Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende şakasına hep birgün evlenip gelecem bu benim kocam diyecem diyodum zaten ne söylersem hemen başıma gelir artık nasıl bir şom ağızlıysam öylede oldu gerçi tanıyorlardı...ama benimki biraz planlı programlı oldu biz temmuzda anlaştık kasımda kaçtık bugünde düğünümüzün olduğu tarih 7 aralık...ben dedim önce evi ayarlayacan yaşayacak kadar eşya olacak ondan sonra ben evden işe gidiyorum diye çıktım herkes evden gidincede eşyalarımı aldım eşimde kapıya kadar geldi yardıma öyle kaçtık ayrıntılara pek girmiyorum yoksa kim olduğum ortaya çıkar

evlilik yıldönümün kutlu olsun nazemircimmm...nice sağlıklı bebişli yıllar diliyorumm..

valla tam ekşın kadınısın:)
evin küçüğü olduğum için kimse beni sallamazdı fasulye gibi bişeydim:)siz durun hele ben kaçayımda görün derdim ama
kısmet olmadı:KK66:

bende ortancaydım ablamları kim istediyseler karşı çıkmadılar en sessizi ben kimseye karşı bile konuşmazdım... hiç kimse beklemezdi benden bi bana gelince karşı çıkacakları tuttu...benden sonra küçüklerimde istediğiyle evlendi...ama iyi bişey değil kardeşlerimin düğününde hep içim burkuldu ben yaşayamadım bunları diye pek düğünleride sevmem duygulanıyorum

ben bi tüfekhane yapıp geliyom tüfekhaneydi demi basakkkkk
evet kuzum evet tüfekhane, yüz numara, ayak yolu, abdeshane, memiş hane bile denir yani

başak görüyonmu kız benden sonra pınarıda kendine benzettin:)
he yaaa kankalarım öğrendi benden tüfekhaneyi ne güzel

bende şakasına hep birgün evlenip gelecem bu benim kocam diyecem diyodum zaten ne söylersem hemen başıma gelir artık nasıl bir şom ağızlıysam öylede oldu gerçi tanıyorlardı...ama benimki biraz planlı programlı oldu biz temmuzda anlaştık kasımda kaçtık bugünde düğünümüzün olduğu tarih 7 aralık...ben dedim önce evi ayarlayacan yaşayacak kadar eşya olacak ondan sonra ben evden işe gidiyorum diye çıktım herkes evden gidincede eşyalarımı aldım eşimde kapıya kadar geldi yardıma öyle kaçtık ayrıntılara pek girmiyorum yoksa kim olduğum ortaya çıkar
:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

DOLUNAY kuzum nişanlısıyla kaçanlarda var.
madem sana karşı çıkmadılar sen de nişanlıyken kaçaydın

Son düzenleme:
ya derdin düğün olsu yaparık burda sana:)

:123:buda gelin çiçeğin...:KK71:

haydi halayaaaaaaa:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

çocuklarınızı pistten alın yavvvvv halay çekicezzzz
tey teyyyy teyyyy

:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

ama açıkçası bende düğünümü hatırlamak bile istemiyorum...neden bilmiyorum ama hala oturup
izlemedim cd yi:)

çooook stresli günlerdi,herhalde onları hatırlamak istemiyorum....geride kaldı şükür...şimdide bebek stresiyle başbaşayız..anacım biri bitiyo diğeri başlıyo

bende ortancaydım ablamları kim istediyseler karşı çıkmadılar en sessizi ben kimseye karşı bile konuşmazdım... hiç kimse beklemezdi benden bi bana gelince karşı çıkacakları tuttu...benden sonra küçüklerimde istediğiyle evlendi...ama iyi bişey değil kardeşlerimin düğününde hep içim burkuldu ben yaşayamadım bunları diye pek düğünleride sevmem duygulanıyorum

anacım bizimkiler daha eşimin adını duyar duymaz oğlummm moduna girdiler

yaff bi olmaz diyin,hele babama çok gönül koydum,küçük kızımın turşusunu kuracam demedi..:KK43:

DOLUNAY kuzum nişanlısıyla kaçanlarda var.
madem sana karşı çıkmadılar sen de nişanlıyken kaçaydın

kıyamam nazemir ablacım. çok şükür telli duvaklı çıktık baba evinden:123:
ama biz düğün yaptık ta noldu. bak dolunayda benmle aynı fikrde. valla cdyi izlemek istemiyom bende. hem çok stresli geçti hemde çok cahilliklerim vardı. aptal hareketlerim oldu.ç bunlardn biri düğün davetiyemizin ukalaca olmasıydı. farklılık yapalım diye çok şımardık:KK57::KK57:
keşke biri durdursaydı beni

naaptınız kız davetiyelere?

:KK9:

kıyamam nazemir ablacım. çok şükür telli duvaklı çıktık baba evinden:123:
ama biz düğün yaptık ta noldu. bak dolunayda benmle aynı fikrde. valla cdyi izlemek istemiyom bende. hem çok stresli geçti hemde çok cahilliklerim vardı. aptal hareketlerim oldu.ç bunlardn biri düğün davetiyemizin ukalaca olmasıydı. farklılık yapalım diye çok şımardık:KK57::KK57:
keşke biri durdursaydı beni

ya derdin düğün olsu yaparık burda sana:)

:123:buda gelin çiçeğin...:KK71:

haydi halayaaaaaaa:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

çocuklarınızı pistten alın yavvvvv halay çekicezzzz
tey teyyyy teyyyy

:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

ama açıkçası bende düğünümü hatırlamak bile istemiyorum...neden bilmiyorum ama hala oturup
izlemedim cd yi:)

çooook stresli günlerdi,herhalde onları hatırlamak istemiyorum....geride kaldı şükür...şimdide bebek stresiyle başbaşayız..anacım biri bitiyo diğeri başlıyo

bende sevmem düğün cdmi izlemeyi izleyenlerede siz izleyin ben yokken diyorum...canım düğün için sağol düğünüm oldu ama ailem yoktu herkes yabancıydı biran önce bitsede eve gitsem diye baktım ...neyse bir halay bende çekeyim sizin hatırınıza yoksa kimse beni oynatamaz:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::123:

anacım bizimkiler daha eşimin adını duyar duymaz oğlummm moduna girdiler

yaff bi olmaz diyin,hele babama çok gönül koydum,küçük kızımın turşusunu kuracam demedi..:KK43:

demekki bıkmışlarki senden kimi getirsen olmaz demiyeceklerdi:KK1:şaka şaka

X