Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

miami007 miami007 canim hergün keciboynuzu pekmez ic sabah aksam ceviz badem ye süt ic
Follik asini al
Bide tefriciye basla 4444 adet Rabbim hayirli zamanda yollasin

7+3 dede kalb atisi yok embrio hizli buyumuo
Dusuk olabilir dedi yinede 1 hafta bekleyelim dedi
dr kanamam olursa acile gidecekmisim progestani birakicam zaten belirtilerde gitti sadece adiri yorgunluk ve bel agrisi var
Kizim bur turlu kabullenmiyor :KK43:

Merhaba kızlar hepinizi cok özledim ama sıkıcı bir dönemden geciyorum o yuzden buraya gelmek icimden gelmiyor

Bafs gecmis olsun canım
Sevinc sen nasılsın
Beydos derin başak umarim hepiniz iyisinizdir

7+3 dede kalb atisi yok embrio hizli buyumuo
dr kanamam olursa acile gidecekmisim progestani birakicam zaten belirtilerde gitti sadece adiri yorgunluk ve bel agrisi var

Gecmis olsun canım insallah mucizen gelir gelmezse de bundada vardir bir hayir

Canım geçmiş olsun sana da Rabbim in vardır bir bildiği hayırlısı olsun diyelim.İnsallah birgün olacak ben inanıyorum sende inan.Umudunu hiç kaybetme.Rabbim umudumuzu elimizden almasın.E="GurbetGuzeli, post: 41950726, member: 28479"]7+3 dede kalb atisi yok embrio hizli buyumuo
Kizim bur turlu kabullenmiyor :KK43:[/QUOTE]
Canim

Canım geçmiş olsun sana da Rabbim in vardır bir bildiği hayırlısı olsun diyelim.İnsallah birgün olacak ben inanıyorum sende inan.Umudunu hiç kaybetme.Rabbim umudumuzu elimizden almasın.E="GurbetGuzeli, post: 41950726, member: 28479"]7+3 dede kalb atisi yok embrio hizli buyumuo
Canim
öle be gulum yapacak birsey yok Rabbimden geliyor boynumuz kildan ince

MERHABA CANLARRR!!
ŞİMDİ MİSAFİR YOLCU ETTİM HERİFTE PEŞLERİNDEN GİTTİ OĞLAN DA UYUYO
PC BANA KALDI UZUN ZAMANDAN SONRA FIRSAT BULMUŞKEN YAZAYIM DEDİM
CEPTEN YAZMAK PEK KOLAY OLMUYO
HAVA O KADAR SICAKKİ FALA PİŞMİŞ KABAK GİBİ DÖKÜLÜYORUZ
ANKARADAN GELDİĞİMİZDEN BERİ AŞIRI SICAK VAR
İŞ GÜÇ YAPAMIYOR İNSAN
AMA YİN DE ŞİKAYET ETMİYORUM SICAĞI SEVİYORUM
KIŞIN SOĞUĞUNDAN ÇOK DAHA İYİ BENCE. SICAK İYİDİR İYİ
GEÇMİŞE GÖZ ATAMADIM PEK AMA
SAROŞŞ:KK200:
BAFOŞŞ:KK200:

DEROŞŞ:KK200:
BEYDOŞŞŞ:KK200:
NAZOŞŞ:KK200:
PAŞOŞŞŞ:KK200:
SEVOOOŞ:110:
HEPİNİZ AKLIMDASINZ
ŞİMDİ GİDİP Bİ ÇİMMEM GEREK ÇOK TERLİYİM
AYRICA GÖBEK YAPMIŞIM ONUN SIKINTISI VAR.
Bİ YAŞTAN SONRA YEDİKLERİN GÖBEĞE GİDİYO SANIRIM.ÇOK GICIK. ARADA HERİFİN SPORDA ÖĞRENDİĞİ GÖBEK KASI ÇALIŞTIRMA HAREKETİ YAPIYORUM.BAZENDE P.POMU KALDIRIP BİSİKLET ÇEVİRİYORUM SELÜLİT LERE İYİ GELİYO. BENDE AOROBİĞE FALANMI GİTSEM
SAROŞCUM SANA İYİGELDİMİ ACABA
HADİ ÇOK ÖPÜYORUM SİZİ

Saraa sevoo basoo nerlerdesiniz kızlarhhiç mi bakmiyorsunuz iyice bosladiniz burayı neler neler yazdım bi geçmiş olsun bile demediniz :KK43:
Cnm cok gecmis olsun
Deros Sağol canım kanama başladı sabah tahlil verdim degerde negatife dönmüş.
gecmis olsun kimyasal gebeligi her kadin yasiyor dusukle ayni degil cnm

Kizlarrr bayramdan beri rutine bir donemedik
once ben hasta oldum grip bogaz enf.
sonra mirac hasta oldu birde dis sikintisi ustune eklendi yatili misafirim vardi yeni evlenen kardesim gelinimiz ablamin kizlari daha az once yolcu ettim alismisiz kalabaliga zor oldu bizde durumlar boyle

saros yazmak istersen dinleriz cnm

Kizlarrr bayramdan beri rutine bir donemedik
once ben hasta oldum grip bogaz enf.
sonra mirac hasta oldu birde dis sikintisi ustune eklendi yatili misafirim vardi yeni evlenen kardesim gelinimiz ablamin kizlari daha az once yolcu ettim alismisiz kalabaliga zor oldu bizde durumlar boyle

saros yazmak istersen dinleriz cnm
Sakin sakin otur dinlen hayatim geçmiş olsun Allah beterinden korusun.Benimde oğlan kusma ishal oldu memleketten donmeden serum yedi toparladı.5 gün oldu.Antalya çok sıcak dünden beride ben kusma ishal felakettim bende sabah serum yedim toparladim biraz salgın varmış sıcaktan mıdır nedir.Eve geldim tuvalete bi oturdum böbrek taşı düşürdüm kirilanin bir parçası olsa gerek muhtemelen kusmamda onunda etkisi vardı diye düşünüyorum. Allah beterinden korusun.Şimdi corba koydum mideme iyi gelir diye 2 gündür kus kus içim dışımda.

Kizlar kk da bi konu var ordan haberim oldu dış ulkenin birinde 185 vajina arasından ilk üç seçilmiş abboww fotolarini yollamislar bide link var baktim töbe töbe boy abdesti almalı artık.

Birde kk da yine şişme bebekle kocasını yakalamış bayan okuyunca gulsem mi aglasam mi bilemedim Allah ım koru yarabbim.Bizim topik dışında konulara bakiyormusunuz hic?

X