- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
Gecmis olsun cnm birsey cikmaz insallah bobrekti dildi birak bunlari sen sal gemen hamile kalinmaya biliyor Rabbim buyuk yardim eder
Deross napiyor acaba ? Baso kudum sen nasilsin gorusmeyeli bitti mi kaka cis isleri :). Sara canim huu huu ses ver... Ben idare ediyorum kızlar misafirim hiç eksik olmuyor.Dun büyük temizlik yaptim hali vs yikadim annem bende yardim etti sagolsun o yemekleri yapti bende sabahttan gece 12 ye kadar calistim ama bitti gitti şükür. Buarada dilimdeki rahatsızlık için polikilinik polikilinik gezdim adını koymadilar aft yara vs degilmis vitamin takviyesi verdiler tahlillerimde guzel cikti.imminolojiye gitmisken dusukleride soyledim bagisiklik testleri vs istedi niye oluyor oyle diye 15 gun sonra cikacakmis sonuclar.Neyse tip fakultesine gitmem gerekiyor dilim icin memleketten aldim rabdevuyu orda tanidik var burda hemen sira vermiyorlarmis stresliyim anlayacaginiz ((.inşallah onemli biseyim yoktur.yaz feldi bende bebiko denemelerine baslamak istiyorum artik bakalim nasip insallah kocam niyeti bozdu bu aralar kanima giriyor yok diyorum kafam dilime takik zaten ben baska yerlerdyim o baska heyy gidininn gidisiii