Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

varya yaklaşık 2 senedir hiç bööle olmamıştımm yaaaa
o neydi zırladım zırladımmm:KK14::KK14::KK14:
ama ciğerim yandı aklıma geldikçeee
daha da çok ağladımmm:KK14::KK14::KK14:
ooh rahatladımm
iyi geldi iyiyim şimdikk:KK42:

aslında ööle çok ağlayan biri değilim ama geldiler sonundaa:KK53::KK53::KK53::KK50:

bazen aglamak gercekten ıyı gelıyoo acılıyorumm ben bu kadar surede kafayı bozma durumuna geldım ınssss bebısın senı bekletnez artkdaaa bı an once hamıs olursun cıtır hatunummmm

arkadaşlar bizde dua okuyalımmı????
meryem suresi falann hamile kalmak için okunuyomuşşş
40 tane kalabalıkız adam başı 2-3 tane okundumu tamamlanır bi çabukk
yada yasin okuruzzzzz
farketmez sebep olalım birbirimizeee....
olur tabi biz daha öncede okumuştuk arkadaşlarla meryem tefriciyede okumuşduk sırayla
ben dayanamam supelensem bı celıskeye dussem ooo sagır sultana bıle dıyecegım :KK60:
uzulme aglama canım ınanıyorum hepımız hamıs olacagızzz
ben olsamda içimde saklayamam sevincimi tüm dünyaya duyurmak isterim
inşallah canım hepimizin
herkes çook mutlu olsunn
kimse sorun yaşamasın dileğimmm

amiiiinnnnnn inşallah

hayırlı geceler orta doğu ve balkanların en sexi hatunları:KK23::KK23::KK23:
en son 39. sayfada bırakmıştım. çok korktum sayfalar birikmiştir nasıl okucam diye:KK30::KK30:
42. sayfada olduğunu görünce rahat bi nefes aldım:KK76::KK76:
kanka partiye başlayabiliriz. yeni sexi hatunlarımız varmış. ben listeyi bi ara güncelleyim maaşallah iyice kalabalık olduk. artık birbirimize oturmaya gittiğimzde 20 tane karnı burnunda hamiş olcaktık artık 30 tane olcaz heralde:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:
ovvvvvvvvvvv 30 tane koca göbekli hatun düşünemiyorummmmmm............
hoş geldiniz kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:KK3::KK3:

Son düzenleme:
bazen aglamak gercekten ıyı gelıyoo acılıyorumm ben bu kadar surede kafayı bozma durumuna geldım ınssss bebısın senı bekletnez artkdaaa bı an once hamıs olursun cıtır hatunummmm

hiçbirimizi bekletmesinler inşallahhhh
hemencecik gelsinlerrrrrr:KK52:
laf aramızda pek çıtır sayılmammm:KK1:

Aynen cnm bende öyle yok hangi dua yok hangi kür ne yiyeyim ne içeyim:)eşimde bişey olmadığı halde cakşır tohumu getirttim hataydan içelim dedim bi yudum içti dahada içmiyo:)viegra etkisi varmis yaaaaa korktu herif

bıde su dızılerde bı halvette hemen hamıs oluyolar ya esıme dııyorum ben yırtıyorum kendımı kacc aydrr onlar nasıl kalıyosaa bana da solesınler esım dıyooo ıyıce sııyırdın o dızı dızı dıyooo yanıı dızıler bıle benı etkılıyoo:KK53::KK53::KK53::26:

en son 39. sayfada bırakmıştım. çok korktum sayfalar birikmiştir nasıl okucam diye:KK30::KK30:
kanka partiye başlayabiliriz. yeni sexi hatunlarımız varmış. ben listeyi bi ara güncelleyim maaşallah iyice kalabalık olduk. artık birbirimize oturmaya gittiğimzde 20 tane karnı burnunda hamiş olcaktık artık 30 tane olcaz heralde:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:
hoş geldiniz kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:KK3::KK3:
hoş bulduk pijamalarımı giydim bekliyorum parti başlasın diye
hiçbirimizi bekletmesinler inşallahhhh
hemencecik gelsinlerrrrrr:KK52:
laf aramızda pek çıtır sayılmammm:KK1:

boşver nasılsa görmüyorlar bizi çıtır sansınlar:KK1:

