Lavanta kokulummmm çok özledik seni cokkkk. Başınız sagolsun,nur içinde yatsın.Sen yokken bende kimyasal gebelik geçirdim biliyosun nisandada bi kimyasalim vardı hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elden simdide kimyadalin ardindan adet bekliyorum 42 gün oldu hala yok gebelikte yok...İnşallah birgün butada bizde mutlulugumuzu yazacağız ben inanıyorumm.Hepinize selamlar kızlar, söze nasıl başlayacağım bilemiyorum ama ,kısaca pek iyi günler yaşamadım, sizlerden ayrı kaldığım süre içerisinde, iki aşılama yaptırdım ikiside tutmadı, sonrasında yaninda doğduğum ,büyüdüğüm annem kadar sevdiğim nerdeyse hiç ayrılmadıgim nenem yani babaannem istanbula halam ın yanına ziyarete gitmiş ti..sapasağlam kadın bir hafta sonra rahatsızlandı ve iki ay sonra me yazık ki vefat etti canım nenecim..tam bir ay oldu öleli..Cenazesi için ben de istanbula gittim iki hafta oldu döneli şu anda bile zor yazıyorum, ama hayat işte hem herşey boş bomboş diyorsun hemde o boşluğu yaşamak zorundasın, halalarim çok kötü ALLAH kimsenin anasını başından eksik etmesin...umarım sizlerde iyisinizdir hepinizi öpüyorum. .
BeydosumHepinize selamlar kızlar, söze nasıl başlayacağım bilemiyorum ama ,kısaca pek iyi günler yaşamadım, sizlerden ayrı kaldığım süre içerisinde, iki aşılama yaptırdım ikiside tutmadı, sonrasında yaninda doğduğum ,büyüdüğüm annem kadar sevdiğim nerdeyse hiç ayrılmadıgim nenem yani babaannem istanbula halam ın yanına ziyarete gitmiş ti..sapasağlam kadın bir hafta sonra rahatsızlandı ve iki ay sonra me yazık ki vefat etti canım nenecim..tam bir ay oldu öleli..Cenazesi için ben de istanbula gittim iki hafta oldu döneli şu anda bile zor yazıyorum, ama hayat işte hem herşey boş bomboş diyorsun hemde o boşluğu yaşamak zorundasın, halalarim çok kötü ALLAH kimsenin anasını başından eksik etmesin...umarım sizlerde iyisinizdir hepinizi öpüyorum. .
Hepinize selamlar kızlar, söze nasıl başlayacağım bilemiyorum ama ,kısaca pek iyi günler yaşamadım, sizlerden ayrı kaldığım süre içerisinde, iki aşılama yaptırdım ikiside tutmadı, sonrasında yaninda doğduğum ,büyüdüğüm annem kadar sevdiğim nerdeyse hiç ayrılmadıgim nenem yani babaannem istanbula halam ın yanına ziyarete gitmiş ti..sapasağlam kadın bir hafta sonra rahatsızlandı ve iki ay sonra me yazık ki vefat etti canım nenecim..tam bir ay oldu öleli..Cenazesi için ben de istanbula gittim iki hafta oldu döneli şu anda bile zor yazıyorum, ama hayat işte hem herşey boş bomboş diyorsun hemde o boşluğu yaşamak zorundasın, halalarim çok kötü ALLAH kimsenin anasını başından eksik etmesin...umarım sizlerde iyisinizdir hepinizi öpüyorum. .
Sara Naber canim
Neden gelmiyorsun ?
Özledim seni gel artık
Bende iyiyim canim benimBende seni çok özledim canım bu aralar çok mesgulum gelirim arada
Sen nasılsın cocuklar nasıl esinle sorunlarınız bitti değilmi
slm sara özlettin kendini yoğun bile olsun arada yaz merak ediyorum seniBende seni çok özledim canım bu aralar çok mesgulum gelirim arada
Sen nasılsın cocuklar nasıl esinle sorunlarınız bitti değilmi