Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ahh saroşum bunu yapmak p kadar zorki.
Şiddet kavga dövüş her yerde.
Televizyonda çizgi filmlerde babasının izlediği filmlerde, dışarıda falan. Evde görmese halasının çocuklarından goruyo
Tam bi örümcek adam ve hulk hastası.
Ve arada tabancasını alıp polis oluyor hırsız yakalıyo.
Bazende itfaiyeci oluyo yangın sonduruyo, adam kurtarıyo.
Mesela şunu öğrendim tuvalet eğitimi verilirken baskıcı bi tutum uygulanırsa ergenlik dönemi zor geçiyomuş.
Çok önemli gerçekten şimdiki davranışlarımız
Teşekkür ederim cnm fikrin için
Bende istemem şiddete alışsın ama erkek çocuk işte

Yinede konuşuyorum anlatıyorum
Öyle şeyler televizyonda olur gerçekte olmaz falan diye

tatlım haklısın günümüz şartlarında tvlerde sokaklarda şiddeti heryerde görmek mümkün asıl önemli olan bu şartlarda çocukları bunlardan koruyabilmekte çizgi filmlerini sen seçebilirsin mesela şiddet içermeyen öğretici çizgi filmlerde var babasının izlediği filmleri ege neden izlesinki sen onu o saatte ya uyut yada başka bir odaya geç çocuklarımız geleceğimiz onların eğitiminde annelere çok önemli roller düşüyor ege söylediklerini anlayacak yaşta değil ama yaptıklarını görüp beynine kaydedecek yaşta sende bilinçli bir annesin bunlara dikkat et canım tuvalet eğitimini vereyim derken kaş yapıp göz çıkartma :KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:

Kıız oraya buraya işemeden olurmu. Altını açıyız mecbur işiycek.
Dünden beri nerelere işemediki
Ama sabırla bekliyorum tuvalete de işiycek inşallah
Daha lazımlık egenin çişiyle şereflenmedi.
Aslında tuvalet eğitimi için tam zamanı tam 30aylık. Geç bile kalıcaz .

Kız sizinde ne çok sorun varmış yaa
Bi 6ay sonra başlarsın sen inşallah sorunları azalır.
Kabızlık için bişi yapamıyomusun

Bu arada babasına şımarması dikkatimi çekti genelde babalar yuz vermezler sinirli olurlar
Bizimki de sinirli ama onu daha az gördüğü için kıymetli yapisiyor adama
çocuğun zihnine daha şimdiden şiddeti öldürmeyi ölmeyi sokmasan keşke psikolojinin yaşı yoktur ve bir çok şey taaa bebeklikten zihne kaydedilmeyle başlar daha sevimli hoşuna gidecek ama şiddet içermeyen öldürmeyi çağrıştırmayan şeyler bulsan egenin gelişimi ve geleceği için daha iyi olur bu benim naçizane fikrim
kesinlikle katılıyorum ama başa gelince hiç böyle düşündüğümüz gibi olmuyor. Bende eskiden hep derdim çocuğu söyle yetiştirmek böyle yetiştirmek lazım. Gerçi elimden geleni yapıyorum ama yinede önce neler düşünüyordum malesef uygulamaya gelince çok fazla etkili olmuyor

tatlım haklısın günümüz şartlarında tvlerde sokaklarda şiddeti heryerde görmek mümkün asıl önemli olan bu şartlarda çocukları bunlardan koruyabilmekte çizgi filmlerini sen seçebilirsin mesela şiddet içermeyen öğretici çizgi filmlerde var babasının izlediği filmleri ege neden izlesinki sen onu o saatte ya uyut yada başka bir odaya geç çocuklarımız geleceğimiz onların eğitiminde annelere çok önemli roller düşüyor ege söylediklerini anlayacak yaşta değil ama yaptıklarını görüp beynine kaydedecek yaşta sende bilinçli bir annesin bunlara dikkat et canım tuvalet eğitimini vereyim derken kaş yapıp göz çıkartma :KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:
doğru :KK51:

Bunu anlayacak yasta degil soyleyerek degil rol model olarak ogreteceksin hadi lazimliga cici yapalim felan de adam oldurmekte neci:63:
Rol model oluyumda napiyim kanat takıp melek kılığındamı geziyim tobe Yarabbim.
Cici yapmak ne çocuk onları yiyomu sanıyosun.
Çocuğun dilinden konuşmaya çalışıyorum mecbur. Zaten çişle öldürüyoz tabancayla değil:63:

