Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bu sticker işi güzelmiş cnm
Bugün hemen alayım. Lazımlığını kullandıkça yapıştırırız.
Kolay kolay kabul etmiyo lazımlığa oturmayı
Ama bugün bi kez daha kakasını yaptı
O kadar mutlu oldumki anlatamam
Şükürler olsun.
İkimiz birlikte gidiyoruz tuvalete bende klozete oturuyorum oyun haline getiriyoruz.
Şarkı söylüyoruz falan.
Ayy inşallah çabuk alışır yeşil yaa
İki gündür makine çalıştırıyorum.
Canı sağolsun oğrensinde

Yogunluk bitti sayilir buralardayım canım bende dilimin ucu kirmizi kirmizi putur putur oldu onunla ugrasiyorum iki ay oldu nerdeyse duzelmedi dr a randevu aldim sali gunu gostericem bakalim ne diyecek ona canım sıkkın bide dun gece alerji olmusum acile gittim igne yaptilar duzeldim biraz durgunluk var üstümde okulun son haftasi su tatil olsada memlekete gitsem anacigima biraz dinlensem sende egenin wc egitimiyle ugrasiyosun sanirim kolay gelsin benim oglan 1 haftayi bulmadan ogrenmisti sakin pes etme

Oo maşallah çabuk öğrenmiş.
Bazıları oyleymiş yaa. İlk gün çok korktum hatta başlamasamıydım acaba bile dedim. Çunkışu hiç gitmek istemiyodu tuvalete.
Ama bugün şukurler olsun gitmeye başladı
Allah kolaylık veriyo. İnat eder diye düşünmüştüm ama eşref saatini yalamak lazım çocuğun.
Sanada geçmiş olsun cnm. İnsanın dilinde yara oluncada yediği herşey zehir oluyo.
Allah şifa versin kuşum.
İnsan anasının yanında dinleniyo dimi Allah başımızdan eksik etmesin. Huzur bulduğumuz yer

canim yoğundum dün alışverişe gittik çocuklara yazlık kıyafetler aldık. Allah nasip ederse memlekete gelicem yakinda.
Aynen tahmin ettiğin gibiyizzzzz çocuklarla çok yoğun ve yorucu. Kilo verdim 3 kilo ama dikkat etmeye başladığım icin verdim. Ekmek yemedim iki hafta. Yoksa bu koşturmaça sadece yoruyor kilo verdirmiyir bana. 75 dim 72 oldum.

Gerçi bizim bi tanıdık iki çocukla uğraşırken
Yemekleri çok hızlı yiyorum lokmalarımı çiğnemeden yutuyorum bu yüzden kilo alıyorum derdi aksine
doğrudur canim bende aynı şekilde kilo vermedigim koşturdugum için dikkat edince gitti 3 kilo.

Kizlarrrrrr nasilsinizzz hafta sonu adanaya gittim geldim kardesimin ceyizi gitti bu hafta ctesi dugunumuz var hakani adanada biraktim geldimdun oyumu kullandim yarin tekrar gidecegim hayirlisi oglumun yoklugu cok belli evde Rabbim basimizdan eksik etmesin.
bafs gecmis olsun cnm
deros Allah kolaylik versin hic demiyon ne zaman gidecegini
Baso kolay gelsin gozunaydin oyle oyle alisacak insallah
saraaaaaaa
Beydos
hepiniziii

Kızlar
Napiyonusss?

Sewos...Sağol kuzum. Bilet almamistim bugün aldım. Haftasonu Allah nasip ederse gidiyom inşallah bana iyi gelir bu tatil

Bafs geçmiş olsun canim görmemişim

bu kalpte yenimi çıkmış

Kızlar nerdesinizzzzz???

Ben bugun cocuklarla alışverişe çıktım
Yoruldum geldim

Sizlerde ne var ne yoo

selam kızlar,umarım herkes iyidir..beni soracak olursanız pek iyi sayılmam en son adetimde ani bir kararla ve doktorumun isteği ile aşılama yaptırdık hafta sonuda test yaptırdım maalesef negatif....şimdi adet olmayı bekliyorum çünkü yine doktora gidecem bakalım ne olacak...sizlere haber vereyim dedim...hoşçakalın öpüyorum hepinizi...

canim bende seni merak ediyordum dun dumosa mesaj atacaktim beydostan hbr varmi diye. Canim ne diyelim hayirlisi dwmekten baska elimizden birsey gelmiyor Dua eeiyorum Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin dr gidince mutlaka haber ver. Arkadasimda asilama yaptirdi dun testi negatif cikmis neler oluyor boyle anlamiyorum ya

Gunaydinnnnn sagsalim kardesimi evlendirip evime geri dondum cok sukur
Hee gördüm face den yakiyodun maşallah Allah bir yastikta kocatsun inşallah
canım herseyin başı sağlık bebikonda gelir insallahh yeter ki sen iyi ol.Rabbim tez vakit nasip etsin insallah.

Deross napiyor acaba ? Baso kudum sen nasilsin gorusmeyeli bitti mi kaka cis isleri :). Sara canim huu huu ses ver... Ben idare ediyorum kızlar misafirim hiç eksik olmuyor.Dun büyük temizlik yaptim hali vs yikadim annem bende yardim etti sagolsun o yemekleri yapti bende sabahttan gece 12 ye kadar calistim ama bitti gitti şükür. Buarada dilimdeki rahatsızlık için polikilinik polikilinik gezdim adını koymadilar aft yara vs degilmis vitamin takviyesi verdiler tahlillerimde guzel cikti.imminolojiye gitmisken dusukleride soyledim bagisiklik testleri vs istedi niye oluyor oyle diye 15 gun sonra cikacakmis sonuclar.Neyse tip fakultesine gitmem gerekiyor dilim icin memleketten aldim rabdevuyu orda tanidik var burda hemen sira vermiyorlarmis stresliyim anlayacaginiz ((.inşallah onemli biseyim yoktur.yaz feldi bende bebiko denemelerine baslamak istiyorum artik bakalim nasip insallah kocam niyeti bozdu bu aralar kanima giriyor yok diyorum kafam dilime takik zaten ben baska yerlerdyim o baska heyy gidininn gidisiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…