Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Yinede konuşuyorum anlatıyorum
Öyle şeyler televizyonda olur gerçekte olmaz falan diye

tatlım haklısın günümüz şartlarında tvlerde sokaklarda şiddeti heryerde görmek mümkün asıl önemli olan bu şartlarda çocukları bunlardan koruyabilmekte çizgi filmlerini sen seçebilirsin mesela şiddet içermeyen öğretici çizgi filmlerde var babasının izlediği filmleri ege neden izlesinki sen onu o saatte ya uyut yada başka bir odaya geç çocuklarımız geleceğimiz onların eğitiminde annelere çok önemli roller düşüyor ege söylediklerini anlayacak yaşta değil ama yaptıklarını görüp beynine kaydedecek yaşta sende bilinçli bir annesin bunlara dikkat et canım tuvalet eğitimini vereyim derken kaş yapıp göz çıkartma

Bizimki de sinirli ama onu daha az gördüğü için kıymetli yapisiyor adama
kesinlikle katılıyorum ama başa gelince hiç böyle düşündüğümüz gibi olmuyor. Bende eskiden hep derdim çocuğu söyle yetiştirmek böyle yetiştirmek lazım. Gerçi elimden geleni yapıyorum ama yinede önce neler düşünüyordum malesef uygulamaya gelince çok fazla etkili olmuyor

doğru

Bunu anlayacak yasta degil soyleyerek degil rol model olarak ogreteceksin hadi lazimliga cici yapalim felan de adam oldurmekte neci
Rol model oluyumda napiyim kanat takıp melek kılığındamı geziyim tobe Yarabbim.
Cici yapmak ne çocuk onları yiyomu sanıyosun.
Çocuğun dilinden konuşmaya çalışıyorum mecbur. Zaten çişle öldürüyoz tabancayla değil

Ah canım ya bazen öyle hiçbişey gorunduğu gibi kolay olmuyo.
Babası film izlerken uyutuyum falan nerdeee
Çocuğun uykusu gelmeyince uyumuyo.zaten babası çocuktan çok uyuyo.
Alıyım öbür odada oynayalım desen bazen o kadar yoruluyosunki çocuk babasıyla otururken onu alıp öbür. Odaya goturmek hiçte güzel bi fikir olarak gelmiyo.böyle şeyler her zaman olmuyo yani
Eğitici çizgi filmleri de çok seyrediyor ama kendisi tlfdan istediği şeyi acabiliyo.
Yani bi şekilde tam olarak engel olamıyosun

şimdi ben o yaşta çocuğun elinde telefonun ne işi var diyecem de demiyim en iyisi sen bildiğin gibi yap canım benimki sadece fikir vermekti

yok yok kötü bir şey yapmadım kötü bir şey değil güzel yüreklim diye etiketledim

şimdi ben o yaşta çocuğun elinde telefonun ne işi var diyecem de demiyim en iyisi sen bildiğin gibi yap canım benimki sadece fikir vermekti
Herkesin elinde tlf varken
Çocukta alıp oynuyo maalesef cnm bende cvp veriyim.
Drroşun dediği gibi başa gelince farklı olıyo
Helede yardım edenin yoksa
Çocuk beş Dakka dursun da şu işimi yapıyım.
Tuvalete gidiyim
diye istediği şeyi eline veriyosun.
Telefonda veriyosun televizyon karşına da oturtuyosun..
Yoksa bende isterim çocuğuma hep eğitici şeyler oğretmek ama olmuyo işte saroşım

Artık etiketlemek te var hemi
Hoş geldin yetercim
Neden beni etiketlemiyosun

Bafssssingoooo nerelerdesin
Hayla yoğunmusun o gezmeden bu gezmeye.
Şimdi ben bununyazdım ama öylesine.
Bafs gormiycek nasıl olsa.
O zaman deroşa yazıyım
Derooooş nerelerdesin
Seni ggozumde canlandırıyorum bazen
Kucağında bi bebek peşinde bi bebek
Hem ona laf yetiştiriyosun hem ona.
Oğlan bişi istiyo kız ağlıyo
Biri kaka yapıyo birinin biyeri ağrıyo
Birinin uykusu geliyo birinin karnı acıkıyo
Bu koşuşturmacaya kilo vermezmi insan

Gerçi bizim bi tanıdık iki çocukla uğraşırken
Yemekleri çok hızlı yiyorum lokmalarımı çiğnemeden yutuyorum bu yüzden kilo alıyorum derdi aksine

İlk birkaç gün sık sık yapıyorlar canım ben her gün çamaşır yikiyordum odullendir canım sticker falan al cis yapınca yapistirin falan.güneyde yapmıyordu ne lazimliga ne WC ye ama öğrenecek canım inşallah egede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…