şimdi doluştukkk
partiye .....start...........veriyorum kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
haydeeeeeeeeeeeeeeeee:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK52::KK52::KK52::KK52::nazar::nazar:

aynen ayda 3 tane hamiş alsak sene boyunca 30 bebiş olurrrrr:KK60:

kank a ben çıtır sayılmam demişsin yaşından dolayı diyorsan aşk olsun lafın ucu bana da dokunuyo. daha genciz kızım. ama ebatından dolayı diyosan haklısın çıtır sayılmazsın:KK60:

cipsimi jelibonumu aldım yanıma zıkkımlanıyom valla ne güzel çatla sen de. erenay kuzum meryem suresini ben kendim okumaya çalışıyordum ama regl dolayısı ile mecburen ara verdim. ama ara vermeden 41 gün okumak gerek. ve her 1 tane okumak lazım tek başıma bunu yapamıyorum. gönüllü arkadaşlarla yapmak çok isterim fakat dua olayları topiklerde yapmak yasakmış topikimizi kapabilirler bence

bıde su dızılerde bı halvette hemen hamıs oluyolar ya esıme dııyorum ben yırtıyorum kendımı kacc aydrr onlar nasıl kalıyosaa bana da solesınler esım dıyooo ıyıce sııyırdın o dızı dızı dıyooo yanıı dızıler bıle benı etkılıyoo:KK53::KK53::KK53::26:
ewett ya ben 6 senedir uğraşıyom tık yokkkk
millet tecavüzden hamile kalıyooo
acaba ...............
bizde mi denesekkk....:KK1:
boşver nasılsa görmüyorlar bizi çıtır sansınlar:KK1:

ben kilolu çıtırımmm:KK39:

kank a ben çıtır sayılmam demişsin yaşından dolayı diyorsan aşk olsun lafın ucu bana da dokunuyo. daha genciz kızım. ama ebatından dolayı diyosan haklısın çıtır sayılmazsın:KK60:

cipsimi jelibonumu aldım yanıma zıkkımlanıyom valla ne güzel çatla sen de. erenay kuzum meryem suresini ben kendim okumaya çalışıyordum ama regl dolayısı ile mecburen ara verdim. ama ara vermeden 41 gün okumak gerek. ve her 1 tane okumak lazım tek başıma bunu yapamıyorum. gönüllü arkadaşlarla yapmak çok isterim fakat dua olayları topiklerde yapmak yasakmış topikimizi kapabilirler bence
ama başka topiklerde yapıyolarrrrr
neyse ben okurum kendime bi tane bi taneee napiimmmmm
duysunn bu topıngdee mutlu olacaktık eglenecektıkk bat gununu unutacaktık kısacası mutlu olacaktık yaaaa hala kendımızı 18 cıtır olarak gorelımm o zaman daha mutlu oluruz:KK60: :KK60:

ben ebattan diyorummm "başakın dediği gibi":KK1:

ewett ya ben 6 senedir uğraşıyom tık yokkkk
millet tecavüzden hamile kalıyooo
acaba ...............
bizde mi denesekkk....:KK1:

ben kilolu çıtırımmm:KK39:

ben bu ay gun asırı yapmadımm 4.5 gunde bı halvet oldu bu seferde bole denedım ustune dusmedı ıns bolede yumurtlama donemımı kacırmamısımdır gercı hala calısmalara devemm:KK1::KK1::KK1:

kızlarr az önce geldim şöle bi bakındım sizlere şimdi çıkayım uykum geldi hayde yarın görüşürük çıtırlarımmm :KK1:
herkese iyi geceler tatlı rüyalarrrrr:KK54::KK16::KK16::KK16:

X