Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

öğlene yemeğim yok ne yapsam pratik olarak acaba diye düşünüyorum salata yaparım kesin ton balığıda var ben çok severimde eşim hiç sevmez makarnadamı haşlasam oooof yaaa çalışınca zor oluyor dün kayınvalidemlerde olduğumuz için akşamdan yemek yapamadım akşam eve glince ancak ütü yaptım

öğle yemeği ne yapayım diye düşünürken eşim dışarda yiyelim hadi dedi yemek sorunu çözülmüş oldu akşama kıymalı kabak yemeği ve bulgur pilavı yapacam yanınada turşu oh mis

arkadaşlar adetime 2-3 gün kaldı beyaz akıntım var bu acaba hamilelik belirtisi mi?

canım sen neler yapıyorsun taşlarımı kırdırdım ama bir kıpırdama olmadı düşmedi yani perşembe kontrolüm var doktor yapacak birşey yok dedi istiyorsan gebelik deneyebilirsin takip edicez dedi

ne kadar dusunceliymis eşin.. mutlulugunuz bebeklerle taclansin inşallah.
Tabiki hayatta mutlu olmak için anne olmak şart değil. Zaten şu toplumun baskilari eskiden beri olmasaymis belkide çocuk yapmak kadar yapmamakda normal görülürmus....
eee geçmiş olsun inşallah düşerde taşın sende yoluna bakarsın biran önce. Gezmek iyi düşürmene yardım eder belkide.

Bugün çarşıya çıktık cocuklarla
Biraz dolastik
Süt vaktimiz gelmeden geri döndük
Güzel geçti
Eve geldik çocukları doyur uyut
Evi supur
sonra tekrar doyur
herif geldi işten bende fırsat bu fırsat dedim
saçlarımı boyadım bugün 2 kutu boya kullandım. Saçlarım çok uzun değil ve gür de değil ama nasılsa 1 kutu boya yetmiyor çok tuhaf.. neyse boyadim kendi rengime kahve tonu. Ama boya kokusu basimi fena agritti. Şuanda hala başım ağrıyor. Neyse boyayi beklerken ütü yaptım.
Sonra oglani doyurdum uyuttum
Iyi oldu beyazlar kapandı
RAHATladim BENDE

Bende yakın zamanda boyadım saçımı
Çoğalan beyazlardan kurtuldum şimdilik.
Aynada görünce sinir oluyorum.
Bide şu bacaklarımı alabilsem bigun yaa fırsat bulamıyorum ki.
Geçen gün ege uyurken kukuşumu alıyım dedim. Operasyonun ortasında oğlan kalkmış yanıma geldi
Neyseki hayla küçük

canım sen neler yapıyorsun taşlarımı kırdırdım ama bir kıpırdama olmadı düşmedi yani perşembe kontrolüm var doktor yapacak birşey yok dedi istiyorsan gebelik deneyebilirsin takip edicez dedi

geçmiş olsun tekrardan canım kırıldığı halde düşmemesi ilginç dökülecek kadar kırılmadı demekki doktorun ne diyor kırdırmaya devam edecekmisin benim annem kırılan taşların hepsini süşürememiş 5 mm büyüklüğünde bir taş mesanede kalmış bu yüzden operasyon geçirecek kanaldan girip alacaklar taşı tansiyonu şekeri olduğu için korkuyoruz inşallah kolay geçer inşallah sende kurtulursun bu taş belasından

bana gelince iyiyim canım iş güç ev derken koşturmacayla geçiyo zaman Rabbim hep böyle sağlıklı güzel koşturmalar nasip etsin hepimize

amin canım inşallah

sende saçlarını güle güle kullan değişiklik iyidir her zaman bende röfle yaptıracam ama fırsat bulamıyorum

kesin ege yardım etmek istemiştir bizim Alis neye elimi atsam kendini mahvediyor elimden almak icin bende dün sacimi boyadım ama herif baktı çocuklara... sorma beyazlar her aynaya baktığımda siritiyordu neyseki hallettim.

Sağol canim bende rofleyi seviyorum ama ilerde yaptıririm zaten saçlar hep toplu çocuklardan dolayı. Zaten açık bıraktığım andada ter içinde kalıyorum...At kuyruğu yapıyorum

Kizlar dun misafirleri yolcu ettik miracin cok uykusu vardi hemen uyutayim dedim altini bir actim poposu pismis yikayim poposunuda oylesarayim rahat etsin dedim cok agladi yatak odasona aldim ustunu degistirirken aglarken aglarken bir kustu yatak yorgan yastiklar yer hali kendi ustu basi babasi ben her yer berbat oldu aman allahim ben tekrat ustunu temizleyip giydirdim emzirirken uyudu herif camasirlari topladi yikadik evi balkoni topla yerlestir derken saat 1 oldu anlamiyorum bu insanlarda maasallah deme huyu niye yok

geçmiş olsun canım insanlara zorla maşallah dedirtemezsin ama sen dua oku bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…