Ah canım ya bazen öyle hiçbişey gorunduğu gibi kolay olmuyo.
Babası film izlerken uyutuyum falan nerdeee
Çocuğun uykusu gelmeyince uyumuyo.zaten babası çocuktan çok uyuyo.
Alıyım öbür odada oynayalım desen bazen o kadar yoruluyosunki çocuk babasıyla otururken onu alıp öbür. Odaya goturmek hiçte güzel bi fikir olarak gelmiyo.böyle şeyler her zaman olmuyo yani
Eğitici çizgi filmleri de çok seyrediyor ama kendisi tlfdan istediği şeyi acabiliyo.
Yani bi şekilde tam olarak engel olamıyosun

Ah canım ya bazen öyle hiçbişey gorunduğu gibi kolay olmuyo.
Babası film izlerken uyutuyum falan nerdeee
Çocuğun uykusu gelmeyince uyumuyo.zaten babası çocuktan çok uyuyo.
Alıyım öbür odada oynayalım desen bazen o kadar yoruluyosunki çocuk babasıyla otururken onu alıp öbür. Odaya goturmek hiçte güzel bi fikir olarak gelmiyo.böyle şeyler her zaman olmuyo yani
Eğitici çizgi filmleri de çok seyrediyor ama kendisi tlfdan istediği şeyi acabiliyo.
Yani bi şekilde tam olarak engel olamıyosun

şimdi ben o yaşta çocuğun elinde telefonun ne işi var diyecem de demiyim en iyisi :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:sen bildiğin gibi yap canım benimki sadece fikir vermekti :KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:

yok yok kötü bir şey yapmadım kötü bir şey değil güzel yüreklim diye etiketledim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

şimdi ben o yaşta çocuğun elinde telefonun ne işi var diyecem de demiyim en iyisi :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:sen bildiğin gibi yap canım benimki sadece fikir vermekti :KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:
Herkesin elinde tlf varken
Çocukta alıp oynuyo maalesef cnm bende cvp veriyim.
Drroşun dediği gibi başa gelince farklı olıyo
Helede yardım edenin yoksa
Çocuk beş Dakka dursun da şu işimi yapıyım.
Tuvalete gidiyim
diye istediği şeyi eline veriyosun.
Telefonda veriyosun televizyon karşına da oturtuyosun..
Yoksa bende isterim çocuğuma hep eğitici şeyler oğretmek ama olmuyo işte saroşım

Bafssssingoooo nerelerdesin
Hayla yoğunmusun o gezmeden bu gezmeye.
Şimdi ben bununyazdım ama öylesine.
Bafs gormiycek nasıl olsa.
O zaman deroşa yazıyım
Derooooş nerelerdesin
Seni ggozumde canlandırıyorum bazen
Kucağında bi bebek peşinde bi bebek
Hem ona laf yetiştiriyosun hem ona.
Oğlan bişi istiyo kız ağlıyo
Biri kaka yapıyo birinin biyeri ağrıyo
Birinin uykusu geliyo birinin karnı acıkıyo
Bu koşuşturmacaya kilo vermezmi insan

Gerçi bizim bi tanıdık iki çocukla uğraşırken
Yemekleri çok hızlı yiyorum lokmalarımı çiğnemeden yutuyorum bu yüzden kilo alıyorum derdi aksine

Yok cnm şukur ben sabırlıyımdır asla kızmam.
Her defasında bir dahakine çişin gelince söyle olurmu oğlum diyorum . Tamam diyor
Ama yine yapıyo tabii.
böyle böyle alışacak inşallah
Ama ne lazımlığa nede klozete yapmak istemiyo.
İnşallah geçer bu huyu.
Valla ywşilcim bugün bu kaçıncı don aklımda tutamadım
Tuvalete gitmeyi oyun haline gwtirmeliyim diye duşunuyorum

İlk birkaç gün sık sık yapıyorlar canım ben her gün çamaşır yikiyordum odullendir canım sticker falan al cis yapınca yapistirin falan.güneyde yapmıyordu ne lazimliga ne WC ye ama öğrenecek canım inşallah egede :KK54:

X