arada olsun tadı kacmasınnnnnn:KK60::KK1::KK1:

kuzum sendemı vajıydın:44:
evet hemide 7 yıl kadarcık
kuzum on nasl parti maden sulu parti mi olur. kona memnun edebilmek için körkütük içmişsin bi de bizim için içi ver:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
iyi sizimi kıracam içelim güzelleşelim:nazar:
bende hergun yapmam hatta bugun kocıs dıyo hep bole suslen dıyo olmaz dıyorumm arada olsun tadı kacmasınnnnnn:KK60::KK1::KK1:

arada olsunki daha heyacanlı olur hergün olunca normal karşılıyolar

kuzuumm seviyom seni kanka be yüzümü güldürüyon sen. aşaada senin adını görünce mutlu oluyom.:KK16::KK16:
aşk mı lan yoksa buu:KK53::KK53:
ondan kıskanıyon beniiiiii
anladımmmmm
bak bende seni görünce mutlu oluyom ama sapıklaştırmayalım olayıı
ayrıca ben kocamdan hoşlanıyommm

arada bi yeterrrrr

nazemır 7 yılcıkmı abowww ne kadar uzun suree nasıl yendın tatlım bıde en onemlısı herkez cocuk dedıgınde ne yaptın:18::18:

evet hemide 7 yıl kadarcık

iyi sizimi kıracam içelim güzelleşelim:nazar:
eyvallah anam:nazar::nazar:

ondan kıskanıyon beniiiiii
anladımmmmm
bak bende seni görünce mutlu oluyom ama sapıklaştırmayalım olayıı
ayrıca ben kocamdan hoşlanıyommm

arada bi yeterrrrr

öff beee bi kered ekocanı katma beeeeeeee:KK4::KK4::KK4:
tamam ben dekocamdan hoşlanıyom ama seni de seviyom yani:KK36:

kızlar bı arkadas topık acmıs hamıleyım dıye bı goz attım hazır degılmı korundugum halde yazmıss allahım ben korunmuyorum cook ıstyrm banada ver bı can:KK49::KK1:

of ya hiçç okuyamıyooomm yazılanları hiiiiiçççççççççççççççç:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:
yarın iş yerinde bütün yazdıklarınızı okuycam kızlar.. evet evet hepiniz e diyorum. tek tek okuycam. şu an banyodan yeni çıktım kenile ilgileniyorum, tırnak kaş bıyık vs:108:
e birasdan kocam gelecek , uyuyo numarası yapmam gerek. o gelmeden işlerimi bitirmeliyim.

of ya hiçç okuyamıyooomm yazılanları hiiiiiçççççççççççççççç:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:
yarın iş yerinde bütün yazdıklarınızı okuycam kızlar.. evet evet hepiniz e diyorum. tek tek okuycam. şu an banyodan yeni çıktım kenile ilgileniyorum, tırnak kaş bıyık vs:108:
e birasdan kocam gelecek , uyuyo numarası yapmam gerek. o gelmeden işlerimi bitirmeliyim.

kaçıcanmı kankaaaa???:KK5::KK5::KK5:

bende 1.5 sene cektım ıyyy :KK43::KK43: en kotu zamanlarımdı korunuyz dıye yalanlar soyluydum baskı yapıyolardıı neden dok bu kadar gectıtın bıde hangı dok gttn kuzum

şu çok meşhur dr gittim bir akşam beyaz şhowu izlerken beynimde şimşekler çaktı haydar dümen vardı programında bir bayan dr aradı onun sayesinde yenmiş bende ertesi gün aradım randevu aldım...ondan önce nereye gideceğimi bilemedim ankaradan da randevu almıştım bir klinikten sonra vazgeçtim gidip gelmesi zor olacaktı diye... en son haydar dümene gittik işte o programdan sonra...önceden internet falanmı vardı keşke olsaydı ben araştıra araştıra ne yapacağımı nereye gidecem nasıl yapcam hepsini öğrenirdim...çevrende kimseyede söyleyemiyorsunki bi yardımcı olsunlar...hem eşim flört ettik ozamalar diyor sen benim förtümsün sevgilimsin diyordu:KK16:

neden her gece uyuyor numarası yapıyorsun arada seni bekledim de de sevinsin garip

X