- 3 Şubat 2013
- 3.210
- 1.478
Evet korunmana gerek yok dedi.Canim hayirlisi olsun kimyasal oldugunu söledimi dr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet korunmana gerek yok dedi.Canim hayirlisi olsun kimyasal oldugunu söledimi dr
7+3 dede kalb atisi yok embrio hizli buyumuo
Dusuk olabilir dedi yinede 1 hafta bekleyelim dedi
dr kanamam olursa acile gidecekmisim progestani birakicam zaten belirtilerde gitti sadece adiri yorgunluk ve bel agrisi var
Kizim bur turlu kabullenmiyor
Sagol canim insAllahGecmis olsun canım insallah mucizen gelir gelmezse de bundada vardir bir hayir
CanimCanım geçmiş olsun sana da Rabbim in vardır bir bildiği hayırlısı olsun diyelim.İnsallah birgün olacak ben inanıyorum sende inan.Umudunu hiç kaybetme.Rabbim umudumuzu elimizden almasın.E="GurbetGuzeli, post: 41950726, member: 28479"]7+3 dede kalb atisi yok embrio hizli buyumuo
Dusuk olabilir dedi yinede 1 hafta bekleyelim dedi
dr kanamam olursa acile gidecekmisim progestani birakicam zaten belirtilerde gitti sadece adiri yorgunluk ve bel agrisi var
Kizim bur turlu kabullenmiyor
Cnm cok gecmis olsunSaraa sevoo basoo nerlerdesiniz kızlarhhiç mi bakmiyorsunuz iyice bosladiniz burayı neler neler yazdım bi geçmiş olsun bile demediniz
gecmis olsun kimyasal gebeligi her kadin yasiyor dusukle ayni degil cnmDeros Sağol canım kanama başladı sabah tahlil verdim degerde negatife dönmüş.
Sakin sakin otur dinlen hayatim geçmiş olsun Allah beterinden korusun.Benimde oğlan kusma ishal oldu memleketten donmeden serum yedi toparladı.5 gün oldu.Antalya çok sıcak dünden beride ben kusma ishal felakettim bende sabah serum yedim toparladim biraz salgın varmış sıcaktan mıdır nedir.Eve geldim tuvalete bi oturdum böbrek taşı düşürdüm kirilanin bir parçası olsa gerek muhtemelen kusmamda onunda etkisi vardı diye düşünüyorum. Allah beterinden korusun.Şimdi corba koydum mideme iyi gelir diye 2 gündür kus kus içim dışımda.Kizlarrr bayramdan beri rutine bir donemedik
once ben hasta oldum grip bogaz enf.
sonra mirac hasta oldu birde dis sikintisi ustune eklendi yatili misafirim vardi yeni evlenen kardesim gelinimiz ablamin kizlari daha az once yolcu ettim alismisiz kalabaliga zor oldu bizde durumlar boyle
saros yazmak istersen dinleriz cnm
Süperrr oda gider merak etme boylu poslusun zaten senin kilo dediğin göstermiyor bileBu arada dogumdan itibaren 10 kilo vermis bulunuyorum kaldi 4.5
Sanada canım geç oldu ya neyseHayirli hafta sonlari