Bu sticker işi güzelmiş cnmİlk birkaç gün sık sık yapıyorlar canım ben her gün çamaşır yikiyordum odullendir canım sticker falan al cis yapınca yapistirin falan.güneyde yapmıyordu ne lazimliga ne WC ye ama öğrenecek canım inşallah egede
Yogunluk bitti sayilir buralardayım canım bende dilimin ucu kirmizi kirmizi putur putur oldu onunla ugrasiyorum iki ay oldu nerdeyse duzelmedi dr a randevu aldim sali gunu gostericem bakalim ne diyecek ona canım sıkkın bide dun gece alerji olmusum acile gittim igne yaptilar duzeldim biraz durgunluk var üstümde okulun son haftasi su tatil olsada memlekete gitsem anacigima biraz dinlensem sende egenin wc egitimiyle ugrasiyosun sanirim kolay gelsin benim oglan 1 haftayi bulmadan ogrenmisti sakin pes etmebasaksssayılır 41278555 .!.:Bafssssingoooo nerelerdesin
Hayla yoğunmusun o gezmeden bu gezmeye.
Şimdi ben bununyazdım ama öylesine.
Bafs gormiycek nasıl olsa.
O zaman deroşa yazıyım
Derooooş nerelerdesin
Seni ggozumde canlandırıyorum bazen
Kucağında bi bebek peşinde bi bebek
Hem ona laf yetiştiriyosun hem ona.
Oğlan bişi istiyo kız ağlıyo
Biri kaka yapıyo birinin biyeri ağrıyo
Birinin uykusu geliyo birinin karnı acıkıyo
Bu koşuşturmacaya kilo vermezmi insan
Oo maşallah çabuk öğrenmiş.Yogunluk bitti sayilir buralardayım canım bende dilimin ucu kirmizi kirmizi putur putur oldu onunla ugrasiyorum iki ay oldu nerdeyse duzelmedi dr a randevu aldim sali gunu gostericem bakalim ne diyecek ona canım sıkkın bide dun gece alerji olmusum acile gittim igne yaptilar duzeldim biraz durgunluk var üstümde okulun son haftasi su tatil olsada memlekete gitsem anacigima biraz dinlensem sende egenin wc egitimiyle ugrasiyosun sanirim kolay gelsin benim oglan 1 haftayi bulmadan ogrenmisti sakin pes etme
canim yoğundum dün alışverişe gittik çocuklara yazlık kıyafetler aldık. Allah nasip ederse memlekete gelicem yakinda.Bafssssingoooo nerelerdesin
Hayla yoğunmusun o gezmeden bu gezmeye.
Şimdi ben bununyazdım ama öylesine.
Bafs gormiycek nasıl olsa.
O zaman deroşa yazıyım
Derooooş nerelerdesin
Seni ggozumde canlandırıyorum bazen
Kucağında bi bebek peşinde bi bebek
Hem ona laf yetiştiriyosun hem ona.
Oğlan bişi istiyo kız ağlıyo
Biri kaka yapıyo birinin biyeri ağrıyo
Birinin uykusu geliyo birinin karnı acıkıyo
Bu koşuşturmacaya kilo vermezmi insan
doğrudur canim bende aynı şekilde kilo vermedigim koşturdugum için dikkat edince gitti 3 kilo.Gerçi bizim bi tanıdık iki çocukla uğraşırken
Yemekleri çok hızlı yiyorum lokmalarımı çiğnemeden yutuyorum bu yüzden kilo alıyorum derdi aksine
Kızlar
Napiyonusss?
Sewos...Sağol kuzum. Bilet almamistim bugün aldım. Haftasonu Allah nasip ederse gidiyominşallah bana iyi gelir bu tatil
Bafs geçmiş olsun canim görmemişim
Kizlarrrrrrnasilsinizzz hafta sonu adanaya gittim geldim kardesimin ceyizi gitti bu hafta ctesi dugunumuz var hakani adanada biraktim geldimdun oyumu kullandim yarin tekrar gidecegim hayirlisi oglumun yoklugu cok belli evde Rabbim basimizdan eksik etmesin.
bafs gecmis olsun cnm
deros Allah kolaylik versin hic demiyon ne zaman gidecegini
Baso kolay gelsin gozunaydin oyle oyle alisacak insallah
saraaaaaaa
Beydos
hepiniziii
İnşallah çok iyi gelir cnm.Kızlar
Napiyonusss?
Sewos...Sağol kuzum. Bilet almamistim bugün aldım. Haftasonu Allah nasip ederse gidiyominşallah bana iyi gelir bu tatil
Bafs geçmiş olsun canim görmemişim
Sağol bitanemGule gule git cnm kac gun kalacaksin
insallah canim. Buarada ugrayamam belki ama ortada bir yerde bulusabilirik.İnşallah çok iyi gelir cnm.
Bizede uğra bekleriz
İki çocukla nasıl yaptın alışverişi canomKızlar nerdesinizzzzz???
Ben bugun cocuklarla alışverişe çıktım
Yoruldum geldim
Sizlerde ne var ne yoo
selam kızlar,umarım herkes iyidir..beni soracak olursanız pek iyi sayılmam en son adetimde ani bir kararla ve doktorumun isteği ile aşılama yaptırdık hafta sonuda test yaptırdım maalesef negatif....şimdi adet olmayı bekliyorum çünkü yine doktora gidecem bakalım ne olacak...sizlere haber vereyim dedim...hoşçakalın öpüyorum hepinizi...
Hee gördüm face den yakiyodun maşallah Allah bir yastikta kocatsun inşallahGunaydinnnnn sagsalim kardesimi evlendirip evime geri dondum cok sukur
canım herseyin başı sağlık bebikonda gelir insallahh yeter ki sen iyi ol.Rabbim tez vakit nasip etsin insallah.selam kızlar,umarım herkes iyidir..beni soracak olursanız pek iyi sayılmam en son adetimde ani bir kararla ve doktorumun isteği ile aşılama yaptırdık hafta sonuda test yaptırdım maalesef negatif....şimdi adet olmayı bekliyorum çünkü yine doktora gidecem bakalım ne olacak...sizlere haber vereyim dedim...hoşçakalın öpüyorum hepinizi...