Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Evi supurdum sildim halilari fircaladim salomunkileri balkondan silkeledim havalandirdim simdi serdim hepsini geri camasirlari katlayip yerlestirecegim sonrada banyo wc temizleyecegim sonrada mutfaga girecegim domates soslu makarnam var yanina yemek yapacağım birde profiterolu yapacagim yarın için

Temizlik ve yemek tamam tek tatlı kaldı onuda aksam yaparım artık. Baktimda tarih 5 eylül geçen sene bugün kürtaj olmuştum:KK51: 1sene daha geçmişşş gitmişşş:KK14:

Deroşş sende mi gelmicen artık heyy gidin gidisiii topik kuzularin sessizligine döndü tirsiyorum artik :KK53: topik başı da pazar açmış kk ya üst baş satiyor:cool: bassiz topik sessiz topik:p kimse gormesin diye topigi kapattım kendi kendime yazisiyorum:KK70: amanin kendi kendine konusmak gibi mi yani:KK57::KK57:

İyi geceler derosss babamlar geldi aradilar havaalanindan aldik eve gittiler bende simdi girdim eve sen neler yaptin bugun sesin solugun cikmadi tatlim topigin bütün isi bana kaldi evi temizledim bide topigi havalandir sil supur oyy ortalik toz kaplamis nr zamandir ugrayan yok ya iyice bi havalandirdim heyy gidinin gidisii lavanta kokulum yapardi bu isleri onceden beydagli beydagli beydaglimm lavanta kokardi topikk ordan cikti ben derdim hep ona lavanta kokulum diyee bi gitti gidis o gidis :KK61:OTE="derin_35, post: 42489182, member: 293429"]Iyi geceler miamiiiiii
:110:[/QUOTE]
Iyi

heyyyooo :cool:kimse yoksa yok:63: bu nedir yaaa :KK62: sessiz topik :KK12: ıssız topik :KK12: boynu bükük topik:KK12: terkedilmiş topik:63: :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

ben bugün yine temizlik yaptım dün yapamadıydım profiterolü yaptım bi tepside börek yaptım ablamlarda gelmedi belki gece dönmeden uğrarlar

Ablamlar geldi şimdi gittiler babaannemle halamda vardı cay içip kalktilar sessiz topik anlatayimda ses olsun az :KK50:

Miami
Haftasonu biraz yogundu
Eltimlere gittik
Yeni Ev almislardi kendilerine
Hayırlı olsuna gittik
Sonra benim misafir vardı
Herifde evdeydi yoğun geçti haftasonu

Gercekden kızlar nerde yaaaa
Sewos muhakkak gelirdi
Sarosda öyle
Beydos zaten ara vermişti bi süre gelmem diyordu
Çok özledim kızlar sizi gelin artık

derin_35 derin_35 eltinlerin evi hayırlı olsu ev hediyesi aldın mı? Ne aldın? Allah sağlıkla bizede ev sahibi olmayı nasip etsin inşallah. Evet iki çocukla yoğun bir haftasonu olmuş. Sevoyu facede dürümcüde gördüm en son:kk77: maşallah miro kocaman olmuş heyy gidinn zaman çabuk geciyor.Ondan oncede tatildeydiler dönüş tede kışlık hazırlamıştı.Evet bende özledim kızları keşke donseler ne güzel olur.Ama ben inanıyorum Allah ın izniyle inşallah bu topik bol bebisli bir topik olacak burada bebislerimizi konusacagiz birgün kızlar la inşallah:emir_bebek:

Inşallah canim benim

Canim ev hediyesi olarak güzel bir nevresim takımı aldım. Bir de yanına süs eşyası aldım. Amin Canim Allah herkese ev nasip etsin... herseyin başı sağlık ve huzur tabi.

Hepinize selamlar kızlar, söze nasıl başlayacağım bilemiyorum ama ,kısaca pek iyi günler yaşamadım, sizlerden ayrı kaldığım süre içerisinde, iki aşılama yaptırdım ikiside tutmadı, sonrasında yaninda doğduğum ,büyüdüğüm annem kadar sevdiğim nerdeyse hiç ayrılmadıgim nenem yani babaannem istanbula halam ın yanına ziyarete gitmiş ti..sapasağlam kadın bir hafta sonra rahatsızlandı ve iki ay sonra me yazık ki vefat etti canım nenecim..tam bir ay oldu öleli..Cenazesi için ben de istanbula gittim iki hafta oldu döneli şu anda bile zor yazıyorum, ama hayat işte hem herşey boş bomboş diyorsun hemde o boşluğu yaşamak zorundasın, halalarim çok kötü ALLAH kimsenin anasını başından eksik etmesin...umarım sizlerde iyisinizdir hepinizi öpüyorum. .

Hepinize selamlar kızlar, söze nasıl başlayacağım bilemiyorum ama ,kısaca pek iyi günler yaşamadım, sizlerden ayrı kaldığım süre içerisinde, iki aşılama yaptırdım ikiside tutmadı, sonrasında yaninda doğduğum ,büyüdüğüm annem kadar sevdiğim nerdeyse hiç ayrılmadıgim nenem yani babaannem istanbula halam ın yanına ziyarete gitmiş ti..sapasağlam kadın bir hafta sonra rahatsızlandı ve iki ay sonra me yazık ki vefat etti canım nenecim..tam bir ay oldu öleli..Cenazesi için ben de istanbula gittim iki hafta oldu döneli şu anda bile zor yazıyorum, ama hayat işte hem herşey boş bomboş diyorsun hemde o boşluğu yaşamak zorundasın, halalarim çok kötü ALLAH kimsenin anasını başından eksik etmesin...umarım sizlerde iyisinizdir hepinizi öpüyorum. .
Lavanta kokulummmm çok özledik seni cokkkk. Başınız sagolsun,nur içinde yatsın.Sen yokken bende kimyasal gebelik geçirdim biliyosun nisandada bi kimyasalim vardı hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elden simdide kimyadalin ardindan adet bekliyorum 42 gün oldu hala yok gebelikte yok...İnşallah birgün butada bizde mutlulugumuzu yazacağız ben inanıyorumm.

Beydosum
Kıyamam canim yaaaa
Başın sağolsun öncelikle Allah rahmet eylesin. Nur içinde yatsın nenecigin. Allah kalanlarına sizlere sabır versin uzun ömürler versin.

Aşılamalar içinde şaşırdım biraz. Daha öncelerde bu yöntemlere basvurmadan sorunsuz kolayca gebe kaliyordun şimdi böyle olmasinin nedeni hatta tek nedeni stres olabilir diye düşünüyorum. Aslında bir de olduğun ameliyattan sonra böyle olmasıda insanin aklına soru işareti getiriyor...
Artık burdamisin? Inşallah bi daha gitmessin canim benim. Yaralarımızı sevinclerimizi paylaşmaya devam edelim inşallah

Beydaglim başın sagolsun ninenin mekanı cennet olsun Allah sizlerede sabır versin

Bende seni çok özledim canım bu aralar çok mesgulum gelirim arada

Sen nasılsın cocuklar nasıl esinle sorunlarınız bitti değilmi
Bende iyiyim canim benim
Çocuklarla uğraşıyorum. SorunlarI hallettik çok şükür. Inşallah hep böyle mutlu oluruz.
Sen nasılsın?
Kaynoslarinla aran nasıl
Gelip yatiya kalıyorlarMi hala

X