Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ama başka topiklerde yapıyolarrrrr
neyse ben okurum kendime bi tane bi taneee napiimmmmm

ben ebattan diyorummm "başakın dediği gibi":KK1:

bende meryem suresıne baslamıstım 20 gun falan okudum ama turkcesı sonra adet oldum bıraktım ole kaldıı turkcesı olaz kımı dedıı ablama soledım o bana baslayacak ıns okur

selam kızlar bende geldim aranıza benide alırmısınız :):)

daha çok yeniyim belki bu yolda ama yaşayıp görücez alllahım en kısa zamanda hepimize nasip eder inş. bu güzel duyguyu.

kendimi tanıtayım 25 yaşındayım doğumevinde çalışıyorum hergün karnı burnunda kontrole gelen çatır çatır doğuran kadınların arasında doğuramamak yavaş yavaş koymaya başlasada şimdilik direniyorum.
2.5 yıllık evliyim eylülden beride çalışıyıoruz 4. ayımız yani hala bi tık yok. doktorumun dediğine göre 5.5 cm lik bi çikolata kistiyle hamile kalmam biraz zormuş 6-7 ay dene desede umudumu yitirmiyorum.
bu ay ilk defa ovulasyon testlerine başladım netten sipariş verip dün ve bugün yani 18. ve 19. günde yakalım çift çizgileri yani yumutam oluşmuş çatlıcak inş. diğer aylarda hep 14. güne ağırlık verdiğim için sonrasında dinlenmeye çekiliodum belkide yumurtayı yakalayamadık kim bilir.:emir_bebek:

işte böyleee...:KK23:
burda birilerinin desteklediğini görmek bile güzel. dışarıda bu olay böyle olmuo çünkü acınarak bakılması yada aman olur takma kafana denmesi uyuz etsede şimdilik ses çıkartmıyorum ve duymuyorum :KK36:

bende geldim yazdım ama kimse hoşgeldin demediiiii :KK31::KK31::KK31:

ama başka topiklerde yapıyolarrrrr
neyse ben okurum kendime bi tane bi taneee napiimmmmm

ben ebattan diyorummm "başakın dediği gibi":KK1:

kuzum bööle paylaşarak okuyolar mı bşka yerlerde. topiklerde çok fazla dualarda filan bahsetmek yasakta.

ewett ya ben 6 senedir uğraşıyom tık yokkkk
millet tecavüzden hamile kalıyooo
acaba ...............
bizde mi denesekkk....:KK1:

ben kilolu çıtırımmm:KK39:

tecavüz olayına bende şaşırıyordum nasıl denk geliyor diye oysa tecavüzden dolayı kadın aşırı korku ve adrenalinden dolayı yumurtası çatlıyormuş ondan hamile kalıyorlarmış anlatabildimmi biraz karışık oldu sanki... istersen dene zararı olmaz... bende eşime diyorum boşanalım gizli gizli birlikte olalım belki hamile kalırım diye heyacan dorukta olacak nasıl olsa...bende zayıf sayılmam ama yaşımı göstermiyorum minyon tipliyim yazın benden 1 yaş büyük komşumla alışverişe gitmiştik oradaki kadın beni kızı sanmış

heee tamam cnm anladım şimdi ufff kafa basmıyo gayri bu gece bizimde maç gecemiz gün aşırı hadi ben kaçarrr yarın görüşmek üzere ayrıcana daha acemiyem kusurabakmayın:)

bende geldim yazdım ama kimse hoşgeldin demediiiii :KK31::KK31::KK31:
hoşgeldiiiinn göremedik kuzum kusura bakmaa
nassınnn???

kuzum bööle paylaşarak okuyolar mı bşka yerlerde. topiklerde çok fazla dualarda filan bahsetmek yasakta.

evet okuyolarr gördüm bi kaç topikteee
neyse riske atmayalım topikiiiii
napalım evde okuruzz kendi kendimizee

tecavüz olayına bende şaşırıyordum nasıl denk geliyor diye oysa tecavüzden dolayı kadın aşırı korku ve adrenalinden dolayı yumurtası çatlıyormuş ondan hamile kalıyorlarmış anlatabildimmi biraz karışık oldu sanki... istersen dene zararı olmaz... bende eşime diyorum boşanalım gizli gizli birlikte olalım belki hamile kalırım diye heyacan dorukta olacak nasıl olsa...bende zayıf sayılmam ama yaşımı göstermiyorum minyon tipliyim yazın benden 1 yaş büyük komşumla alışverişe gitmiştik oradaki kadın beni kızı sanmış
tamam bende adrenalin korku olsun diye bangi jampingte deniyim yüksekten korkarımm hemde adrenalin olurr hemde mazisi....
çocukuma anlatırım biz seni bööle yaptıkk diyyee:KK60::KK60::KK60:
heee tamam cnm anladım şimdi ufff kafa basmıyo gayri bu gece bizimde maç gecemiz gün aşırı hadi ben kaçarrr yarın görüşmek üzere ayrıcana daha acemiyem kusurabakmayın:)

hadi gene gel kuzummm

hoşgeldiiiinn göremedik kuzum kusura bakmaa
nassınnn???

evet okuyolarr gördüm bi kaç topikteee
neyse riske atmayalım topikiiiii
napalım evde okuruzz kendi kendimizee
aslında yapsak iyi olurdu çünkü ben zorlanıyom neyse eroşum şu aN pek aktif değilim sOhbetlere adapte olamdım, kaşlarımı alıyorum, bi de kullandığım laptop yeni (biz de para gani de)
biribirimize alşmakta zorlanıyoruz. her an şiddetli geçimsizlikten ayrılabilirm

Son düzenleme:
tamam bende adrenalin korku olsun diye bangi jampingte deniyim yüksekten korkarımm hemde adrenalin olurr hemde mazisi....
çocukuma anlatırım biz seni bööle yaptıkk diyyee:KK60::KK60::KK60:

hadi gene gel kuzummm

ne yapacan herşey çocuk için... herkes normal yapıyo zaten bi farkımız olsun madem bu kadar yıl bekledik bangi jampinglede olur...

aslında yapsak iyi olurdu çünkü ben zorlanıyom neyse eroşum şu pek aktif değilim sahbetlere adapte olamdım, kaşlarımı alıyorum, bi de kullandığım laptop yeni (biz de para gani de)
biribirimize alşmakta zorlanıyoruz. her an şiddetli geçimsizlikten ayrılabilirm

başak bak altta kaç kişi var kimse seriiii yazmıyo annem hareketlendirr şurayyıııı

başak kocacım beni sakinleştirdiii moralim iyiiiiiii:KK76::KK76::KK76:i
anlatayım mııı

kızlar bu arada bişey sorcam bu kadınlarkulubune üye olmak ücretlimiydi ben ücretsiz üyelikten üye oldum ama bilgilendirin lütfen yoksa herif beni uçurur

kızlar bu arada ellerimiz boş kalmasın herkese benden votka vişne votka viş ne votka vişne:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüzzzzzzzz:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

X