canım taş kırıldı diyor doktor ama böbreğin alt kısmında olduğu için kanala düşemiyormuş kalçan yukarda yat ara ara dedi sorun taşın yeri anlayacağıngeçmiş olsun tekrardan canım kırıldığı halde düşmemesi ilginç dökülecek kadar kırılmadı demekki doktorun ne diyor kırdırmaya devam edecekmisin benim annem kırılan taşların hepsini süşürememiş 5 mm büyüklüğünde bir taş mesanede kalmış bu yüzden operasyon geçirecek kanaldan girip alacaklar taşı tansiyonu şekeri olduğu için korkuyoruz inşallah kolay geçer inşallah sende kurtulursun bu taş belasından
bana gelince iyiyim canım iş güç ev derken koşturmacayla geçiyo zaman Rabbim hep böyle sağlıklı güzel koşturmalar nasip etsin hepimize
amin canım inşallah
sende saçlarını güle güle kullan değişiklik iyidir her zaman bende röfle yaptıracam ama fırsat bulamıyorum
yürüyüş ip atlama bol su içme denedim ama doktor diyor ki böbreğin alt tarafında o yüzden bunların faydası olmaz kalçan yukarda yatacaksın diyorne kadar dusunceliymis eşin.. mutlulugunuz bebeklerle taclansin inşallah.
Tabiki hayatta mutlu olmak için anne olmak şart değil. Zaten şu toplumun baskilari eskiden beri olmasaymis belkide çocuk yapmak kadar yapmamakda normal görülürmus....
eee geçmiş olsun inşallah düşerde taşın sende yoluna bakarsın biran önce. Gezmek iyi düşürmene yardım eder belkide.
Yav sevoş kendin soyluyosun çocuk çok ağladı diye.Kizlar dun misafirleri yolcu ettik miracin cok uykusu vardi hemen uyutayim dedim altini bir actim poposu pismis yikayim poposunuda oylesarayim rahat etsin dedim cok agladi yatak odasona aldim ustunu degistirirken aglarken aglarken bir kustu yatak yorgan yastiklar yer hali kendi ustu basi babasi ben her yer berbat oldu aman allahim ben tekrat ustunu temizleyip giydirdim emzirirken uyudu herif camasirlari topladi yikadik evi balkoni topla yerlestir derken saat 1 oldu anlamiyorum bu insanlarda maasallah deme huyu niye yok
Ne demek huyum bu çok saçma.Herifle oturup adamakıllı konuştum.
Neden bana çocuk konusunda yardımcı olmuyorsun. Amacın ne. O kadar çok şikayet ettiğim halde bu konu hakkında hala neden değişmiyosun vs. Diye sordum.
Ve anladım ki ben ak derken o kara diyo
Fikirlerimiz farklı bi olayı görüş açılarımız farklı.
Benim için sorun olan bişeyde ona göre hiç bi sorun yok.
Bu şekilde oluncada sorun çözülmüyo.
Ve bana dediki "ben böyleyim benim huyum bu bunu değiştiremezsin"deyince onu olduğu gibi kabul etmekten başka Bi yol olmadığını anladım.
Bi mevzuyu konuşup konuşup çozememek ve daha çok karanlığa boğulmak çok kotu bi durum.
Başım ağrıyi gelmeyin ustume
Ayy hadi inşallah cnm ya. Sende rahat edersin biraz olsun.Günaydın minnoslar....
Nassiniz bakeem..
Sara'cim burası da serin ama öyle güzel bir güneş varki...
Ben cocuklari doyurayim...
Okula gitcem oğlan için 2 yaşinda okula başlamasi için okul secmistim ama seçtiğim okuldan bi cevap gelmedi merak ediyorum inşallah bu okul olur hayırlısı ile tabi. Evime çok yakın...
Evet ya hala ısınmadı havalar bi öyle bi böylegünaydın kızlar hava burada çok soğuk sanki kış yeniden geldi
Bende zaten ikinciyi yapmamın mantıksız olduğuna karar verdim. Cnm.Ne demek huyum bu çok saçma.
Çocuk yaparken sanki tek başımıza yapıyoruz.. hayret bişey.. walla bu durumda sende ona ikinci çocuğu yapma kesinlikle istesin dursun.. bakma şimdi istemiyo ama zaman geçsin etrafta soyleyenler çok olur kardes yapın diye. O zaman gösterirsin ona gününü :)))
Yav sevoş kendin soyluyosun çocuk çok ağladı diye.
O kadar çok ağlayan çocuk kusar zaten.
Hemen nazara bağlama . Çok üstüne duşersen çok gelir .
Boşver çocuğun üstüne ayetini tak
Felak nas oku çocuğuna hiiiç bişey olmaz.
Çocuktur ağlıycak huysuzluk edecek ve kusacak.
Ginede sen annesin daha iyi bilin
gunaydin canim aynen burdada oyle acayip dengesiz kombiyi yaksan yanar yanigünaydın kızlar hava burada çok soğuk sanki kış yeniden geldi
Ayyy insallah deros benim oglandav3.5 yasinda baslamisti cok faydasini gordumGünaydın minnoslar....
Nassiniz bakeem..
Sara'cim burası da serin ama öyle güzel bir güneş varki...
Ben cocuklari doyurayim...
Okula gitcem oğlan için 2 yaşinda okula başlamasi için okul secmistim ama seçtiğim okuldan bi cevap gelmedi merak ediyorum inşallah bu okul olur hayırlısı ile tabi. Evime çok yakın...
Dil çıkardığına göre bana hak verdin demektir
gunaydin canim aynen burdada oyle acayip dengesiz kombiyi yaksan yanar yani
Burda boooon guneş çok sıkıntıyokHavada gunes var seller gidiyiiii
aynen bugünlerde hakveriyorum sanaBende zaten ikinciyi yapmamın mantıksız olduğuna karar verdim. Cnm.
Çünkü. Neden yapayımki kendim buyutmek içinmi.
Bunu da ona soylicem tabiiki
inşallahAyyy insallah deros benim oglandav3.5 yasinda baslamisti cok faydasini gordum
Peki çocuk kaka yaparsa ve değiştirtmezse okulda nolcak.[inşallah